- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
cecom menü güzel az da olsa vereceksin bence ben veremeyecğim gibi almayım daAklımdayken bugün yediklerimide yazayım
Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sıcak su
Kahvaltı;
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
1 KK beyaz peynir
5 zeytin
1 domates
1 salatalık
ara;
1 mandalina
Öğlen;
4 YK bulgur pilavı
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara;
1 şekersiz nescafe
Akşam;
1 kase tel şehriye çorbası
Bol hamsi
bol salata
3 yk bulgur pilavı ( kalanı bitirelim dedik)
Gün içinde 2 litre su
spor maalesef yok
sabah
2dilim domates
1dilim salatalık
1dilim peynir
4 yeşik zeytin
1dilim ekmek
öğlen
ufak kutu süt+ çevrek
akşam
1 kase çorba
yarım karnı yarık
1küçük kase cacık
1dilim ekmek
ara
1kuru incir
1ufak portakal
2kurabiye ufacık :26:
yarın sınav varrr
Tüm çocuklarımıza Allah zihin açıklığı versiiiiin:18:
Başarılar herkesin yavrusuna
Bugünkü menüm dünün benzeri:)
Sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
Marul
Ara
1 tarçınlı karanfilli çay
1 mandalina
Öğle
Sade tavuk döner
2 dilim çavdar ekmek
4 kaşık yoğurt
1 domates
Ara
Patlamış mısırvazgeçemiorum ama tuzsuz çok az yağ ile
1 mandalina
Akşam
1 bardak sade nescafe
2 mandalina
Su : 3 litre
Spor : 30 dk yürüyüş.
nerelerdesiniz yahu takıma belirli bir kaç kişi harici uğrayan yok
kızıyorum,yeter ama aaa
bir mazeretiniz varsa şuraya 2 dk uğrayıp bildirmeniz gerekmiyormu? çok mu zor?
önce kendinize saygınız sonrada takıma karşı saygınız ve sorumluluğunuz olmalı.sonuçta bir takım işi bu.eğer burayı ve bizleri umursamıyorsanız o halde ayrılın.herkesin işi gücü var.. kimsenin motivasyonunu kırmaya kimsenin hakkı yok
kaç gündür idare ediyim diyorum,tüm kurallarımızı ve cezalarımızı askıya aldım,sırf kendinizi kötü hissetmeyin diye.ama nerdee takıma uğranmıyorki yazılananlar okunsun
benimde işim gücüm var zamanım bile yok şuraya bakmaya ama yinede uğramaya çalışıyorum,sizlerden de aynı şeyi bekliyorum...
aranızda kaptan olmak isteyen varsa lütfen şu görevi üzerimden alsın ben artık bunaldım.giderim doğru düzgün bir takıma normal yarışmacı olarak devam ederim.zaten motivasyonum 0,üstüne birde geriliyorum...
buyrun buda takımın son listesi,aslında bu cümleyi ''ne haliniz varsa görün..!!'' diye bitirmek isterdim..anlayana..................
***8.TAKIM 337.ETAP***
Moni(93,5/ / /% )
Nice15( 64,4 / / / % )
adayaren38 (66,1/ / /% )izinli
phalanx(64,4/ / /% )
koizumirisa ( 103,4/ / /% )
benbirtaneyim ( 64,6/ / /% )
newlife35 ( 59,3/ / / % )
ceco34 (118,6/ / /%)
umutlayasasen ( 68,3 / / / % )
8. TAKIM ORTALAMASI:%
dn: lütfen üstüne alınması gerekenler alınsın...
nerelerdesiniz yahu takıma belirli bir kaç kişi harici uğrayan yok
kızıyorum,yeter ama aaa
bir mazeretiniz varsa şuraya 2 dk uğrayıp bildirmeniz gerekmiyormu? çok mu zor?
