Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
durucum alıntı yapın yanında MQ var alıtı yapmak istediklerine tıklıyosun canım
arkadaşlar ya benim agzımın ici hep yara olmuş acaba diyetle bir alakası varmı bir bilginiz varsa diye söyledim diyetten olabilirmi acaba
geçmiş olsun Sıla aman kendine iyi baka.s.
hadi kolay gelsin SılacımŞeniz
saol cnm çok teşekkür ederım Şenizgünaydın arkadaşlar azralarım ikinizede geçmiş olsun eski azra döner dokunmuş olabilir canım sana ya dikkat et arkadaşım
asicim emzik hastalık faktürü gerçekten ben kulanmadım hiç oğlanda daha az hasta oluyor
adaşı görüyom seni alta neyapıyon canım cım
cnm saol :1hug:günaydın
hasta azralara geçmiş olsun
asi canım senin kızın totişide bir doğrulmadı hastalıktan kurtulmıyor yavru
durucum, hozlemk ne haber şekerler, homzlek karbonhidrat diyeti nasıl gidiyor canım bende başladım bugün ama anormal çikolata krizim var nasıl olcek bilmiyorum kaşık kaşık sarelle yedim dün oda yetmezmiş gibi 2 tane rodeo Allahım biri bana dur desin lütfenn
cnm bnm şımdı yapacağım şey alıntı yapmak ıstedığın kışılerın MQ var alıntı yapın yanında onlara tek tek bas en son da alıntı yapacağın kışının alıntı yap yazısına tıkla çıkar öledurucum alıntı yapın yanında MQ var alıtı yapmak istediklerine tıklıyosun canım
edi sorma birde bakıyorum 50 puanı aşmışım bir limonun puanı 6-7 gibi bir şeymişsırnaşık şey tam puanları öğrenecem bu kezde diyet bitecek ne yazık:roflol:günaydın
hasta azralara geçmiş olsun
asi canım senin kızın totişide bir doğrulmadı hastalıktan kurtulmıyor yavru
durucum, hozlemk ne haber şekerler, homzlek karbonhidrat diyeti nasıl gidiyor canım bende başladım bugün ama anormal çikolata krizim var nasıl olcek bilmiyorum kaşık kaşık sarelle yedim dün oda yetmezmiş gibi 2 tane rodeo Allahım biri bana dur desin lütfenn
arkadaşlar ya benim agzımın ici hep yara olmuş acaba diyetle bir alakası varmı bir bilginiz varsa diye söyledim diyetten olabilirmi acaba
kızlar ya bu sterç ne qüzel bışeymıış
yürüyüşden şımdı qeldım
sterçı bı çıkardım resmn sağnak qıbı ıpıslak
keşek önceden yapsaymışım dedım
bu fıkrı veren arkadaşıma da çok teşekkür edeıyoruum
edi sorma birde bakıyorum 50 puanı aşmışım bir limonun puanı 6-7 gibi bir şeymişsırnaşık şey tam puanları öğrenecem bu kezde diyet bitecek ne yazık:roflol:
canım ben puanları aldım excel e kopyaladım ayrıca çıktı aldım buzdolabını üstüne astım
sürekli baktım şimdi ne yediğimin kaç puan olduğunu biliyorum ama faydasını gördüm şekerim fakattt bırakırsan ve kendini kontrol etmezsen geri alıyorsun zaten bütün diyetlerdede oluyor kendini kontrol etmek şart
kızlar yaa bnm tipim çok acayıp oldu bn neyapcam:uhm:
eskıden doğru orantı vardı şımdı ters orantı oldum :çok üzgünüm:
şımdı gözlegörülür bı ıncelme varkaydirigubbakcemile2
ama maalesef tek erımeyen yer olan göbeğım daha çokk ortaya çıktı öle oluncakötükedihüso
bn ne yapcam ya 5 aylık hamile gibi duruyorum delikafadulden
sen sürekli yürüyüş yapıyorsun yanılmıyorsam, canım bol bol mekik çek göbek ancak bu şekilde eriyor![]()
valla benim canım hiç istemiyor şükür az önce exodexi kulanan arkadaşımla görüşüm sıkı bir diyetle 5 günde 2 kilo verdi anneside 1,7,bir diyeri 1,5 kilo verdi ilk hafta fazla vermişlerdir ama önümüzdeki haftada söğleyecem gene size
bir diyeride bugün başlayacak hepsini size iletecem kızlar
bu hatunlarla 4 yl aynı evi paylaştık şimdi de msn de bir birimizi denetliyoruz onlar bolca yürüyüş yapıyolar bu arada anne kız olan ikiside hipotiroid hastası
çokca maden suyu ve turk kahvesi içiyorlar akşam yatmadan öncebile türk kahvesi içiyorlar evlerine kilo ile kahve alıyorlar düşünün artık akşamlarıda sadece salata yiğorlar sadece 1-2 dilim ekmek
bende maden suyu içmeye başladım bir kaç gündür litrelik olanlarından aldım hergün 2 bardak içiyom
Aaaaaaaaaaamin Aaaaaaaaaaaaamin ŞenizŞeniztüm takıma tünaydın kaydirigubbakcemile5
hastalara şifa dertlilere deva
şişkolara yağ kaybı ver alllahım :Saruboceq:
![]()
edi sorma birde bakıyorum 50 puanı aşmışım bir limonun puanı 6-7 gibi bir şeymişsırnaşık şey tam puanları öğrenecem bu kezde diyet bitecek ne yazık:roflol:
canım ben puanları aldım excel e kopyaladım ayrıca çıktı aldım buzdolabını üstüne astım
sürekli baktım şimdi ne yediğimin kaç puan olduğunu biliyorum ama faydasını gördüm şekerim fakattt bırakırsan ve kendini kontrol etmezsen geri alıyorsun zaten bütün diyetlerdede oluyor kendini kontrol etmek şart
a.sa.sa.sa.s
tatlım ne öğretmenisin?bende öğretmenim..