Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin ablacım sende biraz ecenin haplardan aşı bir kaç günlük popo işine gelince malesef en zor onlar gidiyo benimde sırtım midem derken göbek ve popo olara kaldım sadece
özlemcim türk kahvesini faydası varmidir biliyorum ama kafeinin metobolizmayı hızlandordığını biliyorum yeşil çaydada var çünkü
başakcım hüsel sınıf öğretmeni tabi şimdi neden onun yerinede cevap yerdin deme bana
bende çalışamayan bir öğretmenimde ondan canım branşım almanca ingilizce öğretmenliği yapabilmek için tezisde yaptım ama hala evdeyim ufak teke özel derslerle idare ediyom
ankaradyım şimdilik ama aslında bursalıyım
bu aralar ev yapımı çikolatalara sardım dükkan açma hedefindeyim bu ayın sonunda pasta kusuna gitmeyi istiyordum amma evdaki hesap çarşıya uymadı sanırım önümüzdeki aya sarkacak hayırlısı diyorum
kızlar yaa bnm tipim çok acayıp oldu bn neyapcam:uhm:
eskıden doğru orantı vardı şımdı ters orantı oldum :çok üzgünüm:
şımdı gözlegörülür bı ıncelme varkaydirigubbakcemile2
ama maalesef tek erımeyen yer olan göbeğım daha çokk ortaya çıktı öle olunca kötükedihüso
bn ne yapcam ya 5 aylık hamile gibi duruyorum delikafadulden
valla benim canım hiç istemiyor şükür az önce exodexi kulanan arkadaşımla görüşüm sıkı bir diyetle 5 günde 2 kilo verdi anneside 1,7,bir diyeri 1,5 kilo verdi ilk hafta fazla vermişlerdir ama önümüzdeki haftada söğleyecem gene size
bir diyeride bugün başlayacak hepsini size iletecem kızlar
bu hatunlarla 4 yl aynı evi paylaştık şimdi de msn de bir birimizi denetliyoruz onlar bolca yürüyüş yapıyolar bu arada anne kız olan ikiside hipotiroid hastası
çokca maden suyu ve turk kahvesi içiyorlar akşam yatmadan öncebile türk kahvesi içiyorlar evlerine kilo ile kahve alıyorlar düşünün artık akşamlarıda sadece salata yiğorlar sadece 1-2 dilim ekmek
bende maden suyu içmeye başladım bir kaç gündür litrelik olanlarından aldım hergün 2 bardak içiyom
evet canım bende spor yaparken sarıyorum sadece göbek ve basenlerime değil bacaklarımada sarıyorum süper oluyor, ayrıca inceltici sıkılaştırıcı krem kullandım ve çok faydasını gördüm şimdi bitti tekrar sipraiş verdim
tüm takıma tünaydın kaydirigubbakcemile5
hastalara şifa dertlilere deva
şişkolara yağ kaybı ver alllahım :Saruboceq:
Bu duaya çok ihtiyacımız var. Aaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
arkadaşlar ya benim agzımın ici hep yara olmuş acaba diyetle bir alakası varmı bir bilginiz varsa diye söyledim diyetten olabilirmi acaba
günaydın benden olsun bu sabah
gününüz güzel geçsin hastalarımız iyileşsin yağlarımız sular gibi akıp geçsin inşallah
(amin)
asuu korkma seni bıraktım kızım yine enfeksiyon kaptı öğlenden beri hastanelerde süründük 40,2 ile götürdüm .. ve tüm bebeler bu sekilde ya ölcem ben
basak bencere dene canım benim kosu bandında 1 yıl sonra cözdüm proğm varmıs onu bi açmıstım 3 dak yürütüyor 3 dak kosturuyor öleydi yani dimekki bölemis :) yap bakam iyi olar belki...
öslemcim kuzum tek senmi öslüyon beni hemiiiii bugun buralardaydım lakin durup durur ken birden ates aldı cocugu (( boğazları sismis yarabbim ya (
nekadar çok öğretmen olmuş takım daa hihoyyyt
ilay üzgünkız selmaa :asigim:
azracım asi cim geçmiş olsun sizlerede :teselli:
valla nasıl gitcek bunlar..bu arada bugün sporda baya yaşlı bir bayan vardı zayıftı benden çok çokzayıft.birazcık midesi vardı onu takıntı yapmıştı ve KALORİ hesabı yapıyordu...bende yanda tombiş tombiş pancar olmuş suratımla pedal çeviriyordum.
husel meslektaşız sevindimmmmmmhihoyyyt
cnm ben düzenliyim o konuda unutmadan repliyom herkezievet cnm yaa sen ne çook rep verıyosun saol :içelim: a.s.
bnm elımden qeldığı kadar vermye çalışıyorumkaydirigubbakcemile5
pamuk eller terazıye:jeyyar:
geçmiş olsun cnmkızlar günaydın.
azra, asi geçmiş olsun.
dün akşamüstü işyerinde çok fena oldum. sanırım tansiyonum çıktı. serviste de iyice kötüleştim. iner inmez istifra ettim. eve zor attım kendimi. biraz atıştırıp ilaç aldım ve bu sabah uyandım. 12 saat uyumuşum.
akşam azıcık ızgara tavuk ve domates yedim o kadar.
kolay gelsin ablacım sende biraz ecenin haplardan aşı bir kaç günlük popo işine gelince malesef en zor onlar gidiyo benimde sırtım midem derken göbek ve popo olara kaldım sadece
özlemcim türk kahvesini faydası varmidir biliyorum ama kafeinin metobolizmayı hızlandordığını biliyorum yeşil çaydada var çünkü
başakcım hüsel sınıf öğretmeni tabi şimdi neden onun yerinede cevap yerdin deme bana
bende çalışamayan bir öğretmenimde ondan canım branşım almanca ingilizce öğretmenliği yapabilmek için tezisde yaptım ama hala evdeyim ufak teke özel derslerle idare ediyom
ankaradyım şimdilik ama aslında bursalıyım
bu aralar ev yapımı çikolatalara sardım dükkan açma hedefindeyim bu ayın sonunda pasta kusuna gitmeyi istiyordum amma evdaki hesap çarşıya uymadı sanırım önümüzdeki aya sarkacak hayırlısı diyorum
canım ben oğlanı pusete koyuyorum berbar geziyoz gerçi artık zor giriyor içine yakında sığmayacak o zaman nepacam biliyorum
ikinci zorunlu dile gelince aslında 2004 yılında o yasa cıktı ama malesef talep olmadığını söğleyerek hala öğretmen almıyorlar baskılar sonucu işte geçen dönm 20 kadar aldılar tabi 90 seneisnden alınmadığını düşünürsek epey komik bir rakam .ben çok çabaladım kpss falan omadı bitürlü bende ümidimi kaybettim artık başka şeylerle ilgileniyoum .dersde çalışamz oldum yani
Kızlar benim aklıma bişey takıldı?
Biz bu takımda kaç kişiyiz?
Diğer takımlarda aynı sayıda mı?
Yarın sonuçlar girilecek ya merak ettim.
Hesaplamayı nasıl yapılacak?
Bi de husele sormuştum ama farketmedi galiba.
Sadece boy, kilo ve BMI değerlerine göre mi yapılıyor sıralama.
Yoksa bel, basen vs. ölçüleri veriliyor mu?
Sevgili adaşım Allah gönlüne göre versin ve hakkıda hayırlısı neyse onu versin İnşallah dualarım seninleŞeniz sakın umudunu kaybetme Şeniza.s.
sağol canım herşeyin hayırlısı artık allah herkezin gönlüne göre varsin :Şeniz: