• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam bacilar nabersiniz bakim ??

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delirecemmmm kızım pişik olmuş hadi dedi babası aksam biraz bezsiz dolaşsın benimki halıya işemesinmii halı sildim bisürü titizligim tuttu az biyere yapmasına ragmen bütün halı elden geçti yoruldumm dahası sinirlendim dedim ben açmayalım diye ama babası dinlemedii offf yaaa kızlar ne zor cocuk bakmakkk offf yaaa

ama esin hakli pisik olunca bebegin alti biraz acik gezer canim sende sykma canini cocuk onlar daha dur neler gelecek basina :))))

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler oğlumun pamuk ellerini bi güzel deldiler üniversitede ağlaya ağlaya yavrumun canı çekti bide alamıyolar başka yerine. neyse sonuçta kanında çok şükür bişey çıkmadı. diş çıkarıyo yada biz tatile gittik ya hava değişimi, klima, güneş çarpması olabilir. halen daha ateşli sabaha kadar takip edicem inşallah düşer. evet suna gerçekten çocuk bakmak çok zor ama çok seviliyorlar. deryacığım menün gayet iyi canım .herkese selamlar

ay gecmis olsun canim acil sifalar

kadiscim laffla bakalim ben burdayim:6:
azönce bi haber okuudum,bi kadinin ikiz bebegi varmis birisi ölmüs afganistanda savasta..diger bebegine daha fazla yiyecek toplayabilmek icin yani diger ölü bebegini günlerce kucaginda tasimis yani görenler iki bebegi var zannediyomus ki bi tanesi ölüymüs..digeri bari yasasin diye böle bisey yapmis..kizlar söleyin buna yürek dayanirmi??:43::43:

dayanmaz canim ya ici yaniyor insanin allahim sabir versin

Kizlar simdi sahur yapiyorum ben,elimde kahvem:68:
Iftar da disardaydik
1 kase corba
yarim tabak yagsiz pilav:63: actim ondan yedim
4 parca tavuk sis
1 tane korili kofte ve 1 tane korili manti(midem mahvoldu....)
salata (cig sogan koymus kocaman,babasi yesin dedim icimden):)
1 dilim ekmek
doymadim eve geldim ince ekmek arasi peynir yedim.
Senin neyine iki cocukla disarda personel iftarinda..kizim bile bir daha gitmeyelim diyor:50: neyse
SAHUR
10 tane zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak sutlu kahve.
bu zeytin beni yarin susatacak ama yedim bir kere donusu yok.:37:

sahuru cok erken yapmiyormusn canim ya acikirsin :(

Günaydın bayanlar

Biberiye çayı, yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcı bir çaydır, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavuşmanızı yardımcı olur. Bu sebeble son dönemde popüler bitkisel zayıflama ürünlerinin içinde biberiye bitkisi eksik olmuyor.

Mutfaklarımızın vazgeçilmezi olan ve yeşillik denildiğin de baş rol oynayan ”maydonoz” suyu ile istediğiniz ideal kiloya çok kısa bir zaman da kavuşabiliyorsunuz…Maydonoz hem zayıflatıyor hem de zayıflatırken de idrar ve kadın yollarını temizliyip cildinizi de güzelleştirme özelliğine sahipdir…Mutfaklarımızın vazgeçilmezi olan ve yeşillik denildiğin de baş rol oynayan ”maydonoz” suyu ile istediğiniz ideal kiloya çok kısa bir zaman da kavuşabiliyorsunuz…Maydonoz hem zayıflatıyor hem de zayıflatırken de idrar ve kadın yollarını temizliyip cildinizi de güzelleştirme özelliğine sahipdir…Maydanoz suyu nasıl içiliyor ?Yarım bağ maydanozu sapları ile birlikte ayıklayın ve yıkayın.2 su bardağı su içinde yavaş ateşte 2-3 dakika kaynatıp 10 dakika demleyin.Sıcak ya da ılık olarak için.Hergün taze olarak hazırlayın.
İçerisine limon sıkmak da artı bir fayda sağlayacaktır.

