• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar neredesiniz?:)
Burda gunu bitirdim ben , kosusturmacayla geciyor vaktim, eve gidince supriz olur ins su kilolarim, surekli merdiven inip cikiyorum. Neyse menumu vereyim;
Sabah
1 haslama yumurta
2 dilim kizarmis ekmek
Cay
1 kk peynir
2 tane recel de ki cilek:)
Azicik sucuk:( yemesem iyi olacakti

Oglen
Sadece salata yedim:)))
Gozleme nin sadece tadina baktim.
Soguk cay

Ara
Bir avuc findik fistik
Firinda tavuk 1 porsiyon
2 yk pilav
3 yk yogurt
Salata
Ekmek yok( kepek yoktu)
Tatliyi hemde baklavayi yemedim!!!
Bol bol su ictim.
Adacayi ictim, belki simdi normal cay icerim.

çok yoğunum kızlar uruzcum ellerine sağlık unutmuşum kg mu yazmayı 60,3 üm ama önemli değil.zaten dikkat edemiyorum bu ara malesef tatilde böyle oluyo yoğunlukta bitmiyo takım size emanet

Kizlar neredesiniz?:)
Burda gunu bitirdim ben , kosusturmacayla geciyor vaktim, eve gidince supriz olur ins su kilolarim, surekli merdiven inip cikiyorum. Neyse menumu vereyim;
Sabah
1 haslama yumurta
2 dilim kizarmis ekmek
Cay
1 kk peynir
2 tane recel de ki cilek:)
Azicik sucuk:( yemesem iyi olacakti

Oglen
Sadece salata yedim:)))
Gozleme nin sadece tadina baktim.
Soguk cay

Ara
Bir avuc findik fistik
Firinda tavuk 1 porsiyon
2 yk pilav
3 yk yogurt
Salata
Ekmek yok( kepek yoktu)
Tatliyi hemde baklavayi yemedim!!!
Bol bol su ictim.
Adacayi ictim, belki simdi normal cay icerim.

Günün çok güzel geçmiş, liste kalabalık görünüyor ama aslında hepsinden azar azar yediğin için çok dengeli bir liste olmuş canım :)

Sucuğu iyi ki yemişsin, ben de çok severim, hem öyle korkulacak bir besin değil, uzak durmana gerek yok, kararında yedikten sonra çok da iyi bir seçim bence
:61:

Listeni beğendim, afiyet olsun Deryacım :16:

çok yoğunum kızlar uruzcum ellerine sağlık unutmuşum kg mu yazmayı 60,3 üm ama önemli değil.zaten dikkat edemiyorum bu ara malesef tatilde böyle oluyo yoğunlukta bitmiyo takım size emanet

Rica ederim Ayşecim, yardımcı olabilsiysem sevinirim :)

Sen tatili hak ettin, şimdi tatilin tadını çıkar, gözün de arkada kalmasın
:61:

İyi tatiller canım
:16:

Kaptanım seni unutmak mümkün mü :16:

Uzun zamandır göremedik seni, özlettin kendini.

Nasılsın canım, her şey yolunda mı? :)

canım iyiyiiiim saol sen nasılsın iyimisin mutlumusun:48:
bnde inan takımı ve sizleir çok özledim ama ki tasvip etmeyeceğiniz bir yolu seçtiğim için uzak duruyorum buralardan:18:

canım iyiyiiiim saol sen nasılsın iyimisin mutlumusun:48:
bnde inan takımı ve sizleir çok özledim ama ki tasvip etmeyeceğiniz bir yolu seçtiğim için uzak duruyorum buralardan:18:

Ben de iyiyim Azracım, sağolasın :)

Nasıl bir yol seçtin merak ettim, diyeti boşlayıp da kilo mu aldın yoksa ameliyat filan mı yaptırdın kilo vermek için?
:26:

Ben de iyiyim Azracım, sağolasın :)

Nasıl bir yol seçtin merak ettim, diyeti boşlayıp da kilo mu aldın yoksa ameliyat filan mı yaptırdın kilo vermek için?
:26:

maalesef kilo aldım wingim 125im hatta şuan şişim 127 gösteriyor tartı deli olcam ,geçen sene bu zamn 112 felandım
kafayı yiycem ilkkez bu kiloları gördüüm
ameliyat olmadım ama olcam 1 ağustosta denizli de olcam sleeve gastrectomy ( tüp mide) hepinizden dua bekliyorum
aslında kolay gibi gözüküp en zor yolu seçtim ama bir yerden dur demesem 130 140 150 allah ne verdiyse olcağa bnziyordum
şu kilolar gitsin sabitlemek için yine burda olcam biraz daha zamn istiyorum ve dua istiyorum sizlerdeen

maalesef kilo aldım wingim 125im hatta şuan şişim 127 gösteriyor tartı deli olcam ,geçen sene bu zamn 112 felandım
ameliyat olmadım ama olcam 1 ağustosta denizli de olcam sleeve gastrectomy ( tüp mide) hepinizden dua bekliyorum
aslında kolay gibi gözüküp en zor yolu seçtim ama bir yerden dur demesem 130 140 150 allah ne verdiyse olcağa bnziyordum
şu kilolar gitsin sabitlemek için yine burda olcam biraz daha zamn istiyorum ve dua istiyorum sizlerdeen

Azracım burdan ayrılmadan önce tam olarak kaç kiloydun unutmuşum, sanki 110'lu kilolardaydın, yanılıyor muyum?

