• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm arkadaşlar bn buqn hastayım grıp olmuşum çok fecı öksürük hapşuruk halsizlik
yürüyüşüm 20 dk oldu
yedıklerım ıse
kahvaltı yapmadıım
öğlen qezmedeydıık
5 sıkım (etsız)çiğköfte marul 1 bar ayran
ıkındı bı muska börek ıkı çatal un helvası 1 çay
bu kadar

a.s.a.s.a.s. gecmiş olsun azra:1hug:

üzgün sende benden desene
bu arada ben de sınıf öğretmeniyim:)
elma değilde muz diyolar kıs böyle göbekte yığılma var acaip bendede

valla nasıl gitcek bunlar..bu arada bugün sporda baya yaşlı bir bayan vardı zayıftı benden çok çokzayıft.birazcık midesi vardı onu takıntı yapmıştı ve KALORİ hesabı yapıyordu...bende yanda tombiş tombiş pancar olmuş suratımla pedal çeviriyordum.

husel meslektaşız sevindimmmmmmhihoyyyt

asuu korkma seni bıraktım kızım yine enfeksiyon kaptı:( öğlenden beri hastanelerde süründük 40,2 ile götürdüm :( .. ve tüm bebeler bu sekilde ya ölcem ben:(

basak bencere dene canım benim kosu bandında 1 yıl sonra cözdüm proğm varmıs onu bi açmıstım 3 dak yürütüyor 3 dak kosturuyor öleydi yani dimekki bölemis :) yap bakam iyi olar belki...

öslemcim kuzum tek senmi öslüyon beni hemiiiii bugun buralardaydım lakin durup durur ken birden ates aldı cocugu :((( boğazları sismis yarabbim ya :((

selma canım benim bugun cidden isyan ettim temiz tutuyoz yediriyoz içiriyoz ama yinede aynı hep tekrarlayan bi hastalık artık..toz hep bura bi kaç gündürde sokak delisi oldu :( birde emzik sorunumus emzikde mikrop topluyor yani artık bi dur diyecem emzik mevzunu bitirip baslıcam

Back