Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu haftaki mesaj sayısı kuralına uyan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
moni/sky87/alsen/iris/phalanox/maviask/nice15
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
bu hafta hedefim 63.4 olsam
500 gr verebilsem :18::18:
bu menülerle hedef kilona nasıl ulaşmayı düşünüyorsun özlemcim,lütfen biraz gayret tatlımbugün menüm
sabah:1.5 poğaca
öğle1.5 poğca
ara:yarım dilim pasta, 1 kurabiye
akşam:3 dilim etli pide 1 bardak ayran(mesaideydim de dışardan yedim)
spor yok
bugün berbat bir menüm var farkındayım
kız yağmur,ilk günden kaynana dedin kadıncağıza kayınvaliden oKizlar menum
sabah bir sandevic ekmegi kepekli sucuk ici peynir domates
ogle balik firinda patates
aksam yaprak sarmasi corba pilav kavurma salata uzum tatli hepsi tadimlik kaynanamda yemekteydim
ara yas pasta
Su 3 lt
spor yok
tamam tatlım haber verdiğin sürece sorun yok1-günaydın hanımlar birkaç gün sehır dışında olacağım pek gıremeyebılırım
evet günlük sayıp menümüze yazıcaz ve cuma kilo bildirirken toplamını yazıcaz.ben şöyle yapıyorum kolaylık oluyor;hergün bir kağıda gün sonunda o günkü mesaj sayımı ve sporumun dakikasını yazıyorum,cuma günüde sadece onları topluyorum2- mesajlarıdamı sayıyoruz :S
günaydın tatlım,kolay gelsin çok yorma kendini yavaş yavaş yapgünaydın kılzar nsılsınızı
herhese iyi hafta sonları diliyorum
bugünüm temizliğ ayıracagım inşallah geçen haftda memleketten geldim temizlik yapamamıştım
melekcim takıma uğramıyorsun,inşallah bir sorun yoktur:44:54 kilomusun cetvelinde gördüm?
eline sağlık püsküütcüm,teşekkür ederimKaptanım.. Takım kuralları revizyonu tamamdır..
Hayırlı olsun.