Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Azracım bu kız bana çok ilham veriyor, o kadar güzelleşmiş ki!
Dukan diyetine başladığında kilosu seninle aynıymış ama bu diyet sayesinde ne kadar incelmiş ve güzelleşmiş :)
Kilo fazla olunca haftada 1 kilo vererek diyet yapmak dayanılmaz bir şey, o kadar sabır kimsede yoktur herhalde ama dukanın yöntemi özellikle fazla kilosu olanlar için çok mantıklı ve teşvik edici geliyor bana.

Eki Görüntüle 222059

saol wingim uruzum bir bakınayım bn o sayfalaraa

bn burları çoook özlemişim yaaa
her ne kadar dietten nefret etsemde onu bile özlemişim
sizleri görüp tekrar konuştum yaaa yeter

of beeeee
işte bnde bu resmleri genelde opere geçirmiş insanlarda görüyorum
resmen evrim geçiriyorlar

Demek sen de tatile gidiyorsun, buralar daha da ıssızlaşacak yani

Merak etme canım ben bir süreliğine listeden çıkmak istediğini Ayşecime hatırlatırım :)

cok tesekkür ederim canim benim

teşekkür ederim cnm
desteğinizi bilmek bile çok güzel
şuan en ufak morale bile ihtiyacım var

herzaman burdayiz senin icin canim eminim ince eleyip syk dokumusundur bu karari verene kadar hersekilde arkandayiz bunu bil yeterli canim benim

azram gelmiş hoşgelmiş canım benim inş.çok güzel ve kolay geçer ameliyatın tatlım.iyi haberlerini verirsin inş.

reyhancım tatile giiyorsun demek canım keyfine bak

sagol canim evet tatile ihtiyacim var birazcik ama buralarda olacagim firsat buldukca zaten ayrida kalamam canim

azrasılam hoşgeldin kaptanım nerelerdeydin bakim :)))))

ameliyat olma konusunda ben olumlu bakamıyorum nedense .. ama sağlık için şart.
burda olmayı hepimizden çok sen daha biliyorsun.sanki bir nevi psikolog gibi anlattıkça rahatlıyorsun ve içindeki çıkmazlar artık seni rahatsız etmiyor ..
tekrar hoşgeldin diyor umarım hergün görürüm seni :)

Son düzenleme:
Belli bir süre kilo takılabiliyor, dert etme, sen yeter ki pes etmeden aynı azimle devam et.

Çok güzel spor yapıyorsun, dikkatimi çekti, tebrik ederim :)

teşekkür ederim :)

menüm :
sabah : 1 dilim kepekli ekmek , peynir , reçel , çay
öğlen : maden suyu , ice tea light (15 kalori ) kuru kayısı , yeşil çay
akşam : 1.5 dilim pizza :/ kola :/ bi de milkshake.

akşam çok kötü oldu ama dışarda yiyince tutamadım. normalde böyle yerdim midemde hiç sorun olmazdı galiba midem küçükmüş şimdi baya ağrıyo :/
5.6 km yürüdüm :)

hepinize tünaydın arkadaşlar ii pazarlar dileirm
bnde ameliayta kadar birz dikkat etmeye çalışacam

merhabalar bende izmirden geleli 1 saat oldu. valla herşeyi yedim ama oğlum sayesinde o kadar çok yürüdükki aynı duruyorum. sıcakta durmadıkça cocuk arabasıyla kordona gittik durduk. buda kilo almama neden oldu.neyse yarından itibaren yazıyorum listemi 6. olmuşuz kötü değil. daha iyi olur inşallah

azra arkadaşım benim adım ufuk b enimde teyzemin kızı 150 kg falandı midesine kelepçe takdırdı. 90 falan oldu. sonra yine yedi yedi 150 kiloyu yine gördü. yani küçük mideyi yine büyüttü. canım iradene sahip olabileceksen ol bu ameliyatı. inşallah hakkında hayırlısı olur.

canım kilosu fazla olanlar haftada en az3-4 kilo veriyorlar.

canım kilosu fazla olanlar haftada en az3-4 kilo veriyorlar.

