• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kıslar oğlum bugün aşı oldu. baya huysuz bugün hiç giremedim buralara. Hemen yediklerimi yazıp çıkacağım. şimdi de ağlıyo. 2 dk. babasına bıraktım yazıyorum.
Sabah kahvaltı peynir, zeytin 2dilim kepek ekmeği
Öğle: Dünden kalma dolmadan 5 tane (ufacık ama) 1 kase yoğurt. 1 dilim kepek ekmek
Akşam 1 kase çorba+ 1 tabak sebze yemeği+ 2 kaşık pilav ve 1 kaşık tavuk sote+ salata
atarken 1 bardak süt

gene çok su içemedim

kıslar oğlum bugün aşı oldu. baya huysuz bugün hiç giremedim buralara. Hemen yediklerimi yazıp çıkacağım. şimdi de ağlıyo. 2 dk. babasına bıraktım yazıyorum.
Sabah kahvaltı peynir, zeytin 2dilim kepek ekmeği
Öğle: Dünden kalma dolmadan 5 tane (ufacık ama) 1 kase yoğurt. 1 dilim kepek ekmek
Akşam 1 kase çorba+ 1 tabak sebze yemeği+ 2 kaşık pilav ve 1 kaşık tavuk sote+ salata
atarken 1 bardak süt

gene çok su içemedim

geçmiş olsun,kolay gelsin cnm..

eskişehirden yazıyorum bu arada.bende çalışıyorum .4 sene içinde56 kilodan 82 ye çıkmayı başardım :lepi: bu başarıyı eski kiloma dönmek için uyguluyıcam geri vites yani:))tekrar eski kiloma dönmek istiyorum inanın artık üstüme hiçbişey olmuyor yeni şeylerde almak istemiyorum eski arkadaşlardan resmen saklanıyorum yaa..utanç verici :((( bi an önce zayıflıyalım kızlar.nereye kadar böle bedenimize işkence ediyoruz resmen..

ben tatlı krizine giriyorum resmen,tutamıyorum kendimi napcam ben :delphin:

hoş geldiniz kızlarrr :1hug:

takım baya kalabalıklaşmış:delphin:

ben bu hafta dikkat ediyorum kızlar şükür oturttum yine yerine kilomu
sanırım tüm ömrüm böyle geçecek :çok üzgünüm:

fıstık elma kromdan sende denesene baya işe yarıyor şeker krizini azaltıyor yerimseniben
bu arada benim oğlumda ankarada okuyor ankara ünüversitesinde
sanırım yaşıtsınız a.s

doğrudur,yaşıt da olabiliriz :)

fıstık elma krom ilk defa duydum bakcam şimdi,tşkler önerin için a.s.

Lillycimm selam..naber şekerim?

kızın ne yaptı kilo veriyor mu ilacın yan etkisi filan oldu mu hiç?

sende hoş geldin canımm Şeniz
oğluş büyüyorr heee resimlerden takip ediyorum paşayı yesin onu teyzesi Şeniz
çitos ecede şimdilik bir yan etki yok kilo verme iyi gibi ilk haftalardaki hızı yok ama 70li rakamları gördük sanırım:sm_confused:
gözle bakıldığında bariz bir incelme var a.s
cumadan cumaya tartılıyorya tartılmadı açıkçası bir kaç gündür a.s
ama işe yaradığı kesin iştahı eskisi gibi değil çünki :lepi:

iyi geceler lili ben yatayım bari acım ama olsun artık sabahı bekliyecegim artık:çok üzgünüm:
gideyimde citten atlayan koyunları sayayım barikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol:ne yapayım başka

günaydın kızlarrrr.....
reductili dünkü yaprak sarma krizimden sonra aldım ya akşama pek bişey yiyemedim..bişeyler atıştırmak istemedi canım...devam ediyom o zaman...:)
dün akşam 4 kaşık sebzeli pilav ve 2-3 kaşık yoğurt yedim..
bu sabah her zamanki gibi 2yumurta,2dilim etimek,1 dilim peynir,domates,salatalık,yağsız süt,şekersiz çay..
reductil aldım..
hayırlısı bakalım..

Back