Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

dünaydın herkezlere yeni gelen arkadaşlara koş gelmişler diyorum
arkadaşlar bir hasta olmuşumki sormayın boğazlar şiş ciğer hırıl hırıl başım ağrıyo gözlerim görmüyo başım dönüyo
yok böğle bişey
yemek yiğemiyorum kilo nedurumda bilmiyorum yarın bakacam
sonra gene görüşürüz öpüyorum herkezi

azat ben almıştım korse ama bende bel fıtıgı oldıgu için cok sancı yaptı belime ve gercekten rahat degil tavsiye etmem hemde cok pahalı parayada yazık alacan ve sonra eminim benim gibi atacan bir köşeye orada kalacak bence boşver

döküldünüz yine tüm takım
luboş hastaa sen hasta:1no2:
acil şifalar diliyorum canım her ikinizide a.s.

geçmiş olsun durucum

bn de hastayım abla:çok üzgünüm:

anacım öyle çok hasta varki arada karıştırıyoruz -tatlicadiarzu-
geçmiş olsun kuşum sanada
acil şifalar diliyorum hepinize unuttuklarımada :teselli:a.s.
ben kaçar kızlar
babamın yanına gideceğim a.s
herkese bol sohbetler
şişkolar fazla yemeyin gelince okuyacam neler yaptığınızı
yarın cuma ona göre kötükedihüso

arkadaşlar bişey soracam yediklerimizi öğün öğün mü yazıcaaz yoksa akşam toplu mu? Bazı gruplar öyle de ondan sordum..

Hasta arkadaşlara geçmiş olsun

Kızlar maaşallah yine iyi kaynatmışsınız.
Ben de okuldan yeni geldim.
Dün öğleden sonra alış-veriş keyfi yaptım.
Akşam da Yaprak Dökümü seyrettim.
Yazılanları okudum az önce.
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
Hastalara geçmiş olsun...
Bende de bi regl sancısı var.
Daha ha kötüsü dün hava muhalefetinden dolayı yürüyüşe çıkamadım.
Bugün de hava kötü, yağmur var.
Sıkıntı bastı iyice.
Yürüyemediğim zaman kendimi kötü hissediyorum.
Gidip biraz uzanacam.
ınş. akşama daha iyi olurum da rahat rahat yazışırız.
Yarın büyük gün.
100. etap sonuçları açıklanacak.
Kendimi de takımı da çok merak ediyorum.
Umarım güzel sonuçlar alırız.
By by

selam 8,takım hatunları nasılsınız umarım iyisinizdir.. hastalara acil sifalar diliyorum ... yeni gelenlerede hosgeldiniz diyorum..

hamsi normal bi diyetle yap bence reductil kullanmayı düsünüyorsanda tavsiyem yaza kullana hem havaların sıcaklığı artı su tükettirmesi ve asırı enerji yanı iyi verirsin ben 3 ay kullandım..107 rakamlardan 90 cevarı oldum ve halaaaa 90.93. civarı geziniyorum sanırım sabitledi kiloyu dikkat edince kalıcı kilo oluyor ama birden bozmaya baslayınca asını alıyor insan

gerçi ben 2 gündür normal rejim yapmayı deniyorum ama dehşet bir açlık var..doymuyorum...galiba mecburum reductil için.. 5 kutu fln var elimde..artık yazın da alırım bitince..sen bıraktın mı kullanmayı deniz?bu arada kilo çizelgeni nerden yüklemiştin?fisfisfis

ASİ nasılsın canım? nasıl gidiyor. Kız oksa ben de mi reductil alsam ne etsem???
azra ablacım iyim ev topluyom hala :) sonunda kurtuluyorum urfadan:)) reductil tansiyon problemi olanlara bilmem yararmı lakin bi endokrinci ile görüs derim... bazı yan etkileri dısında bi yalnısı olmuyor hapı kullandıgında asırı kabizlik sorunu yaratıyor onuda bol su içmekle atlatırısın :)) tabi benim gibi kronic kabızlıgı olanlara su da kaar etmiyor abla...

canım tahmin ediyorum asırı açlıktan dolayıda bozmak gibi saçma fikirlere kapılıyor insan ben bıraktım 3 ay kullandım zati tüm kilo verisimde 3 ay sürdü ondan sonrada veremedim kaldım.. ben de hipotroid var biraz az verdim normal kullanıcılara göre :) bazı arkadaslar da yani buralardan tanıdıgım arkadaslar daha güzel vermisti ve aylardır veriyorlar :) o kendini bilirrrrr dimi kız :) çizelgemi çizelgemin kenarında yazan adresten yapıyorum çok basıt bisi yaparsın oki

anacım bu ne hal böyle yahu hastayım hatasın hasta durumlarındayız yani
dikkat edin kendinize meyve yemiyorsunuz tabi
vücudunuz güçsüz kalıyor iice
kızlar meyva ve et yeyin bol bol
korkmayın ikisindende ve sebze tabiki
tek altın kural etle ekmek patates yoğurt yemek yok salata yemek var
yağada dikkat ettikten sonra pufff gitsin kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…