Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba bayanlar
ben geldim nasılsınız
birazdan doktora gidip test vereceğim inşallah hayırlı sonuçlar çıkar

saol canım

teşekkür ederim canım
ama hala korkyorum ya yoksa
ya bişey olursa diye

merhabalar
kadişciğim ben sana demiştim hadi hayırlı olsun bakalım
derya bi rüyada bana görüversene işe girebilecekmiyim diye
saol canımcım

arkadaşlar mama sandalyesi alayımmı ben kullanan varmı

mama sandalyesi benim için çok öenmliydi yemek yemezdi ona oturturur zorla yedirirdim
yemekte sorum yaşıyorsan kesinlikle al
bir de kendi kendine yeme alışkanlığını daha kolay kazanıyor döke saça yiyor en azında sandalyesi bakıyor

saol canım benim

Allah kabul etsin canım
bend ehatim okuyodum kaç gündür kaldı
yoksa yardım ederdim inan kiii

kadiscim canin sagolsun canim
hele sen bir doktora git güzel haberlere gel gerisi mühim degil canim
bende cikayim azicik kuranimi ukuyayim görüsürüz yine

bu akşam yemeğe davetliyiz arkadaşa
ama ben 2 ghündür malesef dikkat edemiyorum üzgünüm
yarın inşalalh sizleri üzmem

menüm sabah canım bişe istemedi
öğlen makarna yedim 1 tabak ve turşu canım şok turşu çekyo ne yapacam bilmiyorum doymuyorum turşuya
ve normalde evimde turşu bulunmaz şaşkınım yaniii

akşam etli patates yapmıştım biraz da erişte yedim
o kadar
ee turşu yeyince ekmek de yeniyo ama 2 dilim
önceden yemezdim
neyse bugün bakalım doktor ne diyecek

dün bahsettiğim gibi kaşınmaktan duramadım gece 12 de hastaneye gittim iğne falan yaptıda rahatça uyuyabildim :)
menüm:

iftar
nohut yemeği
yarım tabak pilav
1 bardak ayran
pide
salata

ara
1 paket mini brownie kek
1 bardak nescafe

iğne uyku yapar dedi dr o yüzden sahura kalkamadım.

selam kizlar elif yaseminler nerede ya (((
hele yaseminler hic ugramiyorlar umarim iylerdir
bende onları soracaktım reyhancım,bende merak ediyorum ((((

akşam optimumdayım iftarı orda açıcağız yarında akşam arkadaşıma davetliyim hiç yerimde durmuyorum hiçççç :))))

ne güzel dilekcim ramazanın tadı lezzeti böyle çıkıyor ben çok özledim açıkcası evlendiğimden beri bu ruhu pek yaşayamıyorum.eşim bu sene Allatan iftara gelebiliyor sahuru birlikte yiyebiliyoruz bu bile harika bişey benim için,ilk gün annemler buradaydı çok özledim kalabalık iftar ve sahurları.

reyhancım bende tesbih çekebilrim cnm.kuran okumayı biliyordum ama üniv.de de biz osmanlı okuduk ve ben kuranı okurken osmanlıcaya gidiyo aklım yanlış okuyabiliyorum üzerine düşüp düzeltmem lazım aslında...

kızlar ayseebru kim listeyi gücelleyeyim dedim ismini gördüm ama kendi ortada yok

tamam canim ozaman sen tesbih cek ve bana kadir gecesine kadar nekadar cektin belirtirsin
ama kuran meselesine gelince canim düzelt kurani ögrendikten sonra unutmak cok günah canim ama osmanlica nasil onu pek anlamadim
beni aydinlatirsan sevinirim ??
ayseebru ben izinliyken sende 1 ay yoktun ya o arada uruz cagirdi sanirim burdaydi bayadirda yok zaten bence listeden cikarabilirsin
gulmacimda gelmiyor norldu bu kizlara ya

tmm reyhancım ne çekeceğim onu da söylersen cnm.
osmanlıcada bazı harfler farklı okunuyor cnm o yüzden.

ttm yarın listeden çıkartırım ayse ebruyu. ben kaçtım iftara çok az kaldı bugün yalnızım iftarda daha doğru 2 gündür tek açıyorum

ben şimdiden sölim 58 kiloyum 500 gr gitmiş :))))))

dün bahsettiğim gibi kaşınmaktan duramadım gece 12 de hastaneye gittim iğne falan yaptıda rahatça uyuyabildim :)

Dilek canım çok geçmiş olsun, herhangi bir şeye alerjin mi var yoksa canım? Umarım şimdi daha iyisindir, ayrıca çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim :)

MERHABA BAYANLAR
bugün nette sorun vardı giremedim pek
bugün test yaptım çift çizgi çok şükür
çok mutlu oldum haftaya doktora gideceğim

Kadiş canım hakkında hayırlısı olsun inş, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Birkaç sayfa gerisine kadar gidebildim.

Batuhanım tesbih çekiyor, Kur'an okuyormuşsun, Allah kabul etsin inş canım.

