Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi akşamlar kızlarr
bugün sabah form bisküvi(en kolayıma bu gelio tatlı olanlarından atıştırıorum)
öğlen köfte ve çorba bide dondurma yedim öğleden sona kendimi çok ii hissetmedim tam zamanında maraştan bi dondurma geldiki sormayın 2 kaşık var yoktu merak etmeyin
akşam kuru fasülye az bulgur pilavı 1 kaşık

bugünkü yediklerim
kahvaltı yumurta zeytin peynir ekmek yeşilsoğan ve kaymak şekersiz çay
ara yarım elma
akşam iki çatal makarna bir pirzola bol maydanoz
ara çiğ lahana(yemekteyiz proğramı seyrederken fena acıktım)
aralarda limonlu sıcak su

akşam yemekteyiz proğramını seyredeyim dedim
anammmm zaten az yemişim karnım aç
seyrettikçe yemekleri fena oldum ve aklıma lahana geldi çiğ çiğ onu yedim
buda ne dmekmiş akşam yemekteyiz proğramını seyretmek tehlikeliymiiiiişşşşşşşş

günaydın arkadaşlar ben sizlerden izin istemek zorundayım kilo bildirimi yapacak durumda değilim sabah beş buçukta oğlumun feryadıyla uyandım nefes alamıyom dedi hastaneye gittik hemen tahliller filim falan buronşit dahi olmayan yavruma hem zatüre hem kalbi delik dedi dünya başıma yıkılldı şimdi girdik eve tahlil sonuçlarını aile doktorumuza göstereceğiz duramıyorum nerelere gideceğimi bilmiyorum ve kendimi çok caresiz hissediyorum yavrum suratımıma bakıyor anlam veremiyor annem neden ağlıyor diye az önce babamla görüştüm bağırdı bana bişeyi yok neden ağlıyon diye gösteririz bütün doktorlara diyo ama ben anneyim şüpesi bile mahvediyor insanı inşallah korktuğum çıkmaz ama.... işte sizler anlıyorsunuz ne demek istediğimi aklıma geleni yazdım ama kızlar kusuruma bakmayın sabah sabah sizleri böyle bir sorunumla karşıladım inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere bu gün nereye gideceğim ne yapacağım onu araştıracağız allaha emanet olun dualarınızı eksik etmeyin oğluşumun üstünden

canım ya sakın üzülme geçenlerde benimde başıma geldi 9 yaşındaki oğluma kalbinde üfürüm var dediler fakültede 1 ay uğraştım hiçbişey çıkmadı Allah korktuğuna uğratmasın

Canım ben 6. takımdanım dur hemen endişe etme bazen doktor hatası o kadar çok oluyor ki inşallah ama inşallah öyle birşey yoktur varsa bile hemen tedavi edilir bende anneyim seni anlıyorum inan sabah sabah çok ama çok üzüldüm canım haberlerini iyiy iyi tatlı haberlerini bekliyoruz inşallah oğluşun çok iyidir. Bu arada çocuğun yanında ağlayıp onu endişelendirmesen çok iyi olur.:1hug:

LUBABE öyle bi doktorum demesiyle endişelemme canım benım bi anne olarak seni iyi anlıyorum ama . hemen koyverme kendini bak güzel haberlerle geleçeksin inşallah ..:Saruboceq::teselli:

canım çok geçmiş olsun bende anneyim seni çok iyi anlıyorum
arkadaşların dediği gibi doktor hatasıda olabilir iyice araştırın canım
iyi haberlerini bekliyoruz çok geçmiş olsun :Saruboceq:
dualarımız seninle canım :Saruboceq::Saruboceq:

8. TAKIM * *89.ETAP SONUÇLARI**

editoryal ( 59,5 ) )

akrep33 ( / 68,0 / )
asi_deniz ( 91,9 /)
husel ( 76,7 /)
lubabe ( 74,6 / )
gülaygülay ( 72,0 / )
LİLLYUM ( 69,2 / )
hozlemk ( / 79,3 / )
AYIŞIĞI-LAL ( 78,2 / )
tinkimi (/ 85,0 / )
azad ( 63,0 / )
çitos ( / 110,0 /
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( / 927,4 / )

dualarımız seninle lubabe cim...ama yanılıyor olabilirler,bence birkaç dr. a daha göstermek daha iyi olur ..umarım iyi haberler alır ve bizede verirsin sevgilerimle....:1hug:

asu çok geçmiş olsun canım..bırakma kendini hemen.çocuğun karşısında da ağlama lütfen..
ben 4 aylık hamileyken dr biri bana ne hamilesi çocuk felan yok sende ur var demişti dünya başıma yıkılmıştı ağlamaktan ölmüştüm taa ki başka dr a gidene kadar..
her dr doğru sunu söylemiyorki canım yaa yapma salıverme kendini inşallah iyi haberlerin gelecek canım

canlarım ciğerlerim , 2 gündür iş tempomdan dolayı giriş yapamıyordum, asi ayrılmak istemiş ama canım nihayetinde burası birbirimize tutunma yeri,bende ilgilenemedim seninle kuşum, lütfen takımda kalıp takımımıza sahip çıkalım, valla paylaşım yok motivem az diye gitmek yok, kimse yokse sen gir yaz, bak lily ablama sürekli giriyor kimse yok diye küsüp çıkmıyor 2 satır yazıp çıkıyor

lubabe yavruna Allah acil şifalar versin ama hemen doktor bu şekilde dedi diye kahretme araştırın lütfen

kimsecikler kilo bildirimi yapmamış +500 gr aldım yaa işte motive yoktu habire yedim olacağı buydu işte ( ama kendime geldim tartıyı görünce asla almak gibi hataya düşmücem birdaha verene kadar canım çıkıyor,
sabah 1 dilim ekmek, biraz peynir ve biraz zeytin atıştırdım, şimdi 5 i biryerde çay demlicem

hayırlı cumalar arkadaşlar
kilom aynı 85 takıldım ilk defa inşallah :çok üzgünüm:
gelecek haftaya düzelir adetim mi etkiledi ne oldu bilmiyorum
ama bu şişkinlikle bekliyordum zaten böyle bir durumu :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…