• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım kekik - mate- yeşil çay -funda yaprağı- bitane daha vardı unuttum iyimi hatırlayınca yazayım canım ya kusura bakma :çok üzgünüm:

canım hatırladım biberiye ben hepsini 100 er gram aldım
hepsini karıştırdım su kaynatıp bardağının içine süzrek içiyorum

pazara gidiyorum kızlar görüşürüz :teytey:

lubabe ve hozlemk e de teşekkür ederim mesajlarınızı yeni gördüm hoşbulduk (geç oldu kusura bakmayın::)))
Önemli değil kelebeğimsositososito

hozlemkkk tatil hele memleketinde süper olur kızınla birlikte :asigim:
ama kilo almadan gel olurmu sengözlerimebaksanab
Lillycim bayramda yediğim hurmalar hala hesap sorarken, dikkat ederim:roflol:bayram küpesi kulağımda hala:roflol:

evet ablacım ama babam çok konuşan bi adam deildir malesef yemek yer oturur çay ister çay 1saat sona meyve ister banada zorla yedirir canım benim öle baba kız pek konuşmayız ikimiz çok benzeriz birbirimize :asigim:
baba kız muhabbeti hep özeldir canım :)

canım neden bu kadar geriyosun kendini..sen başla allah yardımcın olur..
allaha güven şeker..en büyük yardımcımız biliyrsun..hiç eline yüzüne bulaşmaz merak etme sen rahat ol

Aynı fikirdeyim Akrep kaydirigubbakcemile5

beşi biyerde çayı içiyorum kızlar gelin beraber içelim :içelim:
bu beni çır çır yapmıyor anca vc ye götürüyor su olup çıkıyor :roflol::roflol::roflol:

Tinkimi canım beşi bir yerde çayı ile ilgili sanırım Edinin anlattığı bazı şeyler vardı Editoryalle karşılaşınca bir soruvera.s

akrepim canım pazara gidiyorum haber veriyorum bak kızma bana a.s
lahana alıcam çorba için değil 4 yada 5 yaprak kaynatıcam
suyunu içicem benim akrabam yapmış lahana suyu içmiş sürekli
içine limon sıkmış onu deniycem umarım içebilirim
zayıflatıyor mutlaka iç dedi deneyeyim bakalım
imitte oturuyor pc den gördüm kız süper olmuş lahana suyuyla
darısı başımıza :Saruboceq::Saruboceq:

kaçtan kaça düşmüşki arkadaşın..sadece lahan suyu mu yapmış

sizi üzmek istemem kızmayın emi bana ...
akşam izledim kanaltürkte filistin için yardım kampanyası vardı,izledim içim parçalandı orda gördüklerimden ufacık yavruların ağzı yüzü kan içindeydi,
evet orda bi savaş daha doğrusu vicdansızca yapılan bi katliam var biliyordum ama haber falan izleyemediğimden bu kadarını açıkçası bilmiyordum görünce şok oldum dayanamadım ağladım,
bende kızılayın bağış kampanyası için numara vermişlerdi oraya çektim 1 mesaj 5 lira bizi ne batırır ne zengin eder bi kola içmeyelim ne olcak ki,
kızlar madem paylaşıyoruz herşeyimizi,
elinde olan bi mesaj çeksin nolur Allah rızası için o yavrulara sargı bezi parası belki 1 lokma ekmek verebilmek için operatör fark etmez 2868 e boş birer mesaj atalımmı,
damlaya damlaya göl olur,
kızmayın bana bunları burdan yazdım diye inanın hala gözlerim doluyo içim acıyo Allahım kimseye böle zulüm dert vermesin...amin...

keşke akrepcim keşke tatlım,
ama buda bişey damlaya damlaya göl olur bi yetime ilaç olur inş,
dün anlattılar olağan üstü halden 21 gün okul yokmuş dün açılmış öğretmen yardım dağıtcakmış sormuş anne ve babasını kaybedenler varsa içimizde öne çıksın,yardımda onlara öncelik verceklermiş,
çocukları çok büyük bi kısmı öne çıkmış,onlarında durumları malum yaralısı var tramvası var,
kurban olduğum Allah vermesin kimseye böle bir durum,
Allah o yavruların hepsine ve bütün filistin halkına yardım etsin...

dün anlattılar olağan üstü halden 21 gün okul yokmuş dün açılmış öğretmen yardım dağıtcakmış sormuş anne ve babasını kaybedenler varsa içimizde öne çıksın,yardımda onlara öncelik verceklermiş,
çocukları çok büyük bi kısmı öne çıkmış,onlarında durumları malum yaralısı var tramvası var,

duyarlılığın için seni tebrik ediyorum hayal gözlü ve duanada amin amin amin diyorum:Saruboceq:

slm arkadaşlar annemdeyim memleketten teyzemler ve anneannem gelmiş bensiz olmaz dedim bende annemdeyim şimdi e hala uyumadım ısrarla uyumayacağım ki akşam erken yatayım eski düzenime dönmem lazım yediklerime gelince sabah 11 gibi ufak bi kahvaltıda annemlerle yaptım öğlen bir dilim ekmek ıspanak yemeyi yedim akşamada balık var salata balık yerim yeterli gelir sanırım tabiki uykuya yenik düşmezsem inanın beynim uyuyor resmen kendime işkence ediyorum

kaçtan kaça düşmüşki arkadaşın..sadece lahan suyu mu yapmış

canım kilo olarak sormadım ama tamamen değişmişti
tekrar görüşünce sorarım içtiğim zaman sporda yaoıyorum
terleyince vucudum elim yüzüm yağ içinde kalıyor demişti

lahanamı aldım akşama kaynatıcam
kızım pc sırası bekliyor
geçenlerde başı kepli fotoğraf çektirmişlerdi mezuniyet için ay bugün aldı geldi
oturdum salya sümük ağladım allahım herkezin evladına nasip etsin darısı
ünüversiteye olsun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

bugünkü raporum kızlar sabah kahvaltı herzamaki gibi
ikindin bir tane gözleme
akşam yemeği yok artık yemem
beşi biyerde çayımı içiyorum
kızım pc için sıra bekliyor sizleri bekledim gelen olmadı :çok üzgünüm:
akşam bana düşerse pc gelirim görüşürüz çıtırlar :1hug:

amin canım amin

canım kilo olarak sormadım ama tamamen değişmişti
tekrar görüşünce sorarım içtiğim zaman sporda yaoıyorum
terleyince vucudum elim yüzüm yağ içinde kalıyor demişti

lahanamı aldım akşama kaynatıcam
kızım pc sırası bekliyor
geçenlerde başı kepli fotoğraf çektirmişlerdi mezuniyet için ay bugün aldı geldi
oturdum salya sümük ağladım allahım herkezin evladına nasip etsin darısı
ünüversiteye olsun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım ya insanın en büyük isteği evladını en güzel yerlerde görmek

Allah hepimize nasip etsin

ahanda geldimm kaydirigubbakcemile4
akşasm raporum
şabah
ince dilim kek
öğleyin çasrşıdasydık
pizzxa
menü yedim
askşasm yok :1no2: