Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banucumm gelmişsin tatlım izinli yazdımdı ama bildirimde bulunmak istiyorsan hemen eklerim izinliyide silerim.nasıl istiyorsan canım
geçmiş olsun canım,gitme bi yere yat dinlen hala gezmek peşindeSelamun aleykum kızlarrrrr
Bugun bütün gün yattım canımda inanın hiç birşey istemedi
Gün içinde 4 tane ufak ayran içtim 1 portakal yedim :26: akşam zorlada olsa bir büyük kase domates çorbası içtim
Sessim iyice gitti hatta eşim odanın diğer ucunda duymuyor bile beni yada işine gelmiyor söylediklerim
İnşallah yarına biraz daha iyi olurum çünkü akşam halasına gidelim istiyorum oda işine gelmediğinden duymuyorum seni diyip duruyor
Selamun aleykum kızlarrrrr
Bugun bütün gün yattım canımda inanın hiç birşey istemedi
Gün içinde 4 tane ufak ayran içtim 1 portakal yedim :26: akşam zorlada olsa bir büyük kase domates çorbası içtim
Sessim iyice gitti hatta eşim odanın diğer ucunda duymuyor bile beni yada işine gelmiyor söylediklerim
İnşallah yarına biraz daha iyi olurum çünkü akşam halasına gidelim istiyorum oda işine gelmediğinden duymuyorum seni diyip duruyor
geçmiş olsun canım,gitme bi yere yat dinlen hala gezmek peşinde
erkekler öyle işlerine gelmeyince duymazlar
Çok sağ ol güzelim şükür ağrım falan kalmadı ama tabi ses yok
Bende aynı şu an iki hafta oldu hala Godfather kıvamında ses kısık kısık zaten üç cümle söyleyip öksürüyorum rutinim oldu geçmiyor meret:)
Kaçı gördün? Oh valla ne güzel gidiyo kıskanıyoruuuuumnasılsınız kızlarrrrr :) bugün çok güzel kilolar gördüm çok mutluyummmm
geçmiş olsun canım,gitme bi yere yat dinlen hala gezmek peşinde
erkekler öyle işlerine gelmeyince duymazlar
selam cnaım,görmemiştim sen diyince baktım mesaja.izin vermek ne demek tatlım,istediğin zaman istediğin takımda yarışabilirsin tabiki.hepimiz burada aynı amaç uğruna bulunuyoruz,inşallah hepimiz amaçlarımıza ulaşırız.Ayşe abla merhaba melek ben. izin verirsen yarışmaya dewam etmek istiyorum. özelden mesaj attım ama görmedin sanırım.
selam cnaım,görmemiştim sen diyince baktım mesaja.izin vermek ne demek tatlım,istediğin zaman istediğin takımda yarışabilirsin tabiki.hepimiz burada aynı amaç uğruna bulunuyoruz,inşallah hepimiz amaçlarımıza ulaşırız.
Kaçı gördün? Oh valla ne güzel gidiyo kıskanıyoruuuuum