bayanlar nasılsınız ben ağırlaşıyorum
mide bulantılarım merhaba diyoooo
valla canım o kadar çok şey istiyor ki anlatamam
yemesem olmaz yesem olmaz
bakalım sonuç ne olacak
ramazanda kilo almadığınız için sizi kutlamak lazımmm
son hafta bakalım nasıl gececek
Almila nasilsin canim? Ne oldu sana ayni kiloya geldik, varmisin ramazan sonuna kadar yarisa? Hava atip duruyordun bana:) ben sana bye bye diyecegim bu gidisle:)
Batuhan kolay gelsin sana, cuzleri arefe gunu bitriyorum ins. Ben de mukabeleye gidiyorum ondan biraz da yoksa daha erken biterdi.
Ben kendi kendime soz verdim bayrama kadar ne ekmek ne tatli ne de hamur isi agzima koymayacagim, pilavda dahil. Bugun disarda yedik yemegi ( eve yetisemedik) sicacik pideyi agzima bile surmedim, menu;
Yarim kase corba
Karisik kebap
Salata
Dip
Tatli ve ekmek yok.
Eve gelince meyve yedim. Tok tutuyor. Simdi de cay icecegim ins. Bayrama kadar biraz incelsem iyi olacak.
selam kızlar derya ve ufocan menüleriniz güzel kızlar pide içinde tebrik ederim deryacım.
ben diyet işini askıya aldım tabi tamamen değil b,r gün abartırsam diğer gün dengeliyorum kg koruyorum artık tatilden dönene kadar böyle olacak sanırım
deryacim ben iyi degilim bu gunlerde asiri diyet yaptim veremeyince busefer daha cok yikildim ne varsa yedim hirsimdan..biraz beni kendi halime birakin olmuyo böleee kafayi yicem
deryacim ben iyi degilim bu gunlerde asiri diyet yaptim veremeyince busefer daha cok yikildim ne varsa yedim hirsimdan..biraz beni kendi halime birakin olmuyo böleee kafayi yicem
bende senin taktiği kullanıyorum herşeyden yiyorum ama dengeliyorum bunun için kiloda almıyorum işin püf noktası kızlar
ama ramazandan sonra kilo vermek istiyorum :))))
bu arada okulum belli oldu evimle arası 1.5 saatlik yol var bakalım inşallah yapabilirim =)
selam kızlar derya ve ufocan menüleriniz güzel kızlar pide içinde tebrik ederim deryacım.
ben diyet işini askıya aldım tabi tamamen değil b,r gün abartırsam diğer gün dengeliyorum kg koruyorum artık tatilden dönene kadar böyle olacak sanırım
selam canlar nabersiniz bakim ???
tamam canim ayrica tebrik ederim seni sicak pideye kimse öyle kolay kolay hayir diyemez :)))
Hayirli olsun canimyeni gorev yerin. Insallah memnun kalirsin.Yogunluktan verirsin kilo zaten.
Menu paylasimi icin de haklisin,ama Ramazan diye herhalde.
Menu
sahur 1 bardak sut
iftar
1 tabak tavuk yemegi,
yarim kase corba
ekmek,tatli yokkk.
bol su tukettim
3 -4 tane hurma
eve gelince 5-6 badem ve 3 kuru incir(tatli niyetine) acayip tatli krizini onluyor tavsiye ederim.
turk kahvesi
Arkadaslar bugun benim icin iftar bir baska oldu,cok mutluyum.Yemege disariya cikmistik,aksam namazini kilip oyle gidelim dedik restrona.ufacik cok tatli bir mescid seklinde bir yer bulduk,ben bayanlarin kildigi ust kata ciktim.ezan okundu.Afrikalilar cogunluktaydi gelenler arasinda ,kadin olarak sadce ben vardim.vakit girince imam yukariya elinde bir tabak hurma ile geldi,ac olup olmadigimi sordu,yemek getirecegini soyledi,hurmayi kabul ettim ama yemegi tesekkur ederek redtettim.namaz sonrasi esim diyor ki :cok etkilendim her irktan insanlar biraz yemek getirdi hep beraber yedik dedi.ne guzel degil mi anne kardeslik diyor kizim.gurbet ellerde bile olsa insan ne kadar seviniyor bu manzaraya.belki size cok basit gelebilir ama uzun zamndir hasretini cektigim bir duyguydu.Dedim ya bugun benim icin ozel bir gun oldu.Aralarinda sadece bir tek turk biz olmamiza ragmen hemen sofralarina davet etmeleri beni cok duygulandirdi.
Biraz uzun mu oldu ne?
Arkadaslar cizelgemi degistirmem gerek 79.8 kg olan ben 78.9 kg olmusum bugun.cuma gunu 78 kg olsam ne guzel ,ins.
inşallah canım ya herşeyin hayırlısı olur inşallah
yok öyle ramazan felan zaten ben günde nerdeyse 1 öğünle besleniyorum onuda yazmak zor olmamalı bence yani burdaki amacımız menü paylaşmak..
neyse ramazanın bitmesine az kaldı bakalım ondan sonra ne bahaneler çıkarıpta kendimizi kandıracağız
Dogru soze ne gerek,haklisin canim.Paylasmamiz lazim menulerimizi.
Tamam canim,sadece moral olsun diye yazmistim, kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?