zaten bende değiştirdim canım fırına bi parça tavuk attım yağsız fırında pişiriyorum. onu bekliyorum bende şimdi pişmesini. yanındada yeşillik yicem.
Yarin o yagsiz tavuktan ben de yiyecegim ,cikardim buzluktan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten bende değiştirdim canım fırına bi parça tavuk attım yağsız fırında pişiriyorum. onu bekliyorum bende şimdi pişmesini. yanındada yeşillik yicem.
.
kızlar listemiz çok iyi bu hafat derece oluruz sanırım belki 1.de oluruz
evet takıma hareket geldi inş. hep böyle devam eder hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim kızlar.Eeee kaptan ayagimiz ugurlu geldiBiraz ovguyu hakettik demi? Canim saka bir yana kizinin atesiyle ugrasip burayi da takip etmen cok guzel hem de 1 bir kilodan fazla vermissin,tebrikler
boyun kac Ayse ??
evet takıma hareket geldi inş. hep böyle devam eder hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim kızlar.
bu hafta 400 gr verdim canım.61.2 düm geçen hafta bu hafat 60,8 im boyum 170 cnm hedefim de 55
kızım biraz daha iyi gini ama ağzı dudakları ateşten yara oldu 2 gündür oda bende mahvoldum zombi gibiyim uykusuzluktan 10 dk ya bir ateş ölçüyorum.
günaydın kızlar bende kilomu verim 72.5 1.5 kilo vermişim çokkk mutluyum
tbr ederim kendine hakim olabilmen harika[Menum
sabah; yok
oglen; Piknige gittik :)
1 kruvasan
2 kasik kisir
patates salatasi 2 kasik
(BUNLARIN YAGI COK AZDI)
Yumurta salatasi
cay
keklere dokunmadim,ama sunu yaptim
azicik findik
aksam: dogum gunu ne gittim amaaa midem felaket oldugu icin sadece cay ictim.Ben degisiyorum arkadaslar inanabiliyormusunuz ben ve parti sofrasi
midem hala kotu, ya birinizden supheleniyorum ama kim???bana kim beddua etti abur-cubur yemesin diye? ben de ona edecegim:))
evet takıma hareket geldi inş. hep böyle devam eder hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim kızlar.Eeee kaptan ayagimiz ugurlu geldiBiraz ovguyu hakettik demi? Canim saka bir yana kizinin atesiyle ugrasip burayi da takip etmen cok guzel hem de 1 bir kilodan fazla vermissin,tebrikler
boyun kac Ayse ??
boyun kac Ayse ??
ya ben bugün 1.5 saat tenis oynadım, bi de yürüyüş yapacağım,. ben daha çok bacaktan zayıflamk istiyorum ama şmdi tenis biraz kas yapıyo zayıflamamı engellemez
değil mi ?
akrepcim kontrol ettiğin için teşekkürler canım.
kızlar listemiz çok iyi bu hafat derece oluruz sanırım belki 1.de oluruz
sağolun kızlar.
reyhancım annem gitmedi pazartesi birlikte gideceğiz 20 gün kalacağım gelebilirse eşim arkamdan gelecek.inş. izin alıp gelebilir yoksa dönüşüm çok zor olacak yalnız otobüsle ceylinle 15 saat.bende pazartse salı olmam 15 saat sürecek yok salı günü belki akşam uğrayabilirim kızlar.daha hazırlıkta yapamadık kızım hasta olunca.ateşi düştü biraz kendine geldi ama ağzının yarası çok canını yakıyo bişey yiyemiyor süt içiyo sadece(
alminanaz canım yiyebilirsin bugünlük canım.
2. olmuşuz çok az bir farkla kızlar :))))))))
bende bugün dondurma yedim
sabah geç kahvaltı tost yedim
öğlen sonu
dondurma
akşam
bol balık salata
sağolun kızlar.
reyhancım annem gitmedi pazartesi birlikte gideceğiz 20 gün kalacağım gelebilirse eşim arkamdan gelecek.inş. izin alıp gelebilir yoksa dönüşüm çok zor olacak yalnız otobüsle ceylinle 15 saat.bende pazartse salı olmam 15 saat sürecek yok salı günü belki akşam uğrayabilirim kızlar.daha hazırlıkta yapamadık kızım hasta olunca.ateşi düştü biraz kendine geldi ama ağzının yarası çok canını yakıyo bişey yiyemiyor süt içiyo sadece(