• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

MENUM;
Sabah : 1 bardak ilik su
1 kk penir
zeytin
1 dilim kepek ekmek
peynirli ,yumurtali tost (az tereyagli)
OGLEN
salata
tavuk izgara cok az

aksam
iki yemek kasigi yagsiz tavuk
pilav ekmek yemedim
zeytin
1 kase cekirdek
tarcinli cay
Esim zayifladin diyor:nazar:
ben gunu kapattim.Kapatmadan once uzum yedim pardon.

selam kizlar nasilsiniz bakim
haftasonu herkesler gezmelere gitmis bende giddecem nasipse birazdan

tunaydın arkadaşlar

2. olmuşuz. hep benim yuzumden. adam gibi kilo verseydim 1. olacaktık. neyse ona da çok az kaldı işallah.

Aysecım kızına çok gecmış olsun rahatsızmış

aaaaaaaaaaaa asil benim yüzümden canim 100 gramm bari verebilseydim kesin birinciydik:27:

MENUM;
Sabah : 1 bardak ilik su
1 kk penir
zeytin
1 dilim kepek ekmek
peynirli ,yumurtali tost (az tereyagli)
OGLEN
salata
tavuk izgara cok az

aksam
iki yemek kasigi yagsiz tavuk
pilav ekmek yemedim
zeytin
1 kase cekirdek
tarcinli cay
Esim zayifladin diyor:nazar:
ben gunu kapattim.Kapatmadan once uzum yedim pardon.

çok güzel beslenmişsin. çekirdek de nazar boncuğu olsun artık :61:

selamlar herkeze nasılsınız bakııım :69::69::69:ayyy kızlar ben mezun oldummu şimcik :26::26::26:bu ara hiiiç acıkmıyorum havalardan heralde ama aç gözlülükten bide geç saatte acıkırsam yemiyim diye yinede atıştırıyorum:27::27::27:inş kilo almamm:37::38:eee siz napıyonuzzz:64::64::64:

bugünkü menüm :
sabah :
1 yumurta
biraz sucuk , 2 bardak çay
öğlen :
1 maden suyu
1 tabak kiraz
1 kase puding
biraz karpuz ve peynir
1bardak yeşil çay
akşam :
bi tabak sarma , yoğurt ve türk kahvesi :)

6 km yürüdüm :) akşam da bi nescafe içeceğim nerdeyse 1 hafta içmiyorum ben normalde her gün içerdim :) :66::66:

nasıl sizce iyi mi ? sarma daha az yiyebilirdim ama yerken farkına varamadım :/

ben geldim
şeymacım evet mezun oldun canım.

bugün öğlen
çok az menemen
1 bardak şekersiz çay
akşam
tavuk,kabak salatası,cacık

çayın yanında pasta yiyeceğim ödülüm olsun.dünden bugüne 500 gr daha vermişim 60,3 olmuşum

ay 500 gr nasıl verdin kendine dikkat et ayşe abla :) abla diyorum ama bi ksur yok di mi ?

ay 500 gr nasıl verdin kendine dikkat et ayşe abla :) abla diyorum ama bi ksur yok di mi ?

hareketten canım pek oturmaya fırsatım yok bu aralar.yeme düzenin öğünlerim aksada protein alımına dikkat ediyorum.kahvaltı dışında ekmek yemiyorum hiç.tabiki abla diyebilirsin nede olsa senden 11 yaş büyüğüm 26 yaşındayım.

menüne gelince protein hep eksik,bir öğününde mutlaka et,tavuk balık vs.olsun onlarda yoksa 2 tane yumurta ye canım bir öğününde.haşlanmış,omlet,menemen vs. çeşitli şeklillerde yapabilirsin canım.kg vermeye en çok yardımcı olan grup protein grubu.sporun çok iyi canım inş. hiç bir zaman bırakmazsın

hareketten canım pek oturmaya fırsatım yok bu aralar.yeme düzenin öğünlerim aksada protein alımına dikkat ediyorum.kahvaltı dışında ekmek yemiyorum hiç.tabiki abla diyebilirsin nede olsa senden 11 yaş büyüğüm 26 yaşındayım.

menüne gelince protein hep eksik,bir öğününde mutlaka et,tavuk balık vs.olsun onlarda yoksa 2 tane yumurta ye canım bir öğününde.haşlanmış,omlet,menemen vs. çeşitli şeklillerde yapabilirsin canım.kg vermeye en çok yardımcı olan grup protein grubu.sporun çok iyi canım inş. hiç bir zaman bırakmazsın

o zaman öğlenleri fln et olmadğı günlerde menemen veya kendime tavuk falan yapayım. tavuğu kızartsam yağlı olcak , sadece haşlanmş da yiyemem. salatasını falan mı yapayım ?

Back