Menu
sahur 1 bardak sut
iftar
1 tabak tavuk yemegi,
yarim kase corba
ekmek,tatli yokkk.
bol su tukettim
3 -4 tane hurma
eve gelince 5-6 badem ve 3 kuru incir(tatli niyetine) acayip tatli krizini onluyor tavsiye ederim.
turk kahvesi
Arkadaslar bugun benim icin iftar bir baska oldu,cok mutluyum.Yemege disariya cikmistik,aksam namazini kilip oyle gidelim dedik restrona.ufacik cok tatli bir mescid seklinde bir yer bulduk,ben bayanlarin kildigi ust kata ciktim.ezan okundu.Afrikalilar cogunluktaydi gelenler arasinda ,kadin olarak sadce ben vardim.vakit girince imam yukariya elinde bir tabak hurma ile geldi,ac olup olmadigimi sordu,yemek getirecegini soyledi,hurmayi kabul ettim ama yemegi tesekkur ederek redtettim.namaz sonrasi esim diyor ki :cok etkilendim her irktan insanlar biraz yemek getirdi hep beraber yedik dedi.ne guzel degil mi anne kardeslik diyor kizim.gurbet ellerde bile olsa insan ne kadar seviniyor bu manzaraya.belki size cok basit gelebilir ama uzun zamndir hasretini cektigim bir duyguydu.Dedim ya bugun benim icin ozel bir gun oldu.Aralarinda sadece bir tek turk biz olmamiza ragmen hemen sofralarina davet etmeleri beni cok duygulandirdi.
Biraz uzun mu oldu ne?
Arkadaslar cizelgemi degistirmem gerek 79.8 kg olan ben 78.9 kg olmusum bugun.

cuma gunu 78 kg olsam ne guzel ,ins.