• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ya bu arada kızlar aklıma bişey takılıyor size danışayım dedim
geçenlerde midem altüst oldu çıkarmak zorunda kaldım o sırada tam kasığımda böyle nasıl desem değişik bir acı hissettim
o gün bugün 1 haftadır kasığımın sol tarafında bir acı var
ne olabilir diye düşünüp duruyorum aklıma fıtık ihtimal geldi
çünkü o anki ağrı sanki böyle bir içten tırmalama hissi gibi bişeyle olmuştu
şişlik falan yok ama ağrıyor fıtık ağrı yaparmıki
yoksa ben hastalık hastası mıyım neyim
spor yapmaya korkar oldum epey rahatsız ediyor beni:(

canım geçmiş olsun..bir an önce göster bence..ihmal etme..
gerçi babamda ve kayınvalidemde boyun fıtığı var..ağrılar fıtıklarda benzer midir bilemiyorum ama onların tarif ettiği ağrı, sivri birşeyle deliniyormuş hissi şeklinde..acı ağırlıklıymış yani..
öptüm

bu arada günaydın arkadaşlar...1-1.5 ay oldu taşınalı...evde internet yok..açıkcası akşam evde pek takılmıyoruz..hem iyi bir kampanya çıkarsa hem de nasılsa acelesi yok diye bağlatmıyoruz..hayırlısı bakalım..o zaman daha rahat görüşürdük..
elimden geleni yaptım h.sonu...temizlik ve diyetle beraber..günlük tutuyorum artık..
cuma akşamı yağsız lorlu gözleme ve domates yemişim..cmt sabahı:2 yumurta,yağsız peynir,2 dilim kepekli etimek, salatalık,şekersiz çay,yağsız süt..öğle:et yemeği(2kaşık), biraz patlıcanlı pilAV, bol sarımsaklı yoğurt, biber-patlıcan haşlaması...akşam öğleyin yedikklerimin daha azını tükettim..

pazar: sabah standart gibi oldu..aynı şeyler..öğleyin sebzeli pilav(3-4kaşık),biber-patlıcan haşlama,sarımsaklı yoğurt,1-2 kaşık rus salatası

akşam:yemek yemedim..müsli barlardan 1 tane light kolayla atıştırdım sadece...canım istemedi..

geçenlerde midem altüst oldu çıkarmak zorunda kaldım o sırada tam kasığımda böyle nasıl desem değişik bir acı hissettim

geçmiş olsun güzelim.bence ihmal etme bir doktora görün...

bu arada günaydın arkadaşlar...1-1.5 ay oldu taşınalı...evde internet yok..açıkcası akşam evde pek takılmıyoruz..hem iyi bir kampanya çıkarsa hem de nasılsa acelesi yok diye bağlatmıyoruz..hayırlısı bakalım..o zaman daha rahat görüşürdük..
elimden geleni yaptım h.sonu...temizlik ve diyetle beraber..günlük tutuyorum artık..
cuma akşamı yağsız lorlu gözleme ve domates yemişim..cmt sabahı:2 yumurta,yağsız peynir,2 dilim kepekli etimek, salatalık,şekersiz çay,yağsız süt..öğle:et yemeği(2kaşık), biraz patlıcanlı pilAV, bol sarımsaklı yoğurt, biber-patlıcan haşlaması...akşam öğleyin yedikklerimin daha azını tükettim..

pazar: sabah standart gibi oldu..aynı şeyler..öğleyin sebzeli pilav(3-4kaşık),biber-patlıcan haşlama,sarımsaklı yoğurt,1-2 kaşık rus salatası

akşam:yemek yemedim..müsli barlardan 1 tane light kolayla atıştırdım sadece...canım istemedi..

bende günlik tutuyorum.huselin başarı hikayesinde okumuştum bende yediklerimi her gün yazıyorum ne kadar su içtiğimi ve ne kadar spor yaptığımı yazıyorum.mesela haftasonu yediklerimi yazınca ne kadar fazla yediğimi ve düzensiz yediğimi görmekteyim.

slm arkadaşlar çok yoğunum badanaya başladık kocişimle beraber yapacağız allahımn aklıma mukayetolsun diyorum arkadaşlar derli toplu evi bir özledim anlatamam

lalubecim allah kolaylık versin canım sana epeyde yorucu işlerin bu arada kaçırmassan bence güzel kiloda verebilirsin gibi geliyor

sabah girdim işe anca soluklandım
bir giriş o giriş
halılarıma kadar yıkadım hatta cam bilen sildim:)

kaptan elin baya çabuk kolay gelsin sanada biraz geç oldu ama

Herkese günaydınlaaaaar,
Hanımlar hafta sonu keyif yapmak içindir, bizse temzilik, iş derken mahvettik kendimizi.
Ben de dün çok yoruldum.
Bugün daha çok yorulacam.
Kızkardeşim taşınıyor ve yeni evinde temizlik var.
Onun yanında olacam bugün.
Eminim herkesin kendine göre işleri vardır.
Herkese kolaylıklar diliyorum.

