selam bacilar nabersiniz bakim ??
ama esin hakli pisik olunca bebegin alti biraz acik gezer canim sende sykma canini cocuk onlar daha dur neler gelecek basina :))))
ay gecmis olsun canim acil sifalar
dayanmaz canim ya ici yaniyor insanin allahim sabir versin
sahuru cok erken yapmiyormusn canim ya acikirsin
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delirecemmmm kızım pişik olmuş hadi dedi babası aksam biraz bezsiz dolaşsın benimki halıya işemesinmii halı sildim bisürü titizligim tuttu az biyere yapmasına ragmen bütün halı elden geçti yoruldumm dahası sinirlendim dedim ben açmayalım diye ama babası dinlemedii offf yaaa kızlar ne zor cocuk bakmakkk offf yaaa
ama esin hakli pisik olunca bebegin alti biraz acik gezer canim sende sykma canini cocuk onlar daha dur neler gelecek basina :))))
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler oğlumun pamuk ellerini bi güzel deldiler üniversitede ağlaya ağlaya yavrumun canı çekti bide alamıyolar başka yerine. neyse sonuçta kanında çok şükür bişey çıkmadı. diş çıkarıyo yada biz tatile gittik ya hava değişimi, klima, güneş çarpması olabilir. halen daha ateşli sabaha kadar takip edicem inşallah düşer. evet suna gerçekten çocuk bakmak çok zor ama çok seviliyorlar. deryacığım menün gayet iyi canım .herkese selamlar
ay gecmis olsun canim acil sifalar
kadiscim laffla bakalim ben burdayim
azönce bi haber okuudum,bi kadinin ikiz bebegi varmis birisi ölmüs afganistanda savasta..diger bebegine daha fazla yiyecek toplayabilmek icin yani diger ölü bebegini günlerce kucaginda tasimis yani görenler iki bebegi var zannediyomus ki bi tanesi ölüymüs..digeri bari yasasin diye böle bisey yapmis..kizlar söleyin buna yürek dayanirmi??![]()
dayanmaz canim ya ici yaniyor insanin allahim sabir versin
Kizlar simdi sahur yapiyorum ben,elimde kahvem
Iftar da disardaydik
1 kase corba
yarim tabak yagsiz pilavactim ondan yedim
4 parca tavuk sis
1 tane korili kofte ve 1 tane korili manti(midem mahvoldu....)
salata (cig sogan koymus kocaman,babasi yesin dedim icimden):)
1 dilim ekmek
doymadim eve geldim ince ekmek arasi peynir yedim.
Senin neyine iki cocukla disarda personel iftarinda..kizim bile bir daha gitmeyelim diyorneyse
SAHUR
10 tane zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak sutlu kahve.
bu zeytin beni yarin susatacak ama yedim bir kere donusu yok.![]()
sahuru cok erken yapmiyormusn canim ya acikirsin