- 30 Mart 2009
- 438
- 7
- 118
- 45
canım burda hepimiz aynı amaç için birbirimize destek olmak için varız tabi önce sağlık için sonra estetik olarak zayıflamak olsun amacımız
bende aynı sorun var kenimi frenleme konusunda sıkıntı çekiyorum ama şimdi elma kromu kulanıyorum
kesinlikle aklıma atıştırma veya tatlı bişeyler yemek gelmiyo benimde akşam üstü acıkmalarım ve gece çerez türü tıkınmalarım oluyordu şimdi onlar kalmadı şükür bu ilaç baya fayda etti bana memnunum şimddilik veremesemde almaya başlamıştım son zamanlarda almıyorum o bile yetiyor şimdilk bana
ben bu takıma gelmeden bir kaç hatfa önce diete başlamıştım yaklaşık 98 klo ile 2007 ekim falandı
sonra aralıkta 94 kilo ile bu takıma girdim sağolsun arkadaşlar çok destek oldular hatalarımızı düzeltik o zaman bu zaman arada pes edereken buralara geldik geçen yazın sonunda 75 kadar inmiştim sonra bağzı sorunlar hastalıklar derken 84 e kadar çıktım şimdi gene aldıkarımı veryom çok zor oluyor tabi benim için tiroid hastasıyım bide ufakda oğlum var sürekli yürüşe falan çıkamıyom
vericez inşallah canım hep birlikte bu kiloları bendresim çektirmiyom kendimi gördükce sinir oluyom
canım bende gncden aldığım sırf krom var..reductil nasılsa iştah kesiyor 5kutu var elimde...şimdilik kullanmayayım..reductil bittiğinde alayım diyorum...sence?
bu arada marka olarak seda sayanın kullandığı mı?
ve elimde elma sirkesi var..ben de içecektim ama eşim olmaz kokar dedi..bilmem hiç denemedim öyle midir?