- 15 Şubat 2014
- 311
- 69
- 68
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Akşam çaya eşimin halaları gelecekti ( haberim vardı ) onlarla birlikte eşimin amcası, yengesi, gelini ve oğluda geldi
Öğlende ben size uzun uzun yazarken benim büyük kız tutturdu kek yapacağım tek başıma diyebende iyi bari akşam birşeye benzerse çayın yanında veririz diye tamam dedim hatun hızını alamadı iki tane yaptı ( biri sade, biride kakaolu karışık )
Normalde bir tane yeter ne gerek var derdim ama o an kafam okadar doluydu ki yap gitsin dedim sırf benim dalgınlığımı fark etmesin diyeiyikide demişim çünkü iki kek okadar kalabalığa ancak yetti
Birşeye benzemez dediğim kekler bayada lezzetli olmuştu
Bu arada eşim geldikten sonra benim dalgınlığımı ne kadar belli etmesemde anladı ( adam çiğerimi biliyor tabi)
Hayırdır falan diye sordu durdu bende gece uyuyamadığım için böyleyim hatta nedense gözlerim çok yanıyor dedim ( sonuçta dokunsan ağlayacak moddaydım o an ) Sende var birşey diyip durdu sonrada sarılıp seni çok seviyorum biliyorsun dimi dedi bende o an gülerek yalancının dedim( normalde anasını bilmemne yapsınlar der ama bu sefer çok sinirlendi sen ne demek istiyorsun diye. Tabi anında ne kıllanıyorsun her zaman dediğim şey dedim ve birşey yokmuş gibi neyse ben çayı koyayım halanlar gelir diye mutfağa attım kendimi
Anında dibimde bitti ve beni ne kadar sevdiğini, yok işte bensiz bir hiç olduğunu falan söyleyip durdu ( hoşuma gitti gitmesine ama bir yandanda ister istemez acaba beni inandırmak içinmi diyor dedim kendi kendime)
Sonrada kendi kendimi yemenin sonucu değiştirmeyeceğine karar verdimSonuçta Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız Kend,m, hasta ettiğime deymez
Komşu ablama emin ol anamdan fazla güvenirimbu dünyadaki en dürüst ve dobra insandır kendisi
Aslında ben sıkıştırmasaydım demezdi bile ama baya zorladım
Hatun öyle süslü birşey değil ama çirkin denecek bir tipte değil ( aslında ortalama biri )
35 yaşında ve hiç evlenmemişhesapta 2 sene evvel nişanlısıyla kpsini bir trafik kazasında kayıp etmiş ( eşime anlatmış hesapta ) ama bana hiç anlatmadı öyle birşeyi dün ( ki konusuda gelmişti sonuçta )
İnanılmaz aktif biri ( tek başına paraşüt atlamalar, para sailing yapmalar, tatile yurtdışı dahil gitmeler falan ... )
Eşim aynı senin gibi çok iyi niyetli diyip duruyordu ( oda benim gibi kimseden kötülük beklemezmişte işte hep arkadaşlarından kazık yemiş bu güne kadarda o yüzden herkese güvenemiyormuş ama daha 4 ay olmasına rağmen eşime yaşadığı her otu anlatacak kadar rahat )
Tahminim eşim bana onu saf ve zararsız göstermeye çalışıyor ki ben kıllanmıyayım
Hatun birde ısrarla yaza çocuklarıda eşine bırakıp iki günlüğüne tatile kaçalım seninle diyor banahani kanka moduna girmeye çalışıyor eşimde normalde herkese kuşkuyla yaklaşırken ona çok güveniyor ve istersen git ben çocuklarla idare ederim diyor ( normalde kadın kadına tatilde neymiş ne alaka aklından bile geçirme diyen biriydi eşim her zaman :26: şimdi gelde kıllanma )
canım benim aklından neler geçiyor daha iyi anladım şuanda belki de üzülmek istememiştir ondan açmamıştır konuyu diyeceğim yani pek anlamıyorum böyle işlerden ama canını sıkma yani ya da eşine çıtlat konuyu ya da çok güvendiğin bir insana ne diyecek merak konusu... ben düşünüyorum düşünüyorum hani benimki hemen zaten birşeyim olduğunu anlıyor tek bakışımdan ya da konuşmadan mesaj atsam bile anlıyor bişey olduğunu ve konuşturmadan da rahat bırakmıyor ben anında anlatıveriyorum yani en yakın arkadaşımda o gene .. O yüzden herşeyimi anlatıyorum ne düşünüyorsa söylüyor bende onun aynı zamanda en yakın arkadaşıyım canım ikimizinde çok yakın arkadaşı dostu var ama en yakınım her zaman onu görüyorum şüphelensemde ilk gider ona söylerim
Bence sen de söyle eşin sonuçta o ee birbirnizi de seviyorsunuz değil mi ? bakalım sana ne açıklama yapacak en azından beni aldatıyor musun deme bi arkadaşını örnek ver ya da herhangi birinden bahset böyle yapmış ben olsam asla affetmem falan de bakalım yüzü , tepkisi ne olacak ?