Elma sirkesine yeni ekleme:
Kilo vermek isteyenler için de bir formül var arkadaşlar....1 bardak ılık suyun içine, yarım tatlı kaşığı elma sirkesi ve bal bir de yarım limon suyu katıp sabahları aç karnına içerseniz ayda 4 kilo kaybedebiliyorsunuz. Bu da denenmiş...Kolay gelsin....
ELMA SİRKESİ ZAYIFLATIYOR
YÜZYILLARDAN beri mucizevi bir besin olarak gösterilen sirke, kadınlar için çok faydalı. Özellikle fazla şikayetlerinden kurtulmak isteyen kadınlar, sirkeden vazgeçmemeli. Çünkü elma sirkesi uygun bir diyetle kullanıldığında zayıflatıyor. 1 su bardağı suya 1 kahve kaşığı elma sirkesi ve 1 kahve kaşığı bal ekleyip karıştırın. Uygun bir rejimle birlikte kullandığınızda düzenli kilo vermenize yardımcı olacaktır.

ben sirkeye bal koymuyorum faydası ise hepsi yağ yakma özelliği var:34:

verdiğin bilgiler için saol canım

kadiscim laffla bakalim ben burdayim:6:
azönce bi haber okuudum,bi kadinin ikiz bebegi varmis birisi ölmüs afganistanda savasta..diger bebegine daha fazla yiyecek toplayabilmek icin yani diger ölü bebegini günlerce kucaginda tasimis yani görenler iki bebegi var zannediyomus ki bi tanesi ölüymüs..digeri bari yasasin diye böle bisey yapmis..kizlar söleyin buna yürek dayanirmi??:43::43:

Allah bizlere o günleri göstermesin
ve bunları yaşayanların yardımcısı olsun

Niye olmasin ki!!!isteyelim yeter ki.su iftarlara biraz dikkat tamam olacak da, insallah olur.ruyami sana ozelden gonderecegim:)

??

bekliyorum canım

Kizlar simdi sahur yapiyorum ben,elimde kahvem:68:
Iftar da disardaydik
1 kase corba
yarim tabak yagsiz pilav:63: actim ondan yedim
4 parca tavuk sis
1 tane korili kofte ve 1 tane korili manti(midem mahvoldu....)
salata (cig sogan koymus kocaman,babasi yesin dedim icimden):)
1 dilim ekmek
doymadim eve geldim ince ekmek arasi peynir yedim.
Senin neyine iki cocukla disarda personel iftarinda..kizim bile bir daha gitmeyelim diyor:50: neyse
SAHUR
10 tane zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak sutlu kahve.
bu zeytin beni yarin susatacak ama yedim bir kere donusu yok.:37:

sabah ezanı kaçta okunuyor orda

sana katılıyorum bizimde iş yemekleri genelde lüks otellerde oluyor ve aç kalınıyor
eşim bu ramazan gitmeyelim dedi ben hadi idare ediyorum ama adam aç kalıyo

zeytin aslında yenmeliymiş biliyomusun tuz dengesini sağlıyormuş
susayacakmısın bakalım daha önceki günlere göre

sahurda pilavlı tavuk bir kase hoşaf

iftarda yeşil fasulye 1 tabak pirinç pilavı 3 kaşık
salata
2 lokma ekmek
1 bardak kola malesef içmeden duramıyorum

sonrasında 4 tane incir yedim

ama tartıda kilom aynı nasıl iş neden veremiyorum

almayayım da neyse

bu akşamda iftara davetliyiz yemekte ne var bilmiyorum ama abartmayacağım
zaten istesemde abartamıyorum su içmekten

oğlum ateşden öldü gitti 2 gündür. şimdi biraz iyi.kucağımdan inmiyor kollarım koptu. kesin kilo vermişimdir.
menü
sabah
yarıxm simit
3 zeytin
domates
öğle 1 tabak bamya
yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
kısır

şimdilik bu kadar

ku

Niye olmasin ki!!!isteyelim yeter ki.su iftarlara biraz dikkat tamam olacak da, insallah olur.ruyami sana ozelden gonderecegim:)

Aslinda o kadar buyuk bir nimet icerisindeyiz ki!!bazan cok sikayet ediyorum sonrada boyle bir yaziyi okuyunca utaniyorum kendimden.

corbani ictikten sonra bes dakika ara verirsek yemegi daha az yermisiz canim,sen de mi ramazan da kilo alanlardansin yoksam??

