merhaba kızlarrr nasılsınızz sabah 9.30da uyandım uykum geldiii hemde çokkk
günaydın kızlarr hayırlı haftalar bol kg vermeler diliyorum
3.sarı kartı da yemişiz bir yemediğimiz o kalmıştı onu yemişiz doymayız anam biz
Neyse hatanın neresinden dönülse kardır toparlıyalım kendimizi hadi kızlarh
Haftasonu malum cozutuk oluyor ama fazla değildi
merhaba canım iyi sen uyurken ben işe geldim hatta şimdide eve gideceğim
Iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Yarında raporluyum normalde ama gideceğim sanırım okula. Boğazım kötüydü bugün daha iyiceyim. Beslenme şeklim eh işte
Sabah
1 dilim ekmek + tablet çikolata 25 gr
Ara
1 bardak beşli çay
1 bardak tarçınlı karanfilli çay
2 mandalina
1 elma
4 kücük bisküvi
Akşam
1 dilim ekmek
3 kaşık pilav
3 kaşık et kavurma
Su : 1 lt
Spor : -
Aleykum selam tatlıııımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Eve geldiğimden beri ( 8 buçuk falandı herhalde ) ha bire birşeylerle uğraşırken ancak fırsatım oldu
Daha doğrusu asmam gereken çamaşırlar var ama hazır mola vermişken sizlerede bir bakayım dedim
Hazır aklımdayken menümüde paylaşayım
Sabah ;
3 dilim kızarmış ekmek
2 KK beyaz peynir
5 zeytin
domates, salatalık
1 tk kadar becel margarin ( kızarmış ekmeğe de sürmeden olmaki)
Öğlen;
çok geç uyanıdığımız için sadece şekersiz bir nescafe içtim
Akşam; Saat 5 gibi yedik
1 kase pirinç çorbası
3 Yk etli patates yemeği
bol soğanlı salata
Gece;
2 bardak şekersiz çay
günaydın şekerlerim
güzel bir hafta olsun inşallah
ben yoğun ders çalışıyorum ve sanırım yetiştiremicemmm
canım çoook çok hafif bir menü olmuş BENCE
Oğlum uyuyunca yarım saat bisiklet sürdüm 20 dk da plates hareketleri yaptım. Şimdi de uykum geldi.
Eşim evde olduğundan beri sürekli tv izliyo sinir oluyorum ah deliricem
canım sakın kendine dert edipte üzülme Allahım neler nasip eder biz yaşadıkça inş. sende o günleri görenlerden olacaksın. diyetisyenler bol bol veriyor bana bile 9 dilim ekmek verdi kadın sen düşün ben yemiyorum şu boğazı tutunca insan inan kilo veriyor birde kendini strese soktuğun için büyük ihtimalle olmuyor sakın ve relax ol ben yaparım de kendiini iradeni kontrol etSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Gezenti ceco geldiiiiiiiiiiiiiiiiii
Anam sabahtan uğrayacaktım hesapta ama cadı kızım rahat vermedi ve tam işlerim bitti derken baktım saat baya ilerlemiş bende mecbur hemen hazırlanıp çıktım
Eşimin halalarında baya sohbet ettik ve akşama kadar oturduk. Benim büyük görümcenin görümceside oradaydı :26:
3.cü çocuğunu 3 ay evvel doğurdu ve sohbet esnasında sık sık yok her gün spora gittiğinden yediklerine dikkat edince insan kilo verebilir falan diye resmen sempozyum dinledik
Belki kötü niyetle anlatmıyor diyeceğim ama bana bugün inanılmaz kinayeli geldi anlattıklarıBilmiyorum belki benim psikolojimden dolayıdır ama konuşurken bir insan ortamdaki en kiloluya yan yan bakarsa bana göre orada birşey vardır
Bu arada benim küçük görümcede diyetisyene gitmeye başlamış :26: 65 kilo olmuşta bir 10 kilo daha vermek istiyormuş
Anam bugün herkes battı bana sanki
Benim çakma eltide rahatsız olduğumu anlamış şimdi faceden soruyordu hayırdır elticiğim bugün pek bir durgundun diye
Şu kilo illetinden artık iyice bıktım ve ciddi ciddi artık obezite cerrahisi düşünüyorum uzun zamandır :44:
Eşimde daha bir kaç gün öncesine kadar hep karşı çıkıyordu asla izin vermem diye ama artık oda benim kendimi ne kadar kötü hissettiğimin farkında
Uzun uzun artı ve eksilerini araştırdım hatta şimdi daha yeni ameliyat olanların kurduğu bir grubu takip ediyorum tecrübelerinden faydalanmak için
Okadar çok ameliyat olan insanlar varmış ki bana yakın olan hastanede 2 seneye yakın bekleyenler bile varmış
Biliyorum bir çoğunuz şimdi bana ya Banu bir daha düşün diyeceksiniz ama inanın artık dayanacak gücüm kalmadı
Artık çoraplarımı giyerken bile zorlanıyorumayakkabılarımı oturarak giyiyorum ve en kötüsü de 10 dakika yürüdükten sonra kilolardan dolayı sırtıma saplanan ağrı yüzünden sokakta ağlayacak hale geldim Ben kilo vermeye çalıştıkca dahada kilo alıyorum. Diyetisyenin listesine uyupta kilo alan biri daha yoktur herhalde
Bakalım tabi doktor son kararı veriyormuş gerekti testler yapıldıktan sonrabelki doktor gerek bile görmez yada nedenini bulurda bende daha rahat kilo veririm BMİ 40 üzerinde olunca devlet ücretsiz yapıyormuş ameliyatıda eee benimki maşallah 52di en son :26:
Neyse bakalım hakkımda hayırlısı neyse o olsunAminnnnnnnnnnnnnnnn
iyi yapmışsın canım :)
aman kendi haline bırak
nasılsın bakalım
Bıraktım valla ben karışmayınca sıkılacak biliyorum. Biz tv sevmezdik 5 yıldır evliyim daha yeni aldık annemin ısrarı ile. Keşke almasaydım.
Iyiyim cnm :) taşınma telaşım vardı eşyaları düzenleme felan şimdi geri açıyorum taşınmadan eşim sattı . TV yi satmamış :) bir de oğlumun odasını. Bu arada uzun zamandır tartıda - düşemiyordum 63.5 oldum sonunda
Sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?