pek hamarat bizim takım yahu herkeze maşşallah

Canım benim teşekkür ederim, şöyle yapalım o zaman.
Gülden bildirimleri yapsın, ben de şu kızları hizaya sokayım;))))
İşin esprisi bi yana, canım ben takıma yeni katılmış alakasız biriyken bile kızlara yok şöyle yapma yok böyle yapma diyordum zaten.
Tamam ben yine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacam.

Kızlar duydunuz mu???
Bakın kaptan bana tam yetkiyi verdi.kötükedihüso
Artıkın burada elimde oklavayla gezecem!:oklava:
Bundan sonra ona göre davranın,
Yok şöyle oldu biraz kaçırdık, yok böyleoldu yürüyüşe çıkamadık kabul etmiyorum ona göre

hayırlı olsun başak cım ,tam üstüne uydu bu iş bence senin

canım kaslarda bir zedelenme olabilir bence birsür daha geçmese baktır derim fıtık olabilirmi bilmiyorum
ama zorlama bu aralar iş yapacam diye kendini
kızlar günaydın,
dün bir spor salonuna yazıldım. daha doğrusu ehm spor salonu hem de diyetisyen felan var. akşama ilk defa gideceğim. hem diye tlistemi alıcam hem de hocayla spor yapıcam. inşallah bundan sonra daha güzel kilo vericem.

azracım sanada hayırlı olsun yılmak yok bende bu hafta cezalıyım çok fena yoracm kendimi
bugün sadece cacık içecem belki 1-2 meyve de yerim yürücem hava iyi olduğu sürece

günlük tutmak çok işe hamsicim iyi yapmışın yarıyor yanına bide kalorilerini yazarsan ne yedin nekadar kalori aldın nerde yanlış yaptın görebiliyorsun bende günlük tutuyorum çok faydası var arkadaşlar

haftas onu çok yoğun bir gündü dün bir ordu misafirim geldi cumartesi temizlik yapmıştım ama boşuna yani aslında misafir geleceği zaman temizlik gereksiz gittikten sonra yapacan 2 kere yorulmıcan bugün gene temizlik işleri var evde yaaa
gündüzden fırsat bulupta öğle yemek veya hamurişi yemedim az ondan bundan ama gece ila kokoreç yiğelim diye tuturdular gittik tabi kötü oldu benim için gecenin bir körü ye yat oldu
o yüzden bugün sadece cacık yiğecem arkidişler

günaydın arkadaşlar bende bu gün sıkı bir rejime girdim
KAHVALTI
iki dilim kepek ekmegi
bir yumurta
biraz cökelek peyniri ender saractan duymuştum diyet için ideal peynir demişti artık hep onu yiyecegim sebzelı kavurdum onu içine domates biber bol sogan koydum

günaydın kızlar :kahve:
önümüzdeki haftaya kadar iki kiloda benim vermem gerekiyor
bugün başladım canlar diyete a.s
sabah çok az peynir ve ekmek yedim şekersiz çayımı içiyorum kaydirigubbakcemile5

günaydın ablacım
hayırdır oğlana kız mı isteyecen yoksa
sen iste 1 haftada 3 kilo bile verebilirsin
ece beyaptı bu arada

günaydın ablacım
hayırdır oğlana kız mı isteyecen yoksa
sen iste 1 haftada 3 kilo bile verebilirsin
ece beyaptı bu arada

nerden bildin kızzz :roflol:
oğluma değilde kuzenimin nişanı var oda oğlum sayılır :asigim:
dün tüm gün kıyafet baktımm kafamçokkarıştı
giydiğim yakışsın değilmi ama durucum :asigim:

ece hafta sonu biraz saldı
ama aalmamış bu güzel a.s dün sabah benden gizli tartılmış a.s
moral biraz düşük gibi bu hafta veremediya biraz sıkıntıya düştü ve isyanlar oynadı dağıldı fisfisfis
umarım toparlanır duru :sm_confused:

inşallah duru bu hafta cok yakın arkadaşım istanbula annesine gitti beraber diyet yapıyoruz o benden 100 gr eksik giderkende bana sıkı sıkı tembih etti sakın ben yokken diyet yapma cünki ben ordan artıyla dönerim dedi o yüzden ben dahada sıkmam lagzım