inşallah almam bilmem daha önceki ramazanlarda zayıftım ne olduysa evlendikten sonra oldu :)))))))

sahurda pilavlı tavuk bir kase hoşaf

iftarda yeşil fasulye 1 tabak pirinç pilavı 3 kaşık
salata
2 lokma ekmek
1 bardak kola malesef içmeden duramıyorum

sonrasında 4 tane incir yedim

ama tartıda kilom aynı nasıl iş neden veremiyorum

almayayım da neyse

bu akşamda iftara davetliyiz yemekte ne var bilmiyorum ama abartmayacağım
zaten istesemde abartamıyorum su içmekten

menülerin güzel canım kilo almazsın ama sporsuz kiloda verilmiyor :)))))

oğlum ateşden öldü gitti 2 gündür. şimdi biraz iyi.kucağımdan inmiyor kollarım koptu. kesin kilo vermişimdir.
menü
sabah
yarıxm simit
3 zeytin
domates
öğle 1 tabak bamya
yoğurt
1 dilim ekmek
akşam
kısır

şimdilik bu kadar

ku

hasta olunca çocuklar annelerinde ayrılmak istemiyorlar bir de bi nazlı oluyorlar ki sorma sanırım çocuk gelişimi okumak böyle bişey çocuğum yok ama herşeyden haberim var :)))))))

inşallah almam bilmem daha önceki ramazanlarda zayıftım ne olduysa evlendikten sonra oldu :)))))

malesef canım hormonlar devreye giriyor ve kilo almaya müsait oluyorsun. bende evlenmeden önce 54 kiloydum. insan evlenince suratındaki çocuksu masumiyette gidiyor ve kadınsı bi hal alıyor farkındamısın bilmem.
bu arada sevgili oğlum Bilgehan iyileşti çok şükür.
menüme gelince
sabah
3 zeytin ,
dünden kalan küçük bir kase kısır
öğle
dünden kalan küçük 1 tabak bamya (eşim sebze yemeği fazla yemeyince böyle artıyor işte)
yoğurt
1 dilim ekmek

akşam
patlıcan salatası
fırında mücver

dilekciğim oruç herkesi çarptı biraz galiba eylülde şenlenir buralar. bende doktoraya başlıycam bakalım o zaman biraz az girerim heralde.

günaydın bayanlar

inşallah almam bilmem daha önceki ramazanlarda zayıftım ne olduysa evlendikten sonra oldu :)))))))

menülerin güzel canım kilo almazsın ama sporsuz kiloda verilmiyor :)))))

öyle canım farkındayım ama spor yapmaya mecali mi kalıyo insanın

günaydınnnnn:32:
ayy inanmıyorum kimse yokk :)))

her zaman böyle
bende şikayetçiyim bu durumdan
hatta protesto edip dünkü menümü de yazmayacağım
banane küstüm işteeee

hasta olunca çocuklar annelerinde ayrılmak istemiyorlar bir de bi nazlı oluyorlar ki sorma sanırım çocuk gelişimi okumak böyle bişey çocuğum yok ama herşeyden haberim var :)))))))

çocuk düşünmüyomusun canım

dilekciğim oruç herkesi çarptı biraz galiba eylülde şenlenir buralar. bende doktoraya başlıycam bakalım o zaman biraz az girerim heralde.

doktraya başlamana sevindim canım
bende yüksek lisans yapayım diyorum
öyle duruyorum
bir türlü cesaret edemiyorum çalışınca
izin almak zor
sorun olur diye hep bekledim
ama içimde uhdeee

bugün iftardan önce tartılacağız değil mi
ben denedim iftardan önceki aynı oluyor ve ben geçen haftaya göre aynıyım dünde misafirlikteydim
düşünün artıda çıkabilirim malesef

öyle duruyorum
izin almak zor
ama içimde uhdeee

valla hoca biraz rahatsa çok rahatsın ama benimki gib i cadı bir kadınsa uğraştırıyor. hem çalışıp yapan arkadaşlar var ama çok zorlandım ben bi taraftan ingilizce kursları . ingilizce öğrenmezsende olmuyo makaleleri çeviremiyorsun. ama azimliyim diyorsan başla yaparsın. başlamak bitirmenin yarısı.