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Malum bugün pazar ve bende iki gündür okadar yorulmuşum ki bugün tam keyif yaptım
Eşim sağ olsun akşam yemeğinide üstlendi
Bu arada dün gece çocukları da uyutup biraz baş başa Film seyrettik
Bir ara yine beni sıkıştırdı işte neyin var falan diye bende yahu birşeyim yok sadece bütün gece uyuyamayınca gerildim dedim oda inandı
Bugünde koltukta oturduğumuzda bile hep dibine girdim
Heee birde dün aklıma geldi geçenlerde sohbet ederken dip boyan gelmiş kuaföre gitmiyormusun demişti eşim hatta kızımda anne bu sefer başka bir reng boyatsana dediğinde biraz daha aç saçının rengini hatta sarı yapsana dedi eşim
Sanırım adam gerçekten monotonluktan sıkıldığı için birazda heycan arayışına girmiş gibi :26: bende aslında bayılırım sarı saçaartık yoğun istek üzerine gidip kuaförde saçımı sarıya boyatacağım kaşlarımda pala remzi misali olmuş onlarıda aldırıp devamlı dikkat ediceğim bundan sonra
Tabi en önemliside zayıflamam şarto yüzden önümüzdeki hafta için hemen kendime randevu alıp tahlillerimide yaptırıp endokrine sevk isteyeceğim Birde annem almanyadan bana bir shake tarzı protein tozu gibi birşey getirmişti 3 kutu onlar hala duruyor pazartesiden itibaren onları kullanacağım endokrine gidene kadar Metabolizmayı hızlandırmak için ilk 3 gün sabah, öğle ve akşam ondan içilmesi gerekiyormuş sonrasında günde 2 kere ondan 1 de normal öğün olucakmış bakalım belki endokrine gidene kadar bir 5 kg bile vermemi sağlarsa ( 1 ay sonrada olsa ) bana motivasyon olur sonra nasılsa doktor ne derse o olucak
Yine her daim buralardayım ama beni isterseniz listeden çıkarabilirsiniz en azından bir süreliğineendokrinlede görüştükten sonra inşallah nasıl bir yol çizeceğim belli olucak ve ben ne pahasına olursa olsun bu kilolardan da kurtulacağım
Ondan sonra bakalım herifin gözü az da olsa dışarı kayarmıİşte o zaman oyarım o gözü
Canım aslında bizimde birbirimizden gizlimiz saklımız yoktur ve gerçekten her konuda çok rahat konuşuruz birbirimizlehatta arkadaş cevremizde bile hep eşimin arkadaşları kendi eşlerine bile derler yahu şu yengemiz ( saygıdan hepsi birbirinin eşine ufakta olsa yenge der ) gibi anlayışlı olamıyorsunuz diye bizde dediğin gibi birbirimizin gözünden anlarız birşey olup olmadığını ( zaten benim canımı sıkan birazda o ya çünkü bir değişiklik var eşimde ama sebebini bilmiyorum ) belki sadece kuruntudur başkalarına göre ama ben gerçekten eşimin çiğerini bilirim
Hani düşünceni başkasını örnek vererek söyle demişsin yabizde o muhabbet yaşanmıştı zaten bir arkadaşının ( ki görüşmeyi önceleri kesmiştik aramızı bozmak için eşime kumar oynuyor diye iftirağ attığından beri ) eşini aldatdığını duydum başka bir arkadaş ortamında hatta üstüne basa basa dedim tabiki eşimi çok seviyorum ama eğer Allah korusun şeytana uyarda ben bunu 10 sene sonrada duyarsam kesinlikle sonucuna katlanmak zorunda kalır sonuçta beni aptal yerine koymuş olmaz sadece kendine etmiş olur demiştim ki eşimde dedi o zaman Allah korusun öyle bir hata yapmam ama eminim yaparsam bu beni doğduğuma pişman eder diye
