Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar hani nerdesiniz tamam haftasonunu anlıyorum ama bugün pazartesi alminadan başka uğrayan olmamış olmaz böyle ama.hele tatilden döneyim sıkı yönetim geri gelecek ona göre kendinzi hazırlayın canlar

selam kizlar nasilsiniz bakim ben bu ara kkyya girmeye zorlaniyorum giriyorum alinti yapiyorum tam cevap veriyorum 1 dakkika bekliyorum sonra error yaziyor (( yani gelmek istemedigimden felan degil yanlis anlasilmasin sakin

aynen bende su ara öyleyim hele bir ramazani atlatalim allahin izniyle düzelecek menüler

Sagol batuhan,inan canima tak etti,bitirmek istiyorum artik su kilo isini...Ramazan cok iyi geldi bana,sahuru bir sut veya su ile kapatip,aksam ekmek ve hamuru kaldirdim,kebabi ekmeksiz yedim dusunebiliyor musun

kebapi kmeksiz yemen cok güzel canim azmin daim olsun
ayrica bugün baya güzel gecmis cok sevindim senin adina müslümanlik bu iste bizim milletimiz kadar merhametli - sevecen ve paylasimci bir millet daha yok ama istisnalar var tabiki :)))

MENÜM
sabah 1 dom
çökelekli yum
1 dlm ekmek
5 zeytin
4 ceviz
öğle
1 dlmn ekmek
4 zeytin
1 kk peynir
akşam 2 adet biber dolması
yoğurt
100 gr dondurma

esim giden göbegin yerine gelmis dedi hayirli olsun arkadaslarr

menüleriniz gayet güzel kizlar tebrik ederim

hemencik menümüde yazam

sahurda bir bardak süt ve 1 sise su ictim :))))
iftardada

3 kasik yogurtlu eriste
3 tane yaprak sarmasi
1 tabak yayla corbasi
bol yesil salata

3 litre su

yarim saat yürüyüs

son anda misafirim geldi öldüm bittim bugün :/

menüm:

[1] Şekerpare 0.25 PORSİYON 117.5
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[4] TAMEK-fruit mix 300 ml 141
[5] Patates Kızartması (orta) 1 ADET 280
[6] Tavuk Sote 0.50 PORSİYON 115
[7] Domates Soslu Makarna 0.50 porsiyon 166
[8] Mercimek Çorbası 0.50 KASE 135

Toplam : 1064.5 kal.

5 saat hafif tempo yürüyüş :)

canim nerde yürüdün okadar ya masallah

merhaba arkadaşlar dün oğluma 4 tane aşı yapıldı tüm gün mızıltıyla geçti giremedim. gecede çocuğu karyoladan düşürdüm. yavrum uykusunun arasında ağlaya ağlaya bi oldu.
menü
sabah
yarım dilim özsütün krokanlı karaorman pastası(kaçamak yaptım:18:)
öğle 2 kabak dolması 1dlm ekmek
ara 1 armut
akşam
1tabak börülce salatası
1 dlm ekmek

kaptan iyi edersin valla eline sopayı al bakalım benim çocuk bu aralar huysuz hep huysuz ama şeker gibi çok seviyorum onu:90: toparlacık kafası var. bide bi gülüyo kakır kakır .ammada anlattım çocuğumu demi.

kaptan iyi edersin valla eline sopayı al bakalım benim çocuk bu aralar huysuz hep huysuz ama şeker gibi çok seviyorum onu:90: toparlacık kafası var. bide bi gülüyo kakır kakır .ammada anlattım çocuğumu demi.

maşallah ufocum oğluşuna çok tatlıdır eminim

deryya bi yazamadın sende:86:
neyi yazamadigimi anlamdim ama herhalde online gorunup neden yazmadigim soruyorsun? Canim ben tlf dan girdigim zaman cok yazmiyorum,sadece yazilanlari okuyorum.

Menun guzel de Ufuk,pastanin da markasini yazmissin:)ilahi...emi.

menuuu geldi,yaziyorum;
iftar
1 tabak haslama makarna
yarim porsiyon yagsiz tavuk
salata
1 k.k peynir
4 kuru incir
5 badem
hurma
1 kase corba
ekmek yok...
ara
hurma
tatli niyetine cok faydasini gordum
Sahur
aksamdan kalan 1 tabak makarna(tok tutsun diye)
Ben gunu kapattim..

deryacım evet seni online gördüm. pastanın markasını bilenler bilir diye yazdım çok güzel bi pastadır. dayanılmazdır yani ondan canım deryacım maşallah çok güzel gidiyon canım kesin bayrama kadar 75 olursun maşallah

canim nerde yürüdün okadar ya masallah

iftardan önce 3 saat iftardan sonra 2 saat alışveriş için gezdim ama öldüm resmen

geçmiş olsun canım..
kaçamak içinde yapacak bişey yok ohhh sefan olsun :):):)

dilekcşğim hep senmi gidicen iftara bide sanagelsinler bakalım. çocuk olunca görücem ben seni o enerjiler çok lazım olucak

zaten ilk ben çağırdım arkadaşlarımı her sene ben çağırıyorum sonra onlara gidiyorum tek tek çocuk olana kadar devam sonrası nolur bilmiyorum

maşallah canım kendi kendine nazar edicen çocuğa kuzummm ya eminim çok tatlıdır :))))

çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…