Zaten koşuşturma halindeydin canım, eminim o arada kendine ayıracak zamanın olmamıştır, ne varsa mecburen onlardan yemişsindir. Biliyorum birçok sorumluluğun var canım ama lütfen kendine ne biraz zaman ayır, bu zamanı hak ediyorsun :)

Çoğu kişiye kolay gelse de sonuçta ameliyat ve insan tedirgin olabiliyor ama bir noktadan sonra gerekli de olabiliyor. Senin için neyin daha iyi olduğunu sen bilirsin canım, bize düşen sadece sana destek olmak ve dualarımızı eksik etmemektir. Hakkında her şeyin hayırlısı olsun kaptanım, dualarımız hep seninle ve her daim desteğe de hazırız. Sen ne olursa olsun takımdan uzak kalma yine de, takımdan ve bu ortamdan uzaklaşınca motivasyon sağlamak daha da zorlaşıyor, lütfen sık sık gelmeye özen göster, çok öpütm seni

wingim nasılsın cnmmm iyimisin:71:
bni hatrladınmı?:16:

selam azrasilam vallahi fazla vakit gecirmedik seninle ama bende özledim seni
kendine göre bir yol secmissin canim ne desek bos insallah hersey istedigin gibi olur ve tekrar aramiza dönersin
dualarim seninler canim

selam kizlar dün esim izne ayrildi simdiden gezmeye basladim ben bile :))))
aysecim umarim gözünden kacmamistir ben izne ayrilmak istiyorum izninle
sanirim kilo vermem artik durdu zaten birazda kafami dinlemek istiyorum
esimin tatili insallah bana yarayacak yürüyüs felan yapacagim
ve geri döndügümde insallah vermis olurum
ama vakit buldukca yinede burda olurum sadece listeden cikmak istiyorum bir süre

ayrica veren vermeyen herkeside tebrik ediyorum bu hafta olmadi belki ama haftaya cok daha güzel sonuc alacaginizdan hic süpem yok

selam kizlar dün esim izne ayrildi simdiden gezmeye basladim ben bile :))))
aysecim umarim gözünden kacmamistir ben izne ayrilmak istiyorum izninle
sanirim kilo vermem artik durdu zaten birazda kafami dinlemek istiyorum
esimin tatili insallah bana yarayacak yürüyüs felan yapacagim
ve geri döndügümde insallah vermis olurum
ama vakit buldukca yinede burda olurum sadece listeden cikmak istiyorum bir süre

ayrica veren vermeyen herkeside tebrik ediyorum bu hafta olmadi belki ama haftaya cok daha güzel sonuc alacaginizdan hic süpem yok

Demek sen de tatile gidiyorsun, buralar daha da ıssızlaşacak yani :31:

Merak etme canım ben bir süreliğine listeden çıkmak istediğini Ayşecime hatırlatırım :)

Azracım burdan ayrılmadan önce tam olarak kaç kiloydun unutmuşum, sanki 110'lu kilolardaydın, yanılıyor muyum?

Zaten koşuşturma halindeydin canım, eminim o arada kendine ayıracak zamanın olmamıştır, ne varsa mecburen onlardan yemişsindir. Biliyorum birçok sorumluluğun var canım ama lütfen kendine ne biraz zaman ayır, bu zamanı hak ediyorsun :)

Çoğu kişiye kolay gelse de sonuçta ameliyat ve insan tedirgin olabiliyor ama bir noktadan sonra gerekli de olabiliyor. Senin için neyin daha iyi olduğunu sen bilirsin canım, bize düşen sadece sana destek olmak ve dualarımızı eksik etmemektir. Hakkında her şeyin hayırlısı olsun kaptanım, dualarımız hep seninle ve her daim desteğe de hazırız. Sen ne olursa olsun takımdan uzak kalma yine de, takımdan ve bu ortamdan uzaklaşınca motivasyon sağlamak daha da zorlaşıyor, lütfen sık sık gelmeye özen göster, çok öpütm seni

en güzel örnek bn burdan uzak kaldım bak 200e çıkcaktım nerdeyse:9:
bundan sonra yazarım artık sizlere
evet ameliyat zor bir karar oldu aylarca gece gündüz araştrdım
olur mu olmaz mı? kendimle kaç kez ikileme düştüm bir bn bir allah bilirim
muhasebe yaptım gecelerce böyle kalsam ne olur öyle etsem ne olur
çoğu kişi için keyfekeder bir ameliyat gibi gözüküyor
ama karar verdim bnm verceğim kilo 15-20 değil ki spor yapim boğazımı sıkım
en az 50-60 vermem lazım tabii sporla ve dietlede verilmez değil ama çok zor ve insülin direnci olunca daha da zor ve bn gibi radesizde olunca
ama hakkımı yemeyim:1:
şuana kadar denemediğim yöntem kalmdı
son olarak bu evet karşılığında hayatımı riske atacam ama bu işten sağsalim çıkarsam
geçmişimi,hayallerimi,ümitlerimi,umutlarımı, kısacası geleceğimi herşeyimi geri alacağım

