• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar nihayet gelebildim yerimseniben
tüm geçmişi okudum
4 sayfagitmişsiniz zaten
husel geri dönmüş hoş gelmiş umaınm dileğin olur husel :Saruboceq:
luboşumun hala morali bozuk :1no2:
asi kilolrla kaldğı yerden savaşmaya karar vermiş şakkıdı
falan falan :delphin:
m,safirlerim gitti
yarın tam gaz aranza dönüyorum kaydirigubbakcemile4Şeniz

merhaba kızlar nihayet gelebildim yerimseniben
tüm geçmişi okudum
4 sayfagitmişsiniz zaten
husel geri dönmüş hoş gelmiş umaınm dileğin olur husel :Saruboceq:
luboşumun hala morali bozuk :1no2:
asi kilolrla kaldğı yerden savaşmaya karar vermiş şakkıdı
falan falan :delphin:
m,safirlerim gitti
yarın tam gaz aranza dönüyorum kaydirigubbakcemile4Şeniz

he ablam öle niyetim artıkında ama bugun tartıya bi çıktım evlerden ırak abooo dedirten bi rakam çıktıkıııııı aksama doğru sebebi belli oldu halam gelmisssss::(( zamansız geldi yine sinir oldum:((

tinkiminki cörek otu ölümden gayrı herderde devaymıs :)) peygamber efendimiz çörek otu için sözleri var....

kaşinti derken alerjiye iyi geliyormus lakim benim dedim sey farklı:)) bağsura çok iyi geliyormus :)))

günaydın kızlar haftasonum çok yorucuydu yada bana öle geldi uykusuzluktan...

genel olarak bi sabah bi akşam yedim aralarda yemeye hem fırsatım olmadı hemde iştahım..

sabah kepek ekmeği aldım peynir getirdim onları yedim bukadar siz neler yaptınız

asicim saol canım benim verdiğin bilgiler gerçekten işe yarıor...

güllü lili abla sizlerede günaydın:))) güllüm işe yaradığına sevindim:) valla bende rahatladım artık kabızlık bitti ama malum şeyin acısı devam ediyordu kiii çörek otu yağı işe yaradı:)))

bana gelince basım ağriiiiiiiiiii karnım ağriiiiiiiiii belim ağriiiiiiiiiiiiiiiii ben erkek olmak istiyimmmmmmmmmm her ay bu acı cekilmiyor:((( 6,aylık hamile gibi göbegim şiştiii kocaman olduuuuuu bacaklarım sistiii allahım yaaaa:(((

sabah ilaçlarımı aldım sirkeli ballı tere tohumlu :))) suyumu içtim

kahvaltı olarak aysima hanım kıymalı yumurta yedigi için benede yedim 3 zeytin 3 dilim ekmek .. bukadar benden gidip biraz uyuklim yoksa gitmicek bu ağrıı

günaydın kızlar
sabah kahvaltıdan önce lahana suyumu içiyim dedim
içine limon sıktım ve lavobonun önündeydim ben bir dikişte
içtim ama o dehşetle geri çıktı aman ya ne pissssssss miğdem var :kızgın:

geçmiş olsun asi benimki yeni bitti darısı başına tatlım :jeyyar:

güllü lili abla sizlerede günaydın:))) güllüm işe yaradığına sevindim:) valla bende rahatladım artık kabızlık bitti ama malum şeyin acısı devam ediyordu kiii çörek otu yağı işe yaradı:)))

bana gelince basım ağriiiiiiiiiii karnım ağriiiiiiiiii belim ağriiiiiiiiiiiiiiiii ben erkek olmak istiyimmmmmmmmmm her ay bu acı cekilmiyor:((( 6,aylık hamile gibi göbegim şiştiii kocaman olduuuuuu bacaklarım sistiii allahım yaaaa:(((

sabah ilaçlarımı aldım sirkeli ballı tere tohumlu :))) suyumu içtim

kahvaltı olarak aysima hanım kıymalı yumurta yedigi için benede yedim 3 zeytin 3 dilim ekmek .. bukadar benden gidip biraz uyuklim yoksa gitmicek bu ağrıı

Uffff acil acil şifalar diliyorum çörekotu pek çok hastalığın ilacı diyorlara.s
emin ol olmak olmamaktan iyi asicim ben pkos hastası olarak söylüyorum:sm_confused:

slm kıslar günaydın herkese ii hayırlı güzel ve çabuk geçecek bir hafta olsun inş,
lubabenin bebişten haber varmı kıslar...

İnşallah hayal inşallah. Lubabenin bebeğini bendeçok merak ediyoruma.s

günaydın kızlar
sabah kahvaltıdan önce lahana suyumu içiyim dedim
içine limon sıktım ve lavobonun önündeydim ben bir dikişte
içtim ama o dehşetle geri çıktı aman ya ne pissssssss miğdem var :kızgın:

geçmiş olsun asi benimki yeni bitti darısı başına tatlım :jeyyar:

içerken Allah yardımcın olsun canımdelikafadulden

tinki yaramasın canım yaaa :çok üzgünüm:
bu hafta sıkıcam biraz başka çarem yok :çok üzgünüm:
tekrar 69 u göreyim diyorum sengözlerimebaksanab

Sen yaparsın canım sana güveniyorumŞeniz

geçmişi okuyup geldim arkadaşlar Lillycim sana patates kızartması serbest tavuk masum nasıl olsa :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

arkadaşlar yatılı misafirlerim vardı az önce gittiler ortalığı toparlamam lazım yarın büyük ihtimalle memlekete gitmiş olucaz, eğer cumaya kadar dönmemişsem beni sabit yazarsınız Selmacım, Akrepcim Şeniz

yatılı misafir demeyin banaaaaa... 1 hafta kalacak arkadaş... ya her akşam yemek pişirmek zorundayım pişince de yeniyo kardeşim... nolacak benim halim ya 60 kiloyu gördüm ben ya kendime inanamıyorum neden böyle oluyo? .... offf offf....

kız dersaneden gelirken simit almış
öğle yemeği niyetine yarım simit çok çok azda peynir yedim :1rolleyes:
temizlik yapıyorum bugün
yarın kızımın okulunda yatılı okuyan kızımız var okul tatil olduğu için yurtta kapalı
bana gelecek yatılı okul açılıncaya misafirim olalcak
dersanelerde tekrarlar başladı çocuk tatilini yarım bırakmak zorunda kaldı fisfisfis
bu arada luboşum a
bir tel edin bari numarası olanlar yada özelden verin tel noyu ben edeyim
çocuğu merak ediyorum :sm_confused:
asicim sanada geçmiş olsun şeker hastaymışsın :teselli:
anacım hiç düzelmiyosunuzki anla kızlı bi biriniz bi biriniz delikafadulden

Back