• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kolay gelsin ablam

tebrik edrim cnm devamı dilerim
hadi bakalım cnm kolay gelsin allah seni lili ablamın sopasına düşürmesin cnm :))))

iyi keyifler cnm

tebrik ederim arkadaşlar 2. liğimizi

canım teşekkür ederim ama bugün biraz kendimi saldım gibi geldi.verdim kilo ya sanki incecik oldumbenneyaptımki

tebriklerrrr kızzzlarrr 2.olmuşuz :sm_cool::nazar:
üzgün kız bunlarda sana canımmm :hooray:a.s.:nazar:

ilaydatatlım bence sabah aksam 1 er saat yap sabah yuruyusude metabolızmayı guzel hızlandırır
canım boyun kac acaba?kılolarımız hemen hemen yakın yarısırız:jeyyar:
bugun ben ne yedım
sabahiki dılım cavdar ekmegı domtes salatalık çökelek yedim
öglen3köfte 3 dılım patetes(fırında)1 kase mercımek çorbası marul yeedım
akşam 1 kase nesfıtle süt(yagsız)saat 18.00 da
sonra 20.00 da yarım kase corba içtim ben den bu kadar
sekerler

tombikim çok teşekkürler....inşalla seni kilona ulaşırımfisfisfis

ilay kıs sen bekarmıydın
evli ve çocuklu olan üzgünkızdı o zaman hemi
anam bendeki hafızada kuşlarda bile yok
karıştırdım iicene

Yok anacım,
Ben evli barklı, çoluk çocuk sahibi bir kadınım:(
Hani seninle çalışma süremiz aynıydı ya, sende de çocuk var galiba.
Yoksa bu kadar unutkan olmazdın ;)))

sizin yediklerinizi okuyunca ben bugün fazla yemişim gibi geliyor..ne de olsa 3 kilo verdim ya...sabah bok yeşillik eşimin yaptığı 4 kaşık melemen peynir yedim.öğlen tavuk ve salata.akşamda salata yedim.ama bugün spor yapamadım...

tombikim çok teşekkürler....inşalla seni kilona ulaşırımfisfisfis
canım ekmegı cok yemedıysen bence hıc de cok yememıssın gayet guzel ..canım benım vereceksın hepımızz istedıgımız kıloya ulasacagız ınsallah:Saruboceq:kızlarr ben sımdı laha yagımı surup sporuma baslıyorummm ...kaydirigubbakcemile2

canım ekmegı cok yemedıysen bence hıc de cok yememıssın gayet guzel ..canım benım vereceksın hepımızz istedıgımız kıloya ulasacagız ınsallah:Saruboceq:kızlarr ben sımdı laha yagımı surup sporuma baslıyorummm ...kaydirigubbakcemile2

bende bugün lahana yağı aldım.kendini steçliyor musun?ben spora giderken bel bölgeme sürüp steçlemeyi düşünüyorum...

ilay tombikim spora başladı..DUYURULUR..hani siz kilo verme yaışına girdiniz ya...benle yarışcak yok mu?ama kilomuz yakın olsun biribirine..

sporumaa yapıp geldım..30 dak bahsettıgım dvd yı yaptım 30 dak .ama kadın bır boş bırakmıyor sureklı hareket halındesınn kan ter ıcınde kaldım ,hanı kocaman çöppoşetleri varya ondan sardım acayıp terletıyorr şıpır şıpırsu aktı cıkarınca ,sonra 20 dak bısıkletımı surdum
30+20=50 dak.sporumu yaptım :dance:
ölçülerimide aldım 2 hafta sonra tekrar alırım bakalım sonuclar neler

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben siteye yeni üye oldum baktım bulamadım 100 kilo üzeri grup varmı açaba ben (136 )yımda :(((

[url]http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245012-90-kilonun-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.html[/URL]
canım burda 90 kılonun ustundekıler bırlıkte zayıflıyor ama cuma yarısmasına katılmak ıstıyorsan katılmak ısteyen kısma yazıp boş kontenjanı olan takım senı cagırır..

iyi geceler şekerlerrr herkese mutlu saglıklı az kalorilı hafta sonlarııŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
tombikim ecede elma krom kullanıyor
adetliykende kullandı canım yerimseniben
ayrıca tüm arkadaşlarını tebrik dilekleri içi,n teşekkürü borç bilirim a.s.
keşke kızımın vakti olsaydı keşke bunları sizinle kendisi paylaşsaydı :1no2:
çok daha azimli ve istekli olurdu
ama hepinizin güzel dileklerini iletiyorum ona :1hug:

Günaydın kızlar,
Herkese iyi pazarlar diliyorum.
Üzgünkız senin kilon kaçtı canım.
Kilo çizelgen neden yok?
Evet biz tombikle başladık,
Ama benim öyle hedefim yoktu,
Tombiki gaza getireyim biraz.
Kızın sevgilisi gelecekmiş, şöyle incecik karşılasın sevgilisini;))))

ıyı pazarlar sekerler herkes kendını dısarı attı sanırım guzel pazar gununde ..bende evde temızlık yaptımmm coook yoruldumm..
sabah 1 dılım ekmek peynır domates çay
ogle salata ve 1 tane yagsız sıkma
akşam taze fasulye yıcem canlarım

Günaydın kızlar,
Herkese iyi pazarlar diliyorum.
Üzgünkız senin kilon kaçtı canım.
Kilo çizelgen neden yok?
Evet biz tombikle başladık,
Ama benim öyle hedefim yoktu,
Tombiki gaza getireyim biraz.
Kızın sevgilisi gelecekmiş, şöyle incecik karşılasın sevgilisini;))))

fena mı olur soyle 1 aya kadar 60 olsakkk:sm_cool:evet bana veremezsın vereemezsın deyıp duruyor onu utandırıp şaşırtmak ıstıyorummhihoyyyt

selam kızlar
ben sabahdan büyük bir şok yaşadım arkadaşlar
benim ex koca geldi sizi gezdireyim dedi 9 yıllık evliliğimde ben başını yemeden bizi asla bir yere götürmemiş bir adamdı kendisi neyse çocuklar tabi havalara uçtu bende kabul ettim mecburen gittik piknik vari bir şeydi işte
yürüyüş parkuru vardı bende baya yürüdüm gezdik epeycene ama dışarda bulduğumuz ıvır zıvır misali yemek yedim gene 2 gündür dietime sabotaj yapıyorlar1no2
neyse dün akşam kapıska yapmıştım ama yiğemeiştim bu akşam yedim ekmeksiz bir güzel artık yarın itibari ile diete devam inşallah
yeni yarışmacılarımız var demek negüzel bende ASİ ile yarışacaktım ama EKTİ BENİ
neyse o olmadanda o kiloya yaklaşacam inşallah. o taşınma telaşında şimdi
bende haziran gibi taşınmayı planlıyorum bakalım hayırlısı ile
selmacım sanırım herkez geziyor dediğin gibi

Back