- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
canım geçen haftadan beri takıma neden hiç uğramadın?inşallah bir sorun yoktur:44:Kaptanım kilom bu hafta aynı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçen haftadan beri takıma neden hiç uğramadın?inşallah bir sorun yoktur:44:Kaptanım kilom bu hafta aynı
valla abla süpersin ya hiç sıkılmadan okudum karnıbahar fikri süpermiş açıktım sayende valla karnıbahara hiç dayanamam ellerine sağlık afiyet olsun :)Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Anam hele şükür işim bittide gelebildim
Bugün mutfaktan çıkamadım bir türlü pek bir hamarat gördüm kendimi
Lahana yaprağı ayırmıştı annem geçen gün bana sen sarmayı seversin üstünden sarmalık sen al ben kapuska yaparım diye hadi onu yapayım bugün dedim ve uzun süre onla uğraştım ama Lahana sarmalarım güzel oldu tabi çok fazla yaprak olmadığından yanına birazda dolmalık biber yaptım
Çocuklara öğlenlik birşeyler yapıp yedirdim bir yandanda Birdeeee bugün müthiş bir kısır yaptım akşam için salata yerine onu ortaya koyarım dedim değişiklik olsun diye üstelik hiiiiiiiiiiiiiiiiçççç zararı yokkkkkkkkk ve çoooooooook sağlıklı
Hemen dökülüyorum
Bir ufak karnabaharım vardı onu bir güzel Rondodan geçirdim ve ince bulgur kadar olana kadar rondoda çektim Yağsız tavada kısık ateşte bir güzel kavurdum ( ama rengi değişmedi sadece karnabahar kokusu gitti ve yumuşadı )
Normal kısıra yaptığımız gibi bir taraftada kuru soğanı küp küp doğrayıp çok az yağ ve salçayla kavurup birazda biber salçası ekledim ve karnabaharla karıştırdım iyice
İçine 5 - 6 yaprak marul ve 2 - 3 tanede taze soğan doğradım dilediğim gibi baharatta koydum üstüne bol limonda sıktım
Kaşığın ucuyla tadına baktım inanın müthiş birşey olmuş
Bu tarifi Dukan diyeti yapan bir grupta uzun zamandır görüyordum FAcebookta hep deneyecektim ama nasıl olur diye çekindim sonrada apırsada köpürsede yenir yoksa niye millet bu kadar övsün diyordum üstelik sınırsız tüketilebilen bir Karnabahar kısırı
Kesinlikle tavsiye ederim kızlar bir ara deneyin görüntüde aynı kısır Akşama eşime normal kısır diye kakalayacağım sonra söylerim nasılsa karnabahar yediğini Kızım nefret eder ama eminim tadına bakınca karnabaharı artık hep öyle isteyecektir çünkü kendiside kısır delisidir
Bu arada birde ne yaptığımı duysanız belki gülersiniz
Lahana Sarması için yaprakları haşladığım suyu bir şişeye döktüm süzerek hatta biraz daha arttı onuda büyük bir bardağa daha döktüm içine bol limon sıktım ve şu anda onu içiyorum
Şişedekinide her gün bir bardak içer bitince evde olan az birşey daha lahana var ondan tekrar yaparım diye düşünüyorum
Ulen ne yiyip içeceğimi şaşırdım kilo vermek uğruna
Bu hafta eksi göreceğim başka çaresi yooooooooooooookkk bu kadar
valla abla süpersin ya hiç sıkılmadan okudum karnıbahar fikri süpermiş açıktım sayende valla karnıbahara hiç dayanamam ellerine sağlık afiyet olsun :)
Sağ ol canım o senin yüreğinin güzelliğinden öyle geliyor sana Gerçekten tavsiye ederim dukancanlar ha bire ondan yapıp yiyorlarmış ama yinede eksi görüyorlar üstelik en sağlıklı kaçamak
kızlar nerdesiniz???
püsküüt cnm mermalade isimli üye 335.etapta 8.takimdan, kendi istegiyle ayrildi görünüyor..kendisi takima bir süre ara vermek istedigi söylemis ve kendi istegiyle ayrilan üyenin 6 ay yaris disi kalacagini bilmedigini söylüyor...
simdi 3.takimda devam etmek istiyor..bu duruma,kendi istegiyle ayrildi yerine,izinli sayabilirmiyiz bu üyeyi..:26:
yarışmadan çekiliyorum .bilginize.
melekcim selam
talihsiz bir hafta geçirdik, benim ve bir kaç kişinin sağlık sorunları,bir kaçının internet sorunu gibi.bu geçici bir süreç bazen istem dışı bunlar olabiliyor.bizler bir takımız iyi gün kadar zor günlerde de birbirimize destek olmalıyız.toparlanıcaz inşallah,bu sizlerin elinde.
ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon demek.
ayrılma kararını tekrar düşünmeni istiyorum,henüz yolun bu kadar başındayken pes etmemeli dimi.
tamam ayşe abla dewam edicem umarım sağlığın iyidir iyileşmişsindir...
geçen hafta : 91
bu hafta :90
aradaki fark :1
hesaplanmış hali :% 1.098
bu haftaki toplam sporum :360 dk
bu haftaki toplam mesaj sayım :43
melekcim geçen cumadan beri takıma uğramamışsın canım,inşallah kötü bir şey yoktur.
zamanında bildirimde bulunmadığın için,takımdan ayrılma isteğini gerçekleştirdiğini düşünüp,kendi isteğin ile ayrıldığını belirtiyorum.
kilo verme çabanda başarılar diliyorum canım.
Kaptan iyi akşamlar. ben melek. arkadaşlar da uygun görürse ben bu takımda olmak istiyorum. ben 8 takımda iki hafta yarıştım. sonra kendiisteğimle ayrıldım. 11.10.2013 ten beri diyet yapıyorum. 56 gün falan oldu 7 kilo verdim. Daha istekli daha azimli insanların olduğu bir takımda olmak istiyorum. haziranda işi bıraktım 102 kiloydum 94 e düştüm şimdi bu site, spor ve yediklerime dikkat ederek 87 ye düştüm. haziran sonuna kadar da 50-55 arası olmayı hedef koydum kendime. kabul ederseniz hem arkadaşlık etmiş hem motivasyonu arttırmış hem de ortalamayı yükseltmiş olurum cewabınızı bekliyorum. 8. takımdan yazışmalarımı paylaşımlarımı da okuyabilirsiniz. teşekkürler şimdiden
pegasusun kurallar dahilinde vermiş olduğu çok doğru bir cevap.hos gelin cnm..
katilmanda benim acimdan elbette sakinca yok ama simi senin ayriligin tarihe baktim.
335.etapta kendi isteginle ayrilmissin..kurallar geregi keni istegiyle ayrilan üye 6 ay yarisma disi kaliyor...
yani 359. etaptan önce hic bir takima yarisamazsin
evet hiç bir şey demeden takıma bir daha uğramadı.kaptanım hep eksilere düşüyorlardı benim zayıflamam bi işe yaramıyordu. 8. takıma girin 90. sayfadan ilerleyerek bakabilirsiniz mesajlarıma. tarifler çaylar diyet kuabiyeler paylaşıyordum. nasıl spor yaptığmı diyetimi görün. mesela hergün yazmamız gereken mesaj kotası var ama giren olmdığı için kimle konuşcaksın mesaj yazmak da bile zorlanıyorsun. günlük paylaşımlarını yapmıyor siteye girmiyorlardı. ben kaptan moniye bırakıcam dedim bu nedenlerle devam et dedi aynı şeyler olunca hiçbişi demeden çıktım. yani paylaşım yapmayı bıraktım. yoksa bırakıcam demedim sonradan. bişiler yapamaz mısın??
evet bana hiç bir şey demeyip ortadan kayboldu bende normal olarak,önceki ayrılmak istediği mesaja istinaden takımdan çıkardım.bunu ara vermiş ve aradan izinden sonra takım değiştirmiş sayın ben ayşe ablaya bırakıyorum demedim. 6 ay yarışamıcağımı bilmiyordum mesela yoksa bu konuda titiz dawranırdım
cnm kurallar bütün takimlar icin gecerli...
