- 8 Ağustos 2008
- 35.173
- 41.633
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol durucum..
meleksu bende de var o yün korseden ama benimki sadece karın bölgesi anneme dr vermişti ameliyat sonrası..
bir ara bende bel ağrısı çekmiştim o zaman annem vermişti bana ısıtsın diye
bende takıp çıkim yürüyüşe terlemesini artırır işte iyi fikir
kızlar aklıma gelmişken kozmik temizlik yapıyomusunuz..
ben başlıyorum yarın ama hergün lavman yapmicam..
zeytinyağı içtiğim günün ertesi sabahı yani 8. gün sabahı lavman yapıcam bir kere
liste aldım yapan arkadaştan
hergün lavman yapılması bana pek mantıklı gelmedi..
kozmik temizlik proğramı canım
bir hafta sadece meyve sebzeyi katı meyve sıkacağından sıkıp suyunu içiyosun yada sebze haşlayıp yiyosun..7. günün akşamı bir bardak zeytinyağı ve limon suyunu yudum yudum içiyosun ertesi gün sabah 5 te lavman yani bağırsağı temizliyosun..suyunu kendin hazırlıyosun..bir tür srum gibi
yalnız serum damardan lavmanda anüsden veriliyor..
anam kız naptın sen meleksu..
balon gibi şişip gidiyosun o zaman yürüyüşe sen..
çok merak ediyorum cumaya kilon kaç olacak acep
ağzınla içmiyosun şeker..
nasıl anlatsam bilemiyorumki..
sen google dan araştırabilirsin kozmik temizlik deyince çıkar şeker
yapmaım hiç canım yaparsam denemiş olucam bakalım artık..
neyse sen cumaya kadar tartılma cuma sabah aç karnına tartıl hemen yaz buraya..
önceki kilonu da yazmayı unutma
inşallah vercez bir an önce bu kiloları..
kısa bir süre sonra çiftli rakamlara geçicen inşallah..90 lı rakamlar seni bekliyor meleksu
gecmiş olsun
asu geçmiş olsun canım
kızlar unutmayın saatinide yazıyoruz yediklerimizin
ben geldimmmmmmmm
öğle : Yarım kase cacık
bulgur pilavı ve salata vardı yemekte, yarım tabak bulgur pilavı ve salatayı karıştırdım üstüne bolca limon ve pul biber, kısır yaptım onu yedim, üstünede türk kahvesi
lulabe geçmiş olsun canım allah iyilik versin
azadcım iyiyim çok şükür bir koşturmacada hayat devam ediyor,
duruşum bebişim sen nasılsın
geçmiş olsun lubabe
yediklerimize gelince
08.00 de sirkeli sıcak su
09.00 da çeyrek kete 2 dilim kaşar
10.00 da 1 havuç
14.00 de patates piyası
şimdilik bu kadar........
yarın ve pazar günü sınavım var kızlar..dua edin iyi geçsin olurmu şekerler
selam kızlar nassınız ve şoklardayımmmmmmmm:sssssssssss
melekcim suç benim pc sorunlu olmasaydı sana antacaktım olayı ama anatamadım neyseki duru yazmıs ve olayı çözmüsün :))) eğer bu sekilde devam edersen zati husel de belirtmis bu haft denemeydi haftaya 8,takımın listesinde yer alacan sanırım senin gibi azimli bi üyeyi kimse kaybetmek istemez bence:))))
edişşşşşşşşşş kuzummm bende ev topluyom kuzum ondan müsait değilim koli yapıp duruyom anam ağliyiiiiiiiiiiiiii kız ( sen nassın canım kızın nasıl bakim ?
Veeeeeeee akrepppppppppppppppp kuzum naaptın kız sen sende benim gibi ipinimi çözdün midenin heee? Adet sisligi neyim derken 10 tamam etmisin ins gider o kötü etkiler ...
Bana gelince 1 kg gitmis benden tabi temizlik yapıyom yani aldıklarımı temizliyom +3 düüüüüüüüü 2+ kaldı ins haftayada +2 gider de yaparım isimi ...
Elma kromu nasıl kullanıyonuz kızlar ben günde 1 alıyom aksama kadar iyide aksam olayı bozuyom ben ve dayanıyom su içmeye:)))
husel hade bakam yeni esyaların ve yeni evin güzellikler getirsin sana insallahh mutlu mesut yasarsınız insallah....sen bana demedin uyuz gayserilipp
asu canım geçmis olsunn canım yengene acil sifalar ...