Evet canım, ne kadar çok kilon varsa ilk zamanlarda o kadar çabuk veriyorsun. İnsan ilk zamanlarda böyle hızlı kilo verdiğini görünce motive oluyor :)

selam arkadaslar bugun giremedim cok güzel bir gün gecirdim kızım dedesinle ilk defa basbasa gezerken bizde esimle ilk defa kızımzdan ayrı basbasa vakit gecirdik.kızım cok eglenmis ve tabi bizde.kızlar bugun almanyada galatasarayımızı agırladık canlı canlı izleme sansım oldu cok güzeldii:))
bu arada cok az gecmisi okuyabildim.migdeye kelepcedenmi bahsetmisiniz neee sakın derim walla bi tanıdık yanlıs takıldıgı icin 6 hafta komada kalmıs ölümden zor dönmüs bir baska obez tanıdıkta malesef....uyanamadı( benden hatırlatması(

Almina oh ne guzel geziyorsunuz, iyi tatiller sana.
AZRA hosgeldin, dua ederim ins hakkinda hayirlisi olsun diye. ...
Uruz nasilsin? Tavsiye ettigin diyete bende bakacagim ins.
MENu( cepten yaziyorum cok fazla yorum yapamiyorum)
Sabah;
2 dilm kizarmis ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
Yumurta

Oglen
1 peynirli sandavic
1 parca kek

Ara
Meyva
10 tane findik fistik

Aksam
3 yk pilav
1 parca et
Salata
1 bardak sekersiz icecek
Ekmek yok

günaydın bayanlar hafta sonu yoktum misafirlerim olduğundan koşturmacam hiç bitmedi malesef

cumarteasi menüm sabah kahvaltı yapmadım kan tahlil vereceğim için
öğlen bir simit
akşam tavuk ızgara salata
karpuz

pazar günü
sabah yarım katmer
öğlen karpuz
akşam balık salata

ekmek yemiyorum hiç
ama sporda aypamıyorum ama bir dakika oturmuyorum evde misafir olunca

herkese günaydın diyet süper giderken dün aksam gec saatlerde dayanamayıp yedigim iki dilim pizza bu sabah bana tam 1 kilo geri döndü(

Yanlış anlayanlara

Benden, doğru ile günaydın

Husumetle yaklaşanlara

Benden, dostluk ile günaydın

Ağlayan çocuklara

Benden, şevkat ile günaydın

Kötü düşüncelere

Benden, iyilik ile günaydın

Yorum yapanlara

Benden, susarak günaydın

karanlık dünyaya

Benden, ayışığı ile günaydın​

günaydın kızlar haftasonu ailemi memlekete gönderdim falan derken buraya uğrayamadım :))

kilomda hiç bir değişiklik yok yesemde yemesemde aynı kiloyum :))))))

sanırım fazlam olmadığı için kilo veremiyorum ama pilatesle incelmek istiyorum hemde çok istiyorum bu yüzden ayşemi örnek alıyorum maşallah ona

herkese günaydın diyet süper giderken dün aksam gec saatlerde dayanamayıp yedigim iki dilim pizza bu sabah bana tam 1 kilo geri döndü(

merak etme bugün dikkat edersen yarın o bir kilo gider

canım boyun kaçtı senin 59 kilo zaten ideal bir kilo neren incelecek daha

ah beni görsen birde
moralini bozma hedefine varacaksın eminim azimlisin çünkü

ay dün bilgisayara hiç giremedm şimdi yzym menümü :

sabah : ekmek peynir reçel ve çay
öğlen : biraz kiraz , kayısı , madensuyu
akşam : 2 tane dolma ve bol yoğurt çok az da tatlı yedim. ilerleyn saatlerde de karpuz ve peynir

spor yapamadım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…