tinkimi olsun canım haftaya verirsin..her hafta verecek halin yokya sıkma canını
canım her hafta verince çok mutlu oluyordum
bugün tartıya çıkınca şok oldum :1shok:
üzüldüm ne biliyim işte sağol canım benim Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tinkimi olsun canım haftaya verirsin..her hafta verecek halin yokya sıkma canını
cumanız mübarek olsun şekerler
sizinde fıstıklar ......:1hug:a.s.cumanı mübarek olsun kızlar
günaydın arkadaşlar ben sizlerden izin istemek zorundayım kilo bildirimi yapacak durumda değilim sabah beş buçukta oğlumun feryadıyla uyandım nefes alamıyom dedi hastaneye gittik hemen tahliller filim falan buronşit dahi olmayan yavruma hem zatüre hem kalbi delik dedi dünya başıma yıkılldı şimdi girdik eve tahlil sonuçlarını aile doktorumuza göstereceğiz duramıyorum nerelere gideceğimi bilmiyorum ve kendimi çok caresiz hissediyorum yavrum suratımıma bakıyor anlam veremiyor annem neden ağlıyor diye az önce babamla görüştüm bağırdı bana bişeyi yok neden ağlıyon diye gösteririz bütün doktorlara diyo ama ben anneyim şüpesi bile mahvediyor insanı inşallah korktuğum çıkmaz ama.... işte sizler anlıyorsunuz ne demek istediğimi aklıma geleni yazdım ama kızlar kusuruma bakmayın sabah sabah sizleri böyle bir sorunumla karşıladım inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere bu gün nereye gideceğim ne yapacağım onu araştıracağız allaha emanet olun dualarınızı eksik etmeyin oğluşumun üstünden
Akrepcim bildirimim biraz geçikti kusura bakma canım sabah gelir gelmez bilgisayarı açtım Lubabenin mesajına cevap vermek istedim sonrada bildirimi yapayım dedim bilgisayar iflas etti ( akşama doğru yeniden format atmaya gönderecem.
kızlar bu gece kınaya gidicem, 53 kilodayken aldığım bir elbisem vardı süper bişeydi her giydiğimde herkes çok beğenirdi dün akşam deneyeyim dedim, olursa onu giyicektim yaaaaaaaaa likralı gri tonunda bir elbise afedersinir popo arkadan fırladı göbekönden fırladı hemen göğüs altında kalın siyah bir kemeri vardı onu kapatınca daraldım çok üzüldüm çok Allah beni davul etsin, sporada başlıcam belki sıkılaştırırım yaza vücudu
8. TAKIM * *89.ETAP SONUÇLARI**
editoryal ( 59,5 ) / 60,0 / -0,5 / -0,84% )
akrep33 ( 68,0 ) / 67,0 / 1,0 / 1,47% )
asi_deniz ( 91,9 ) / 91,9 / 0,0 / 0,00% )
husel ( 76,7 ) / 76,7 / 0,0 / 0,00% )
lubabe ( 74,6 ) / 74,6 / 0,0 / 0,00% )
gülaygülay ( 72,0 ) / 72,0 / 0,0 / 0,00% )
LİLLYUM ( 69,2 ) / 69,2 / 0,0 / 0,00% )
hozlemk ( 79,3 ) / 78,8 / 0,5 / 0,63% )
AYIŞIĞI-LAL ( kendi isteği ile ayrıldı )
tinkimi ( 85,0 ) / 85,0 / 0,0 / 0,00% )
azad ( 63,0 ) / 63,0 / 0,0 / 0,00% )
çitos ( 110,0 ) / 110,0 / 0,0 / 0,00% )
8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 849,2 ) / 848,2 / 1,0 / 0,12% )
listenizi kontrol ettim canım doğru..
bizimki hazır olunca sende bizimkini kontrol et,1 kişi yi bekliyorum...kaydirigubbakcemile5