• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim de tam tersi kadis,iftarda yiyorum sahurda 1 bardak su veya cay..Disarda davetlerde katilacagim menuye mudahele etmem zor ama Ramazan in ilk gunleri evde olacagim ins . cok yiyip kanepeye sizmak hic hosuma gitmiyor,ramazan in manevi havasini da alamiyorum malesef.ins bu sefer biraz zorlayacagim kendimi.

ben yemekten değilde su içmekten şişiyorum

günaydin kizlar bugün tartiyi görünce keyfim bir yerine geldi bir yerine geldi sormayin:)))))):76:

ayy çok sevindim
hadi bakalım
bende cuma günü ne olacak merak ediyorum

cumartesi bir yüzdüm ki sormayın çok güzel geçti pazarda yorgunluk temizlik derken yoruldum ay

aqralıkta düğün fln mı var? yoksa kış geliyo yine.. maalesf.. o yüzdenmi dedn.. bende yarn başlıyorum çnkü bu sabah 64 olduğumu gördm.. kendimi kutluyorm. en iyi yaptığm şey kilo almak şu hayatta...

işin içinde iddaa varsa daha motive edici olur. başaracaksn! ben arkndaym:D

yupppiii gel bacım başaralım artık kıralım şu rekorumuzu :)))))

Aralikta Turkiye yolcusuyum kizlarrrrr!!! Ustelik esim dedi ki sana destek olacagim eger istedigin kilona ulasirsan sana hediyem olacak!!! Elleri kollari sivadik, vira Bismillah.
Bugun orucluyum.aksama corba var ins

Ne kadar cok isterdim ahh ins birgun kismet olur hic belli olmaz!

Allah kabul etsin canım eşinin desteği çok önemli ben hep eşimin iştahı yüzünden kilo aldım :))))))

günaydin kizlar bugün tartiyi görünce keyfim bir yerine geldi bir yerine geldi sormayin:)))))):76:

söyle bakalım kaç oldun :)))

yupppiii gel bacım başaralım artık kıralım şu rekorumuzu :)))))

Allah kabul etsin canım eşinin desteği çok önemli ben hep eşimin iştahı yüzünden kilo aldım :))))))

söyle bakalım kaç oldun :)))

süprüs olmasinmi kizz cumaya?ayyy yok yok olmasin bana belli olmaz geri aliveririm kilocuklari:)ewet sölüyorum 76.9...ewet ewet 76yi gördüm Allahim sana sükürler olsun aylar sonraa bugunude görmek varmis.hedefim bu cuma 75 kizanciklar..kendimi seviyorummm sizide hersey sizin sayenizde

süprüs olmasinmi kizz cumaya?ayyy yok yok olmasin bana belli olmaz geri aliveririm kilocuklari:)ewet sölüyorum 76.9...ewet ewet 76yi gördüm Allahim sana sükürler olsun aylar sonraa bugunude görmek varmis.hedefim bu cuma 75 kizanciklar..kendimi seviyorummm sizide hersey sizin sayenizde

wuuuuuu süpersin canım tebrik ederim seni cumaya inşallah 75 olursun :))):nazar::nazar::nazar:

herkeze günaydın :54:bana bak suna 75 i göreceksen benim dediğim sebze çorbasını bir gün içeceksin su ve çorba başka şey yok acıktıkca çorbayı iç tamammı tebrik ediyorum bu arada seni:nazar:

deryacığım Allah kabul etsin. ramazanda ben oruç olmayacağım benim bebek 5 aylık daha. bide durmadan dışardayız.arabayla. çocuk dışarda bebek arabasında uyuyor. beni oda zayıflatıyor. sütümde az benim. mamada veriyorum ben. rahmet ayından malesef bu yılda nasiplenemeyeceğiz. seneye inşallah.
bugün kocamla kahvaltıya gittik. malesef bir gözleme küçük el kadar pişi yedim ayranda vardı. ama sabah 6 da oğlumla 35 dakika yürüdük. eziyetin bini bipara.
akşama doğru taze fasulye ve salata 1 dilim ekmek
akşam karpuz kavun
iyi dileklerin için teşekkürler kadiş Allah herkezi yuvasında bahtiyar etsin canım. kadiş sen adanalısın heralde. benim eşimde babası adanalı annesi muğlalı. reyhan ve derya siz nerelisiniz. benıspartalıyım

bu arada ayşecim uruz nerelerdesiniz :)))))
1 saatlik pilatesimide yaptım şimdi ev beni bekler daha kıyafetlerimi ayırıcam yoksa bigün o enkazın altında boğulucam :D

herkeze günaydın :54:bana bak suna 75 i göreceksen benim dediğim sebze çorbasını bir gün içeceksin su ve çorba başka şey yok acıktıkca çorbayı iç tamammı tebrik ediyorum bu arada seni:nazar:

deryacığım Allah kabul etsin. ramazanda ben oruç olmayacağım benim bebek 5 aylık daha. bide durmadan dışardayız.arabayla. çocuk dışarda bebek arabasında uyuyor. beni oda zayıflatıyor. sütümde az benim. mamada veriyorum ben. rahmet ayından malesef bu yılda nasiplenemeyeceğiz. seneye inşallah.
bugün kocamla kahvaltıya gittik. malesef bir gözleme küçük el kadar pişi yedim ayranda vardı. ama sabah 6 da oğlumla 35 dakika yürüdük. eziyetin bini bipara.
akşam karpuz kavun
iyi dileklerin için teşekkürler kadiş Allah herkezi yuvasında bahtiyar etsin canım. kadiş sen adanalısın heralde. benim eşimde babası adanalı annesi muğlalı. reyhan ve derya siz nerelisiniz. benıspartalıyım

Canim sonra tutarsin sende ins. bebis kotu alismis arabada uyumaya,yazin neyse de kisin zor olur herhalde..kolay gelsin.Bu arada naz donemi geciriyorsun herhalde,kahvaltilar falan massallah size:nazar: ben sana kahveye degil kahvaltiya geleyim olmaz mi?:)))
ben hatay liyim canim,antakya degil ama,bazilari karistiriyorda .

Bugun oructum menumu yazayim;
AKSAM
1 kase nohut yemegi
1,5 dilim kepek ekmek
makarna salata(diyet)
salata (yesillik)
1 fincan sutlu kahve
iyi degil mi?
yarin icin sarma sardim,azicik tadina baktim pismemis haliyle.

selam benim citir arkadaslarim nasiniz bakim :)))

ben bişey demedim kendi yaptı.bilezik duruyo .yemeğide yaptı.:66:

ayyyyyyyyyy hep böyle olsalar keske :)))))
insallah bundan sonra sykinti yasamazsin canim valla cok sevindim senin adina

ovvvvvvv masallah sana canim bu hizla olursun sen 75 insallah canim

akşam karpuz kavun

hangi sebze corbasi kiz sadece bigünmü yapacam ver bakalim bi sunun tarifini

Ilahi guldurdun beni:)) aman enkaz falan dikkat:1:

hehehhehe :)))) hala bitmedi ya :)))))))

Bugun oructum menumu yazayim;
AKSAM
1 kase nohut yemegi
1,5 dilim kepek ekmek
makarna salata(diyet)
salata (yesillik)
1 fincan sutlu kahve
iyi degil mi?
yarin icin sarma sardim,azicik tadina baktim pismemis haliyle.

bence gayet iyi oruç halinle bi de dolma mı sardın maşallah sana :nazar:

herkese merhabalar kızlar,
ben bugün kızımın hastane işleriyle meşguldüm.
sabahtan beri çapa da koşturup durduk daha 4 yaşında ama 34 kilo diyetisyene gönderdiler insülin direnci yüksekmiş tsh ı yüsek diyet verdiler bakalım nasıl olacak doktor birlikte zayıflayın dedi tabi demesi kolay... offf çok sıkıldım valla çocuklar hasta olmasın insan kendinden geçiyor onlar hasta olunca.
bende herhalde bugünkü koşturmaya erimişimdir biraz :)

sabah 1 poğaça yemek zorunda kaldım 3 küçük su bitirdim az öncede 1 şişe gazoz 4 5 tanede tatlı bisküvi yedim kötü bir menü oldu ama yapacak bir şey yok.
aslında doktorun kızıma verdiği diyet çok güzel akşam girip yazarım doktoru buna uyarsanız birlikte çok güzel kilo verirsiniz dedi. bakalım inşallah.:26:

SÜPER BU

akşam karpuz kavun

evet adanalıyım canım

iyi akşamalr kızlar

Canim sonra tutarsin sende ins. bebis kotu alismis arabada uyumaya,yazin neyse de kisin zor olur herhalde..kolay gelsin.Bu arada naz donemi geciriyorsun herhalde,kahvaltilar falan massallah size:nazar: ben sana kahveye degil kahvaltiya geleyim olmaz mi?:)))
ben hatay liyim canim,antakya degil ama,bazilari karistiriyorda .

buyur gel canım şölen sofrası kuryım sana. hatay derken izmir hataymı

Back