önce kendinize saygınız sonrada takıma karşı saygınız ve sorumluluğunuz olmalı.sonuçta bir takım işi bu.eğer burayı ve bizleri umursamıyorsanız o halde ayrılın.herkesin işi gücü var.. kimsenin motivasyonunu kırmaya kimsenin hakkı yok
kaç gündür idare ediyim diyorum,tüm kurallarımızı ve cezalarımızı askıya aldım,sırf kendinizi kötü hissetmeyin diye.ama nerdee takıma uğranmıyorki yazılananlar okunsun
benimde işim gücüm var zamanım bile yok şuraya bakmaya ama yinede uğramaya çalışıyorum,sizlerden de aynı şeyi bekliyorum...
aranızda kaptan olmak isteyen varsa lütfen şu görevi üzerimden alsın ben artık bunaldım.giderim doğru düzgün bir takıma normal yarışmacı olarak devam ederim.zaten motivasyonum 0,üstüne birde geriliyorum...
buyrun buda takımın son listesi,aslında bu cümleyi ''ne haliniz varsa görün..!!'' diye bitirmek isterdim..anlayana..................
***8.TAKIM 337.ETAP***
Moni(93,5/ / /% )
Nice15( 64,4 / / / % )
adayaren38 (66,1/ / /% )izinli
phalanx(64,4/ / /% )
koizumirisa ( 103,4/ / /% )
benbirtaneyim ( 64,6/ / /% )
newlife35 ( 59,3/ / / % )
ceco34 (118,6/ / /%)
umutlayasasen ( 68,3 / / / % )
8. TAKIM ORTALAMASI:%
dn: lütfen üstüne alınması gerekenler alınsın...
Günaydın herkese
yorgun ve uykusuzum kendimi hiç iyi hissetmiyorum başım çok ağrıyor.
dün oruç tutmuştum menü biraz saçma oldu
sahur: tost yedim çayla
akşam: işyerinde olduğumdan öğleden kalan salata pilav ve yoğurt 2 ince dilim ekmek
pilav 4 kaşık
eve gidince yarım kase çorba ve 2 kaşık menemen yedim
su çok az tükettim
spor yok ama çok yorgundum
SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Bugün malum annemlerle hem pazara çıktık hemde akşam balık faslı yaptık
Bedenen çok fazla yorulmadım ama maalesef benim yeğenler birde benim küçük cadı resmen çete gibiydiler ve bir dakika durmadılarArtık sık sık sesimide yükseltmek istemiyorum kızkardeşim kırılırsa diye ama beni deli etti 3ü bir arada
Eşim maalesef bugün bu saat oldu hala gelemedi :26:
Amcası fenalaşmış ve eşim onu hastaneye götürdü. Aslında iki tane oğulu var amcasının ama biri pipirik en ufak şeyde fenalaşır hastanede az fazla kalınca ( ya mikrop kaparsam korkusundan) diğeride tek başına başa çıkamayacağından eşimi aramışlar eee tabi birde onlarda araba yok
Umarım öneml birşey değildir ama maalesef kan tükürüyormuş ve tansiyonu tavan yapmışı :26:
Rabbim acil şifa verir inşallahAminnnnnnnnn
Bakalım eşim kaçta gelebilecek
canım geçmiş olsun zor ya umarım önemli bşeyi yoktur üzüldüm
canım mazeretinizi belirttikten sonra sorun olmuyor zaten.sanada Allah kolaylık versin zordur taşınma telaşı bilirim
kız bu ne iyi doymuşsun akşam menü cok güzel 3 lt su içsem ben ne güzel olur ama 2 lt bıle zor
okuldan yeni geldim kızlar nasılsınız ??
ben yarın sabah giremem diye bugünden yazıyorum. hafta içinde kilom artmıştı sabah tartıldım geçen haftaki kilomla aynı sabit durumdayım :S
geçen hafta:64.6
bu hafta : 64.6 kilo sabit
canım sen yine sabit kalmışsın bn korkuyorum ya hiç tartılmadım bu hafta ne çıkacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?