Azracım protein açlık hissini ortadan kaldırıyor zaten. Açlık krizini asıl tetikleyen besinler karbonhidratlı olanlar. Dukanın atak evresinde kilon ne kadar fazlaysa o kadar çok kilo kaybı görüyorsun. Forumdaki sayfasına bir göz at istersen, 1 hafta dişini sıkıp güzel sonucu görünce devamı gelir eminim. Diyette en zor olan şey başlayabilmek, o inancı yakalayabilmek. İstersen seni motive etmesi için ben de sana eşlik ederim. 1 hafta sana yol arkadaşı olurum
Azracım bu kız bana çok ilham veriyor, o kadar güzelleşmiş ki!
Dukan diyetine başladığında kilosu seninle aynıymış ama bu diyet sayesinde ne kadar incelmiş ve güzelleşmiş :)
Kilo fazla olunca haftada 1 kilo vererek diyet yapmak dayanılmaz bir şey, o kadar sabır kimsede yoktur herhalde ama dukanın yöntemi özellikle fazla kilosu olanlar için çok mantıklı ve teşvik edici geliyor bana.
Eki Görüntüle 222059
Demek sen de tatile gidiyorsun, buralar daha da ıssızlaşacak yani
Merak etme canım ben bir süreliğine listeden çıkmak istediğini Ayşecime hatırlatırım :)
teşekkür ederim cnm
desteğinizi bilmek bile çok güzel
şuan en ufak morale bile ihtiyacım var
azram gelmiş hoşgelmiş canım benim inş.çok güzel ve kolay geçer ameliyatın tatlım.iyi haberlerini verirsin inş.
reyhancım tatile giiyorsun demek canım keyfine bak
canım ayşeeeeem
ceylinimin annesiiii çoook öptüüüm seniiii
Belli bir süre kilo takılabiliyor, dert etme, sen yeter ki pes etmeden aynı azimle devam et.
Çok güzel spor yapıyorsun, dikkatimi çekti, tebrik ederim :)
Azracım bu kız bana çok ilham veriyor, o kadar güzelleşmiş ki!
Dukan diyetine başladığında kilosu seninle aynıymış ama bu diyet sayesinde ne kadar incelmiş ve güzelleşmiş :)
Kilo fazla olunca haftada 1 kilo vererek diyet yapmak dayanılmaz bir şey, o kadar sabır kimsede yoktur herhalde ama dukanın yöntemi özellikle fazla kilosu olanlar için çok mantıklı ve teşvik edici geliyor bana.
Eki Görüntüle 222059
canım kilosu fazla olanlar haftada en az3-4 kilo veriyorlar.
herkese günaydın diyet süper giderken dün aksam gec saatlerde dayanamayıp yedigim iki dilim pizza bu sabah bana tam 1 kilo geri döndü(
günaydın kızlar haftasonu ailemi memlekete gönderdim falan derken buraya uğrayamadım :))
kilomda hiç bir değişiklik yok yesemde yemesemde aynı kiloyum :))))))
sanırım fazlam olmadığı için kilo veremiyorum ama pilatesle incelmek istiyorum hemde çok istiyorum bu yüzden ayşemi örnek alıyorum maşallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?