- 30 Mart 2009
- 438
- 7
- 118
- 45
kızlar ben iyi değilim ya
bakın bu cuma burda yokum büyük ihtimalle
doktora gitcem
başak gülden buralar size emaneta.s.
huselcim çok geçmiş olsun..ihmal etme..öpüyorum..hayırlı haberler inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben iyi değilim ya
bakın bu cuma burda yokum büyük ihtimalle
doktora gitcem
başak gülden buralar size emaneta.s.
7:30 dan beri ayakta iş yapıyorum kahvaltıya musafirim gelecek bu ev ne zaman toparlanacak kızlar hiç bilmiyorum bi taraftan badana alışveriş bittim bu sene ben o arada bir kaç kg verebilirim inşallah koşuşturmalar böyle bi faydası olur bana
rekor kırarmıyım bilmem ama bu hafta regl olacam fazla ümidim yok aslındaayy cnm bnm nerdeyse hiiç bişey yememişsin
walla rütbene yazdığın şeye bayıldım
bu rekoruda sen kırcan bu gidişle
helal sana:sm_cool:
şok diet değil canım dünlük bişeydi biraz kendime geleyim diyegerçekten hiç bir şey yememişsin yoksa şok diyet mi yapıyoryerimsenibensun?
neyse kızlar daha oturamıyorum çok sancım var öptüm hepinizi şimdilik iyi gecelera.s.
sibelcim maşallah ya bu hafat senden ciddi kilo farkı gelirbu aksam spora gittim. 1 saat 15 dakika spor yaptım. yarın diyet listemi verecekler. her yanım agrıyor. gelince corba ve salata yedim. dogadan form cayı ictim.
canım sen kendini daha iyi bilirsin ben yedikce stres yapıyom sinir oluyom kendimegünaydın kızlar....
2 yumurta,2 kep. ekmeği,2 çaybardağı şekersiz süt,2 dilim yağsız peynir,1adet zeytin...kahvaltım böyleydi..şimdi şekersiz çay içiyorum..
dün akşam bozdum gibi oldu...peynirli pide yedim..:çok üzgünüm:
kızlar haftada birgün kaçamak yapmak bozmaz değil mi?
hatta iyi olabilir...yiyemediğin şeyler için stresli olmazsın..sizce?
7:30 dan beri ayakta iş yapıyorum kahvaltıya musafirim gelecek bu ev ne zaman toparlanacak kızlar hiç bilmiyorum bi taraftan badana alışveriş bittim bu sene ben o arada bir kaç kg verebilirim inşallah koşuşturmalar böyle bi faydası olur bana
kızlar bakın neyi farkettim..
sabah yumurta yediğimden herhalde öğley yemeği sonrasına kadar iştah konusunda sıkıntım yok...
ancak öğleden sonra aşırı derecede acıkıyorum...dün akşam yemeğine resmen saldırdım...
ilginç değilmi?
günaydın arkadaşlar
bugün daha iyiceyim bakalım teşekkürederim hepinize kocaman öpücüklera.s.a.s.a.s.a.s.
günaydfın arkadaşlar resimde gördünüzmü ne kadar şişmanım
Azra- Sılacım esas şişman benim BMI değerine baksana ben 30.9, sen 22.4 boyun oldukça uzun sanırım biliyormusun şöyle 10-15 cm daha uzun olmayı nekadar isterdim :))