Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başak kıdemimiz aynıymış bu arada dünün acısını gayet iyi çıkarmışsın
kızlar meleksu buhar oldu inşallah iyidir geldide benmi kaçırdım avep
ama son 2 gün önce msn de çok hoş olmayan şeyler sölemişti inşallah iyidir dua edin lütfen
sabredeceksin cnm herşey birden bire istediğimiz gibi olmuyor yavaş yavaş pes etmek yok inşallahkızlar yaa bnm tipim çok acayıp oldu bn neyapcam:uhm:
eskıden doğru orantı vardı şımdı ters orantı oldum :çok üzgünüm:
şımdı gözlegörülür bı ıncelme varkaydirigubbakcemile2
ama maalesef tek erımeyen yer olan göbeğım daha çokk ortaya çıktı öle olunca kötükedihüso
bn ne yapcam ya 5 aylık hamile gibi duruyorum delikafadulden
edi bende içiyorum ama limonlusunu ondada şeker var o yüzden fazla içmemeye özen gösteriyorumbende içiyorum akşamları yemekten sonra 1 şişe içiyorum mutlaka
amin ecmain .inşallah ablamtüm takıma tünaydın kaydirigubbakcemile5
hastalara şifa dertlilere deva
şişkolara yağ kaybı ver alllahım :Saruboceq:
abam vallahi ece takımda merak kaynağımız oldu yarın en çok eceyi merak ediyorum inşallah pes etmez de incecik manken gibi olurözellikle fazla kilosu olanlar telaş yapmayın
zayıf halinizde nasıldıysanız aynen o şekle dönüyosunuz benden söylemesi a.s
benim öyle oldu ilk sırtlarım eridi mesela sonra kollar biara bacaklar verilecek kilo azaldıkça vucut tam eski haline dönüyor yerimseniben
ece de çok güzel gözlemliyorum ben boydan boya düz birşeydi göbekle göğüs birbirine karışmış gibi :1no2:
şimdi sırtındaki etler gidiyor mide boşaldı
göğüsler ortaya çıktı
basenler bariz belli olmaya başladı
öyle komikki :roflol:
aynanın karşısında kendine bakıyor anne bune olamaz imkansız çığlıkları hergün evde :roflol:
diyorum sabır yağ nerelerde çoksa oralardan gidecek ilk
işin garibi kızımda benim vucut yapımdaymış haberimiz yokmuş
hep halalarına benziyosun derdim üstü kiloludur halalarının
ama ece nin beli çıkmaya başladı
tüm verdiğini sırt bölgesinden ve mide bölgesinden veriyor a.s
kıçımızda sepet gibi meydanda :roflol:
eve yeni geldim arkadaşlar ilk işim pc yi acmak oldu sabah sirkeli suyumu yaptım bir koca bardak içtim evden çıktım işlerimi hallettim gelinimize oturmaya geçtim sağolsun ikram yaptı iki yufkalı börek mercimek köftesi sayısını hatırlamıyorum bir dilim kek bir tanede küçük parca pudinkli tatlı +çay ama şimdi bol bol sirkeli suyumdan içeçeğim iki buçuk ltreyi bitireceğim her gün olduğu gibi etkisini görüyorum allahın izni ile yarın kg vermiş olarak karşınızda olacağım
kızlar bu gün yaklaşık üç ltreye yakın sirkeli suyumu içtim 5 gündür hergün iki buçuk ltre sirkeli su içiyorum toptan yapıyorum suyumu git gel içiyorum işe yarayacak galiba
Üzgün kız istanbulda nerede oturuyorsun? Ben de istanbuldayım.
abam vallahi ece takımda merak kaynağımız oldu yarın en çok eceyi merak ediyorum inşallah pes etmez de incecik manken gibi olur
aman aman teyzesi teyzemi desin ablamı bilmiyorum ama sağolun Şeniz
dün azad da yazmış ençok onu merak ediyorum diye :roflol:
yarın görücez bakalım geçen hafta 81.800 dü :sm_confused:
bu arada öğleden sonra annemdeydim ayaklarım zorla oraya götürdü beni
babam rahatsızmış onu öğrendim haber vermemişler bana yeni sıkıntıdan kurtuldu duyurmayalım demişler :1no2:
tüm sağ kolu ellerine kadar yara içinde şok oldum :1no2:
doktorada gitmemiş neymiş efendim yarın cumaymış sonrada tatil yatış falan olursa doktor ilgilenmezmiş mantığa bakın Çok üzgünüm çoook
zaten teşhisi görünce koydum ben ama zona olmuş
eve gelip hemen pc den baktım zonanın görseline evet babam zona olmuş :1no2:
akşam eşim gelsin yemekten sonra hastaneye götürecem
en azından ağrı kesicisini ve losyonunu alırız :1no2:
allahım bu yaşlılar benim ölüm sebebim olacak kafamçokkarıştı
arkadaşlar eşim şu an cekirdek yiyor kactım ordan nasılda güzel koktu
benim kızımda sakız çiğniyor :uhm:a.ssende sakız çiğne..en azından ağzın dolu olur.ben böyle durumlarda sakız çiğniyorum..