kızlar bana bi akıl verin ben oğluma çocuk arabası alayımmı biz intenetten pierre cardinin en uyduruk arabasını aldık. ben çok zorlanıyorum sürmekte.oğlumda oturmak istiyo arabada rahatsız ediyo gibi herşeyin iyisini aldıkta bunu niye böyle ettik bilmiyorum. travel sistem arabalar var onlardanmı alayım en ucuzu 700-800 . yoksa bu sene idare edeyim bastonmu alayım bi akıl verin.
kızkardeşiminde 3 teker sürmesi kolay allo baby diye bi arabası var onu verdi ama biraz 1,5 yaşından sonra rahat edecek. napayım bi akıl
sonrada binmiyolarmış yürüyünce.oda düşündürüyor. oğlum 5,5 aylık bu arada. internette stokke diye bir araba gördüm 3 milyar. tabikide almayacağım zenginler alsın onu. afrikada çocuklar açlıktan ölürken bunu almak haramdır bence. mantıki olarakta saçmalık yani. ne kadar çok devrik cümlem var demi

kızlar bana bi akıl verin ben oğluma çocuk arabası alayımmı biz intenetten pierre cardinin en uyduruk arabasını aldık. ben çok zorlanıyorum sürmekte.oğlumda oturmak istiyo arabada rahatsız ediyo gibi herşeyin iyisini aldıkta bunu niye böyle ettik bilmiyorum. travel sistem arabalar var onlardanmı alayım en ucuzu 700-800 . yoksa bu sene idare edeyim bastonmu alayım bi akıl verin.
kızkardeşiminde 3 teker sürmesi kolay allo baby diye bi arabası var onu verdi ama biraz 1,5 yaşından sonra rahat edecek. napayım bi akıl
sonrada binmiyolarmış yürüyünce.oda düşündürüyor. oğlum 5,5 aylık bu arada. internette stokke diye bir araba gördüm 3 milyar. tabikide almayacağım zenginler alsın onu. afrikada çocuklar açlıktan ölürken bunu almak haramdır bence. mantıki olarakta saçmalık yani. ne kadar çok devrik cümlem var demi
katlanması kolay çok yer kaplamayan ver sırtı çoçuğun uyuyabileci şekilde yatabilen bir araba tercih et cnm.benimkini kayınvalidem almıştı ellele diye bir markaydı kullanışlı değildi ben babymax in baston arabasını aldım sırtı yatıyo tamamen açması kapaması kolay.

slm kızlar nasılsınız burası felaket sıcak ölüyoruz vallahi.hem yazın etkisi hemde ramazandan dolayı takım boş.bende de eylüle kadar olamayacağım eşim 26 ında izin alacak yine gidiyorum yani:34:

valla hoca biraz rahatsa çok rahatsın ama benimki gib i cadı bir kadınsa uğraştırıyor. hem çalışıp yapan arkadaşlar var ama çok zorlandım ben bi taraftan ingilizce kursları . ingilizce öğrenmezsende olmuyo makaleleri çeviremiyorsun. ama azimliyim diyorsan başla yaparsın. başlamak bitirmenin yarısı.[/QUOTE]
ingilizcem yok onun için kursa gitmem lazım zor olacak biliyorum ya işte heves

o kadar para verilmez tabiki
ben 150 tl ye mi ne almıştım 2008 de marka falan değildi
iyide kullandık
ama ömrünü tamamladı diyebilirim
yine biniyo arada sırada yatamıyo ama kırılmış zaten artık arabada da uyumuyor
ben 3 tekerlikleri seviyorum
ama yine de pahalı bir şey almam
3 sene binsin yeter
diye düşünüyorum
iyi de olsa kötü de olsa çocuklar pek güzel kullanamıyor
mama sandalyesi vardı onun bile önünü kırdı düşünün

kızlar yarın için misafirim var 9-10 kişi şöyle bi menü hazırladım:

*ezogelin çorbası
*maraş köftesi
*pilav
*yoğurtlu semizotu
*çiğköfte
*profiterol
*meyve

sizce nasıl?