Ayşecim Ayşeebru'yu ben davet etmiştim, sanırım artık gelmiyor. Gulma ve Lostçokbozdu peş peşe kilo bildirimi yapmayınca listeden tamamen çıkarmadım, sadece izinli gösterdim. Onların hakkındaki nihai kararı sen verirsin canım. Ayrıca çok üzgünüm, sana yardımcı olamıyorum, takımda da maalesef aktif değilim. Dünden beri hastane tempom yavaşladı. Bacak damarlarıma bakıldı varis nedeniyle, onun için koşturdum. Şu anal fissür nedeniyle günlerimi nasıl geçirdiğimi bile bilmiyorum, birkaç doktora gittim ama hala sonuç alabilmiş değilim, Allah yardımcım olur inş. Tek güzel haberi polikistik overden aldım, kilo verdikçe o da ilerlemiyor en azından, kilo vermeye mutlaka devam etmem lazım. Doktor ne çok zayıf olacaksın ne de kilolu dedi, artık daha çok dikkat edicem inş. Hepinizi çok özledim, takımda çok aktif olamadım, paylaşım yapamadım, beni mazur görürsünüz umarım. Öptüm herkesi

Vatana millete hayirli olsun canimm cok sevindim.
Gecmis olsun dilek,nazar mi oldu?
akşam optimumdayım iftarı orda açıcağız yarında akşam arkadaşıma davetliyim hiç yerimde durmuyorum hiçççç :))))

Ohh hem ye hem kilo ver,haksizlik bu ben niye veremiyorum yaa!!gencsiniz tabi siz

Aksam iftara davetliydim,eve zor geliyorum,o kadar yogun geciyor ki zaman...
Iftar
1 kase mercimek corbasi
1 kasik pilav
1 kasik bezelye
2 kasik et kavurma
salata
1 hurma
cay
tatli ekmek yok
2 dilim yagsiz sekersiz bal kabagi
eve geldim
2 minicik kofte
sahur
1 bardak su

Toplasaniz kac kalori eder ki bu yediklerim?tartiya iftara yakin cikacaktim olmadi,bugun bildiririm kilomu ,eger gec kalirsam ayni gecersiniz kaptan.

[

Birkaç sayfa gerisine kadar gidebildim.

Batuhanım tesbih çekiyor, Kur'an okuyormuşsun, Allah kabul etsin inş canım.

Ayşecim Ayşeebru'yu ben davet etmiştim, sanırım artık gelmiyor. Gulma ve Lostçokbozdu peş peşe kilo bildirimi yapmayınca listeden tamamen çıkarmadım, sadece izinli gösterdim. Onların hakkındaki nihai kararı sen verirsin canım. Ayrıca çok üzgünüm, sana yardımcı olamıyorum, takımda da maalesef aktif değilim. Dünden beri hastane tempom yavaşladı. Bacak damarlarıma bakıldı varis nedeniyle, onun için koşturdum. Şu anal fissür nedeniyle günlerimi nasıl geçirdiğimi bile bilmiyorum, birkaç doktora gittim ama hala sonuç alabilmiş değilim, Allah yardımcım olur inş. Tek güzel haberi polikistik overden aldım, kilo verdikçe o da ilerlemiyor en azından, kilo vermeye mutlaka devam etmem lazım. Doktor ne çok zayıf olacaksın ne de kilolu dedi, artık daha çok dikkat edicem inş. Hepinizi çok özledim, takımda çok aktif olamadım, paylaşım yapamadım, beni mazur görürsünüz umarım. Öptüm herkesi [/QUOTE]

Uruz biz de ozledik seni,Allah sevdigi kula dert verirmis,hepimizin bir donem bu hastaliklara katlanma durumumuz oluyor.Sana da Rabbim en kisa zaman da sifa versin.PKO da gelisme olmasi zayifladiginin gostergesidir ins,DR bana ayni seyi soylemisti.Tekrar gorusmek uzere canim

Dilek canım çok geçmiş olsun, herhangi bir şeye alerjin mi var yoksa canım? Umarım şimdi daha iyisindir, ayrıca çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim :)

sağol canım sanırım biraz fazla baharatlı yedim ondan oldu ama çok kötü bişey ya hiç uyutmuyo.. ama iğneden sonra döküntülerde gitti kaşınmada :):):)
nasıl bi düzelme var mı canım sende??? ılık suya oturma falan iyi geliyo diye duymuştum bi de kremler..
ayy ramazan ramazan gerçekten sınanıyoruz sabredip dua edelim canım..

Vatana millete hayirli olsun canimm cok sevindim.

Gecmis olsun dilek,nazar mi oldu?

Ohh hem ye hem kilo ver,haksizlik bu ben niye veremiyorum yaa!!gencsiniz tabi siz

sağol canım ben alıştım artık nazara kem göz var kem göz
aynen genciz diye heralde yoksa hiç kısmıyorum şu aralar kendimi :))))) bi de sahurada kalkamıyorum tek öğün olduğu için vermişimdir çünkü spor falan yapmıyorum. demek dikkat etsem cidden kilo vericem ama nerdeeee :))))))
üzülme canım ramazandan sonra daha rahat kilo verirsin

dışarda yedim ama şiştim gerçekten

bugünkü menüm:
yarım porsiyon mercimek çorbası
tavuk şiş
bir kaç kaşık bulgur pilavı
1 kutu kola
salata
pide
1 kase krem şokola (napim canım çok çekti :)
1 bardak çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…