kaptanin seni uyarmasi lazimdi:26:
ben yinede paylasim alanina yazayim bu durumu,püsküütten kesin cevap aldiktan sonra bende kesin cevapp vereyim
ortadan kayboldun melek,nasıl bir iletişime geçmemi bekliyordun merak ettim doğrusu...moni bu konuda bişi demedi bana yazıı bi mesajı yoktur. olmadı siz bi konuşun pisküütle ben konuşayım
***8.TAKIM 338.ETAP***
Moni(93,4/94,7 / -1,3/%-1,40 )
Nice15( 64,8 / 64,7 / 0,1 / %0,15 )
benbirtaneyim ( 64,6/ 64,1/ 0,5/%0,78 )
newlife35 ( 59,7/59,5 / 0,2/ %0,34 )
ceco34 (119,0/ 119,0 /0 /%0)kilosu sabit
umutlayasasen ( 70,5/ 70,5 / 0 / % 0 )kilosu sabit
alsen (66,2 /66,2 / 0/ % 0)kilosu sabit
maviask (53,6/ 53,0 /0,2 /% 0,38)335.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü.
koizumirisa ( 103,4/ 0/ 0 /% 0) kendi isteği ile ayrıldı
8. TAKIM ORTALAMASI:% 0,03
Günaydın kızlarrr
Ayşe ablam yazıyı okudum ve üzüldüm bende aynı şekilde gerildim.Biz burada gayet güzel kglar verdik ve paylaşımlardada bulunduk.
Zaman zaman giremiyor ve paylaşımda bulunamıyor olabilirz bunlar kasıtlı yapılmış şeyler değildir.İnşallah birdaha böyle olaylar yaşanmaz.
dünkü menümü paylaşayım:
sabah: kepekli tost
çay
ara: nescafe
öğle: 1 kepçe çorba
1 but fırında
yoğurt
bulgur pilacı 1 kepçe
1 dilim kepek ekmek
ve yarım bardak fanta
su: 2lt
spor: 300 bel
moni canım o dönemi hatırlıyorum. Hatta ben ve bir kaç arkadaşın net sorunu vardı bir de hastanede kaldığım dönemdi. Ki bunu mesajla belirtmiştim gelemediğimi yazamadığımı. Diğer bir kaç arkadaşta bunu söylemişti. İyi niyet olduğu için kimse kimseye karşı yargılama gereği duymadı. Madem uzun süreli bir maratona girdik tabiki ara ara böyle kesintili dönemlerimiz olacaktır. Karşılıklı azim ve çaba ile istedigimiz sonuca ulaşacağız. Onun tavrı tabi kendisinin insiyatifi ve kararı ama bu seni sakın etkilemesin. Biz seni biliyoruz ve çabaların konusunda takdir ediyoruz şahsım adına diyeyim. Umarım güzel bir şekilde istediğimiz kilolara ulaşırız. Ki şu anda pantolonlarım üstüme düzgün olmuyor çünkü geniş. Uzun penye tunik giydim dün üzerimde çuval gibi durdu neden geniş geliyor. Ha üzülmem mi lazım çok sevdiğim tuniğin üzerimde kötü durmasından dolayı elbetteki hayır sevinçliyim ole görünce :) Yani iyi yoldayım o da burda sizinle birlikte çabalarımla gördüğüm karşılık. Buraya yazmıyor olsaydım şimdiye çoktan diyet filan hak getire unutmuş olurdum.
ahh akrebim ahh bir dokun bin ah işit durumundayımMonim problem ne sana eksiler hiç yakışmamış
ahh akrebim ahh bir dokun bin ah işit durumundayım
insülin direncim var ve düzenli hergün spor yapmassam asla kilo veremiyorumtaşınacağım içinde spor salonuna tekrardan yazılamıyorum,bir yandan aöf sınavlarım bir yandan burası ve taşınacağım için 2 evle uğraşmak zorunda kalıyorum anlayacağın bölük pörçük oldum.ay birde ingilizce kursum varhiç birine yetemiyorum koşturmaktan,yeme düzenimede yansımış durumda bunlar .of off ki ne off
Dünden beri fenayım mide bulantısı baş ağrısı öksürük vs vs hiç bişey yiyemedim çünkü yediğimi kustum ( Bomboş bir mide. Şu anda limon + bal karışımı içiyorum faydası olur umarım
Dünden beri fenayım mide bulantısı baş ağrısı öksürük vs vs hiç bişey yiyemedim çünkü yediğimi kustum ( Bomboş bir mide. Şu anda limon + bal karışımı içiyorum faydası olur umarım