inşallah almam bilmem daha önceki ramazanlarda zayıftım ne olduysa evlendikten sonra oldu :)))))

malesef canım hormonlar devreye giriyor ve kilo almaya müsait oluyorsun. bende evlenmeden önce 54 kiloydum. insan evlenince suratındaki çocuksu masumiyette gidiyor ve kadınsı bi hal alıyor farkındamısın bilmem.
bu arada sevgili oğlum Bilgehan iyileşti çok şükür.
menüme gelince
sabah
3 zeytin ,
dünden kalan küçük bir kase kısır
öğle
dünden kalan küçük 1 tabak bamya (eşim sebze yemeği fazla yemeyince böyle artıyor işte)
yoğurt
1 dilim ekmek

akşam
patlıcan salatası
fırında mücver

doğru diyosun gerçekten masumiyet gidiyor sinirli bi cadıya dönüyoruz neden acaba :):):)
evlilik gerçekten sabır işi.. herşeyi dengede tutmak bayanın göreviymiş gibi bi de bişeyler geldi mi hep üst üste gelir iyice sinir kat sayımız artar bence bu bırazda eşle alakalı.. onuda evliliğin içine dahil etmek lazım. tamam kadın istede herşeyi yapar ama erkekler ne işe yarıyor acaba???
ayyy içimden geldi yazdım yanlış anlamayın lütfen :)))))

günaydın bayanlar

öyle canım farkındayım ama spor yapmaya mecali mi kalıyo insanın

her zaman böyle
bende şikayetçiyim bu durumdan
hatta protesto edip dünkü menümü de yazmayacağım
banane küstüm işteeee

öyle duruyorum
izin almak zor
ama içimde uhdeee

bilmem benim ki pek hevesli değil çocuk konusunda bende onu bekliyorum :)))))))

Toplum olarak yanlış bilinen bir kural vardır; o da şudur: Ramazanda zayıflanır… Oysa ki genellikle ramazanda zayıflanmaz; ramazanda kilo alınır. Ramazanda zayıflayacağını düşünen kişiler, aç kaldıkları için kilo vereceklerine inananlardır; ancak aslında ramazanda, az yemek yenmesi ve bol su tüketilmesi sebebiyle, metabolizma yavaşlamakta; ve kilo alınmaktadır.

Ramazanda Kilo Verilir Mi?

Ramazanda kilo verenler de vardır elbette; ancak onların verdikleri kilolar; sağlıklı dokular, kaslar; ve kemiklerden verdikleri kilolardır; yani sağlıklı zayıflama adı altında anılmamaktadır.
Az sonra sizlere bahsedeceğimiz on öneri ile, ramazanda zayıflamak; ve ramazanda sağlıklı olmak eylemlerini bir arada gerçekleştirmenize olanak tanıyacağız:

Ramazanda Kilo Almamak ve Zayıflamak İçin Öneriler

Ramazanda zayıflamak için, herşeyden önce, iftar ile sahur arasındaki kısa zamanda 2.5 litre su içmeniz gerekmektedir; ve belirtilen su miktarı en az olanıdır; 2.5 litreden fazla su içerseniz sizin için daha sağlıklı bir durum söz konusu olacaktır.

Orucunu hurma ya da zeytinle açan kişiler, hemen ardından bir bardak ılık, ballı ve limonlu su içerlerse, kan şekerlerinin de düzenlenmesini sağlamış olurlar. İftar ve sahur arasında, en az üç fincan rezene çayı içmeniz de, sindirim sisteminizin rahat çalışmasını sağlayacak; ve mide şikayetleri yaşamanızı önleyecektir. Bununla birlikte meyan kökünün de, doğal kortizon içerdiğini; ve sizi destekleyeceğini unutmamalı; ılık suyunuzun içine az miktarda meyan kökü ekleyerek, iki çay bardağı meyan kökünü de tüketebilirsiniz.

Ramazan ayında, siyah çayı hayatınızdan çıkartmanız; ya da bir ya da iki fincan çok açık siyah çay içmeniz de önerilmekte; siyah çayın, su içmeyi unutturduğunu belirten uzmanlar, siyah çaydan mümkün olduğunca uzak durmanız gerektiği önerisinde de bulunuyorlar.

Baharat ve Acıdan Uzak Durun

Ramazanda zayıflamak ve ramazanda sağlıklı beslenmek isteyenlerin, üç baharat hariç, baharatlardan; ve özellikle de acıdan uzak durmaları gerekmektedir. Kullanılabilecek baharatlar arasında ilk sırada tarçın yer almaktadır. Tarçın, kan şekerini düzenleyen özelliği ile, kompostolarda ve tatlılarda bol miktarda kullanılmalıdır. Bunun yanında kimyon, sindirimi kolaylaştırdığından dolayı, yemeklere az miktarda eklenmelidir. Zerdeçal ise safra kesesini destekleyen özelliği ile, ramazan ayında tüketilebilecek baharatlar arasında yer almaktadır. Bunun dışındaki baharatlardan ise ramazan ayında mümkün olduğunca kaçınılması gerekmektedir.