moral biraz düşük gibi bu hafta veremediya biraz sıkıntıya düştü ve isyanlar oynadı dağıldı fisfisfis

lili artık ben kesinlikle kıyafet alma yasagı getirdim kendime cünki böyle olmuyor zayıflayayımda alayım inşallah birde artık pantolonum dün dügmesini acmadan cıkıyor artık üzerimden pantolonumda malesef cok üzgünüm ama 50 beden :oklava::oklava::oklava: düşüne biliyormusunuz 50 bedeni yuh bana :mymeka::mymeka::mymeka:

evet ablacım yaışmalı tabi sen 8 takımı temsil edicen orda medarı iftaharımız
eceyede destek ol bu aralar olur arada bir duraklar tabi ama seni diet yaparken görürse bide nişan varmış gaza gelebilir

inşallah duru bu hafta cok yakın arkadaşım istanbula annesine gitti beraber diyet yapıyoruz o benden 100 gr eksik giderkende bana sıkı sıkı tembih etti sakın ben yokken diyet yapma cünki ben ordan artıyla dönerim dedi o yüzden ben dahada sıkmam lagzım

hadi bakalım bende dün yakın bir arkadaşla başladım sayırlır onlarında düğünü varmış bana sordu sen bilirsin biraz varayim dedi bende yazdım neler yapabilir diye bakalım haftaya tartılcaz gene

lili artık ben kesinlikle kıyafet alma yasagı getirdim kendime cünki böyle olmuyor zayıflayayımda alayım inşallah birde artık pantolonum dün dügmesini acmadan cıkıyor artık üzerimden pantolonumda malesef cok üzgünüm ama 50 beden :oklava::oklava::oklava: düşüne biliyormusunuz 50 bedeni yuh bana :mymeka::mymeka::mymeka:

50 bedensen selma burdaki vaktinin tüm zamanını değerlendir canım
ne yap et ver şu kilolarını çünki çok fazlasın gülüm a.s
40 bedenim ben ve 38 olucam diye çabalıyorum a.s
ece 44 dü 42 ye girmeye başladı hedefi 38 a.s

50 bedensen selma burdaki vaktinin tüm zamanını değerlendir canım
ne yap et ver şu kilolarını çünki çok fazlasın gülüm a.s
40 bedenim ben ve 38 olucam diye çabalıyorum a.s
ece 44 dü 42 ye girmeye başladı hedefi 38 a.s

inşallah canımu gün başladım lahana diyetine cumaya kadar onu yiyecegim benim bacaklarım cok kalın düşünsenize mankenlerin belleri 60 mış benim bacagım 71 di diyete başladıgımda cok ayıp degilmi ama artık gercekleri ortaya dökme vede kendimi yargılama zamanıkafamçokkarıştı:utangac::utangac:

evet ablacım yaışmalı tabi sen 8 takımı temsil edicen orda medarı iftaharımız
eceyede destek ol bu aralar olur arada bir duraklar tabi ama seni diet yaparken görürse bide nişan varmış gaza gelebilir

hadi bakalım bende dün yakın bir arkadaşla başladım sayırlır onlarında düğünü varmış bana sordu sen bilirsin biraz varayim dedi bende yazdım neler yapabilir diye bakalım haftaya tartılcaz gene

sorma o derdimizi duru tüm gün eceye kıyafet baktık dün giydiği hiç yakışmıyor sinir oluyor :sm_confused:
42 beden oluyor ama yakışmıyor :sm_confused:
tutturdu kotla gidecem diye kafamçokkarıştı

ilk olarak günaydınlar arkadaşlar

günlük tutmak çok işe hamsicim iyi yapmışın yarıyor yanına bide kalorilerini yazarsan ne yedin nekadar kalori aldın nerde yanlış yaptın görebiliyorsun bende günlük tutuyorum çok faydası var arkadaşlar

haftas onu çok yoğun bir gündü dün bir ordu misafirim geldi cumartesi temizlik yapmıştım ama boşuna yani aslında misafir geleceği zaman temizlik gereksiz gittikten sonra yapacan 2 kere yorulmıcan bugün gene temizlik işleri var evde yaaa
gündüzden fırsat bulupta öğle yemek veya hamurişi yemedim az ondan bundan ama gece ila kokoreç yiğelim diye tuturdular gittik tabi kötü oldu benim için gecenin bir körü ye yat oldu
o yüzden bugün sadece cacık yiğecem arkidişler

kolay gelsin canım sana

Back