Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilekcim iftarın baya karbonhidrat ağırlık olmuş ama sahurla dengelemiş sayılırsın tatlım.işe ne ne zaman başlıyorsun canım belli oldu mu net tarihi
MERHABA BAYANLAR
bugün nette sorun vardı giremedim pek
bugün test yaptım çift çizgi çok şükür
çok mutlu oldum haftaya doktora gideceğim
kadiş hadi gözünaydın canım.sağlıcakla alır inş. kucağına...
evet ığdırdayım dilekcim ayın 25 ine kadar çok sıcak ve sıkıcı.geçmiş olsun cnm bişey mi dokundu acaba dr gitsen keşke
orda süper oruç tutulur :)) bnde memlekete gidince çok sıkılıyorum..
oruçluyum ya serum falan takarlarsa falan diye gitmedim.akşam gitmeyi düşünüyorum çünkü gece uyutmadı.. sıkıntıdan ya da yediğim bişey dokundu..
nazar beni hiç es geçmiyor :):):) akşam dedim ki ne güzel ramazanda hiç susamıyorum acıkmıyorum sonra bi anda böyle oldum :))))))))
merhabalar
kadişciğim ben sana demiştim hadi hayırlı olsun bakalım
derya bi rüyada bana görüversene işe girebilecekmiyim diye
suna niye sıkıldın canım boşver halolur
menü
sabah
yarım domates
2biber
1 dilim ekmek
kk peynir 3 ceviz
öğle ton balıklı salata
1 dilim ekmek
akşam
1 bardak gazoz
yoğurtlu makarna
kızlar bişey sorucam
3 gündür falan karnım çok şiş
bide kilo vermiyorum
bide sürekli yumurta akı gibi akıntı
korkuyorum
neki
adetmi olucam acaba
günaydin hanimlar búnalimdayim![]()
slm kızlar..ramazan da yediklerine dikkat etmek çok zor gerçekten.ama bakıyorumda herkesin menüsü bunu rağmen iyi ufak tefek kaçamaklar dışında sorun yok,oda ramazan ayında çok normal.bugün eşimin doğum günü akşama pasta var![]()
arkadaşlar mama sandalyesi alayımmı ben kullanan varmı
arkadaşlar mama sandalyesi alayımmı ben kullanan varmı
evet oruç çok süper tutuyor gece yiyip yatıyorum sahura kalkmaya gerek kalmıyo çok erken kapanıyor sahur vaktı tabi iftarda erken oluyo 19.20 de açıyoruz orucumuzu :)
kendi kendini mi nazar ettin yoksa:) bende çok nazar oluyorum özellikle tatilde annemlerdeyken her dışarı çıkmamda bir yere gitmemizde oluyordum.yıldızımız düşük sanırım dilekcim..
ben 2 yaşıana kadar sürekli kullandım cnm çokta rahat ettim.şimdi de ara ara kullanıyorum ben 6. ayda başlamıştım kullanmaya,özellikle harekelendikten sonra çok rahat ediyorsun oturtup bağlıyorsun mis gibi yiyor yemeğini peşinde koşturmana gerek kalmıyor..arkadaşlar mama sandalyesi alayımmı ben kullanan varmı
aysecim sanslısın ozaman..memleket nereydi senin??
merhaba arkadaşlarım, canlarım alayım bari mama sandalyesi
tekerlekli alıcam
menüm
sabah6,30 yarım saat yürüş
sabah 9,9,45'e kadar yürüyüş
arada yağda kızarmış bir yumurta 1 bardak çay,1 tane şerbetli tatlı küçücük
1dilim ekmek
öğle
kısır
akşam kavun karpuz
bu yürüyüşeelerim hergün var bide 8-9 arası akşam
oğlum durmuyo evi bile toplayamıyorum