İftarda Çorba Muhakkak Bulunmalı

Ramazanda zayıflamak ve ramazanda sağlıklı beslenmek için, iftarın çorbasız geçirilmemesi gerekmektedir. Uzmanlar özellikle sebze çorbalarının, iftarda tüketilmesinin, sindirimi kolaylaştıracağı yönünde açıklamalar yapmaktalar. Bununla birlikte, daha sıcak geçecek olan günlerde, içerisinde taze nane olan yoğurt çorbasının da, ramazan iftar sofralarında bulundurulmasının doğru bir tercih olacağını belirtmekteler.

Gerek iftarda; gerekse de sahurda, yemekleri iyi çiğneyerek; ve yavaş bir şekilde yiyin. Unutmamanız gereken bir nokta varsa, o da, ramazanda zayıflamak isteyen; ve aynı zamanda da sağlıklı beslenmek isteyen bir kişi olarak, ilk lokmayı ağzınıza aldıktan tam 13 dakika sonra doyduğunuzu hissedeceğiniz olacaktır. Bu nedenle, çorbanızı yedikten sonra ana yemeğe geçmeden önce bir kaç dakika beklerseniz, daha rahat bir sindirim işlemi gerçekleştirmiş olursunuz.

Sahurda Müsli Tüketin

Ramazanda zayıflamak ve ramazanda sağlıklı beslenmek istiyorsanız, uzmanların sizin için bir diğer önerisi de, sahur zamanlarında müsli tüketmeniz yönünde olacaktır. Müsli içerisine meyve de eklerseniz eğer, oruç tutarkenki gününüzün ne kadar rahat geçtiğine siz bile şaşıracaksınız.

Sadece Sütlü Tatlılar

Ramazanda zayıflamak ve ramazanda sağlıklı beslenmek isteyen kişilerin haftada bir seferden fazla tatlı tüketmemeleri tavsiye edilirken, yenilecek olan tatlıların da sütlü tatlılar olmasına özen göstermeniz gerektiği vurgulanmaktadır. Şireli tatlılardan kaçınmanız gerekirken; tüketeceğiniz tatlıları da iftardan en az iki saat sonra yemeniz gerektiği uyarısında bulunulmaktadır. Ramazan ayında en çok tercih edilmesi gereken tatlılar, cevizli güllaç; ve sütlaçtır.

Bol Kabuklu Meyve Tüketin

İftar ve sahur arasındaki ara öğünlerde, bol miktarda kabuklu meyve tüketimi yapılmalı. Kabuklu meyveler bağırsaklarınızın daha iyi çalışmasını sağlayarak sindiriminizin daha kolay gerçekleştirilmesine yardımcı olacak; aynı zamanda da size tokluk hissi verecektir. Yemek istediğiniz kabuklu meyveleri, arada bir, ılık komposto şeklinde, içerisine tarçın ekleyerek de yiyebilirsiniz. Bu uygulama, size sıvı desteği de sağlamış olacaktır.

3′er Adet Ceviz

Ramazanda zayıflamak ve ramazanda sağlıklı beslenmek istiyorsanız ceviz içinden de faydalanmanız gerekmektedir. Ceviz içi, size güçlü bir omega 3 desteği sağlayacaktır. Tokluk hissi de verecek olan ceviz içini, sahurda ve ara öğünlerde üçer adet olmak koşulu ile tüketmeniz önerilmektedir.

Ramazan ve Balık

Ramazanda zayıflamak isteyenlerin, haftada en az bir sefer balık tüketmeleri gerekiyor. Balığın içerisinde, vücudun gereksinim duyduğu tüm yağlar bulunuyor. Bu yağlar, hem sizin daha sağlıklı beslenmenizi sağlıyor; hem de metabolizmanızı hızlandırarak zayıflamanıza katkıda bulunuyor.
Ramazanda zayıflamak istiyorsanız, iftardan bir saat sonra, en az yirmi dakikalık bir yürüyüş yapın ki, metabolizmanızın hızlanması sağlanmış olsun…

Back