selam azrasilam vallahi fazla vakit gecirmedik seninle ama bende özledim seni
kendine göre bir yol secmissin canim ne desek bos insallah hersey istedigin gibi olur ve tekrar aramiza dönersin
dualarim seninler canim

teşekkür ederim cnm
desteğinizi bilmek bile çok güzel
şuan en ufak morale bile ihtiyacım var

azram gelmiş hoşgelmiş canım benim inş.çok güzel ve kolay geçer ameliyatın tatlım.iyi haberlerini verirsin inş.

reyhancım tatile giiyorsun demek canım keyfine bak

en güzel örnek bn burdan uzak kaldım bak 200e çıkcaktım nerdeyse:9:
bundan sonra yazarım artık sizlere
evet ameliyat zor bir karar oldu aylarca gece gündüz araştrdım
olur mu olmaz mı? kendimle kaç kez ikileme düştüm bir bn bir allah bilirim
muhasebe yaptım gecelerce böyle kalsam ne olur öyle etsem ne olur
çoğu kişi için keyfekeder bir ameliyat gibi gözüküyor
ama karar verdim bnm verceğim kilo 15-20 değil ki spor yapim boğazımı sıkım
en az 50-60 vermem lazım tabii sporla ve dietlede verilmez değil ama çok zor ve insülin direnci olunca daha da zor ve bn gibi radesizde olunca
ama hakkımı yemeyim:1:
şuana kadar denemediğim yöntem kalmdı
son olarak bu evet karşılığında hayatımı riske atacam ama bu işten sağsalim çıkarsam
geçmişimi,hayallerimi,ümitlerimi,umutlarımı, kısacası geleceğimi herşeyimi geri alacağım

Davulun sesi uzaktan hoş gelir demişler, ameliyatı keyfi bir seçim olarak görenler de bu durumu yaşamadıkları için sırf yorum yapmış olmak için konuşuyorlar. Ben de çok zor zamanlar geçirdim Azracım, bu muhasebeyi ben de yaptım kendi kendime. Bir taraftan çözüm olabileceğini düşünerek umutlanıyorsun ama diğer taraftan acaba? diyorsun. Tatlım ağustosta ameliyat olmayı planlıyorsun değil mi, o zamana kadar istersen şu dukan diyetini dene. En azından 1-2 hafta, bakalım sende nasıl sonuçlar verecek. Bakarsın diyetin güzel etkilerini görünce, devam etmeyi arzu edersin. Ne dersin? Sadece 1 haftacık denesen :)

Davulun sesi uzaktan hoş gelir demişler, ameliyatı keyfi bir seçim olarak görenler de bu durumu yaşamadıkları için sırf yorum yapmış olmak için konuşuyorlar. Ben de çok zor zamanlar geçirdim Azracım, bu muhasebeyi ben de yaptım kendi kendime. Bir taraftan çözüm olabileceğini düşünerek umutlanıyorsun ama diğer taraftan acaba? diyorsun. Tatlım ağustosta ameliyat olmayı planlıyorsun değil mi, o zamana kadar istersen şu dukan diyetini dene. En azından 1-2 hafta, bakalım sende nasıl sonuçlar verecek. Bakarsın diyetin güzel etkilerini görünce, devam etmeyi arzu edersin. Ne dersin? Sadece 1 haftacık denesen :)

uruzum reglim herzaman ki gibi gecikti ve iştah artı tatlı krizindeyim dünyayı yesem doymuyacağımı sanıyorum bu dönem
yapabilirmiyim bilmiyorum,
açıkcası uzun zamandr diet fikrini beynimdende çıkardığım için yapabilirmyim acaba

uruzum reglim herzaman ki gibi gecikti ve iştah artı tatlı krizindeyim dünyayı yesem doymuyacağımı sanıyorum bu dönem
yapabilirmiyim bilmiyorum,
açıkcası uzun zamandr diet fikrini beynimdende çıkardığım için yapabilirmyim acaba

Azracım protein açlık hissini ortadan kaldırıyor zaten. Açlık krizini asıl tetikleyen besinler karbonhidratlı olanlar. Dukanın atak evresinde kilon ne kadar fazlaysa o kadar çok kilo kaybı görüyorsun. Forumdaki sayfasına bir göz at istersen, 1 hafta dişini sıkıp güzel sonucu görünce devamı gelir eminim. Diyette en zor olan şey başlayabilmek, o inancı yakalayabilmek. İstersen seni motive etmesi için ben de sana eşlik ederim. 1 hafta sana yol arkadaşı olurum :29:

Back