Bu güne kadar hiç beni aldatıyorsun demedim ama geçmişte sırf bir bayan iş arkadaşını kıskanmıyayım diye ( ki zaten kıskanmıyordum ama nedense adam panik yaptı o dönem) o bayanın nişanlandığını uydurmuştu beni rahatlatmak için bende çakal tabi hatunla bir araya gelir gelmez tebrik ettim ( şirkete beklemediği bir anda gidip ) kadın tabi ne olduğunu şaşırıp yanlışlık var herhalde ben nişanlanmadım diyince sırf eşim ona mahçup olmaın diye anaaa eşimin dediği kendi akrabasıymış ben yanlış anlamışım diye toparlamıştım ( adaşı bir akraba uydurdum o an ) tabi eşim eve gelince itiraf etmek zorunda kaldı o zaman yalan söylediğini ve sebebini ( ki ben o an anlamıştım zaten )
Şimdiki hatunla ilgilide işte düğüne 1 ay kala nişanlısını ve kayınpederini kayıp etmiş yazık acıyorum bayana çok zor günler yaşamış destek olalım ayağına yatınca ister istemez o diğer yalan geldi aklıma çünkü eşim öyle bayan olsun erken olsun destek olucak bir tip değilüstelik hatun o olaydan hiç bana bahsetmedi ki eşime daha 3 - 4 ay bir arada çalıştıkları halde hayatını anlatmış ( nasıl güvendiyse artık ) benim kafamı karıştıranda oydu ama artık kendime bakacağım RAbbim hayırlısı neyse onu nasip edecektir inşallah ve sonuç ne olursa olsun ben sabredeceğim
iyi akşamlar hanımlarrrrrrrrrr
bugun ku mönüm
sabah 11:kıymalı yumurta
az peynir
çok az recel
2 dilim ekmek
ara:2 ceviz
akşam:1 yumurta karnıbahar salata 1 dilim ekmek
spor:120 dk
günaydınnn hanimlarrrrrrrrrrrrrrr
canım menü iyi görünüyor spor da iyi
ben hafta sonu spor yapamıyorum malesef temizlilten fırsat kalmıyor spora
günaydın canım nasılsın
senin içine bir şüphe düşmüş canım sende eşinin ilgiisini kendine çekmek için yap bişeyler saçını boyat , evde güzel kıyafetler giy elbise falan kilo vercem diyosan kilo ver orası sana kalmışÇok da takılma bence artık sen elinden geleni yap ama eşinle de konuş derim yakınlığınız hoşuma gitmiyor falan de en azından eşine bişeyler söyle sen beni aldatıyor musun diye sorma ama kadınla yakınlığının hoşuna gitmediğini içinde bişeylerden dolayı bayana ısınmadığını çok görüşmek istemedğini falan söyle bilmiyorum anlatabiliyor muyum ? Bunu söyledikten sonra da kendine biraz çeki düzen ver eşin için süslen falan evliliğin ilk zamanlarındaki gibi belki de değişiklik istiyodur dediğin gibi bir yap bakalım neler olacak daha sonra
çooooooooooook sinirliyim kızlar yaa dukan diyeti yaptım 4. gün ya inanmazsınız hiç kaçırmadım ama hiç kilo vermemişim artı birde 200 gr almışım anlamadım
ben de bazen çok zor yapıyorum ama ne yapacan
iyi diyeyeim iyi olsun canım sen nasılsın
canım zor olur tabii haklısın ama emeksiz yemek olmaz
spor yapılacak ki kilo verilsin
bende bugün 1 saat yürüdüm az da yedim öyle gider umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?