• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

herhalde ben çok abur cubur ve gereksiz yiyomuşum onları atınca hiç bi şey kalmıyo :/ ama sabah sütün yanında biraz peynr ekmek de yiyeceğm

Hic moralini bozma canim bence daha yeni basladin hersey yoluna girecek ins. Moralin bozulursa daha cok ciss yersin, zamanla menun de duzelir ben kendimden biliyorum. Hersey beyinde bitiyor abur cubur da biter:)))

herhalde ben çok abur cubur ve gereksiz yiyomuşum onları atınca hiç bi şey kalmıyo :/ ama sabah sütün yanında biraz peynr ekmek de yiyeceğm

iste benim menüm

sabah

1 tost
1 bardak cay
kk peynir
3 zeytin
domates salatalik

ara

3 kayisi 2 erik

öglen

3 kasik patlican yemegi
1 kasik pilav
yesil salata
1 kase yogurt

ara

yesil elma

aksam

mercimek corbasi
1 dilim kepek ekmegi
1 kase yogurt

3 mil leslie
2 litre su

Menun diyet listelerinden firlamis gibi duruyor, cok guzel ve de saglikli. Afiyet olsun batuhanim.

kızlar kocaM kızıyo biswey sorup cıkacam cevabı sonra okurum.ben tavuk ve mozzerella yedim aksam ama yagda kızarmıs olarak..ızgarada yok kalorisi ama yagda kızartınca cokmu artıyo acaba yoksa azıcıkmı??

Mozeralla zaten yagli bir de kizartma ... Kalorisi cok ama bir seyi yedikten sonra pismanlik duygusu daha cok kilo aldiriyor haberin olsun. Yarin telafi ederim de ve hic dusunme bence . Bol bol salata yersin olur biter.

Gunaydin moralim cok bozukkk...butun hafta 78leri goren ben bugun yine 79 gordum.dun enson 78.3 gelmistim.aksamki az yagli guya kizarmis tavuktanmi neden bilmiyorum catlayacagimmm.migdemde kramplar dun ve bugun tuvaletede cikamadimm.yaa nedir bu kramp bole offff.neyse kilomu bildireyimm
Bu hafta kilom:79.1
Gecen hafta:79.9
Giden;800 gramm
hedef kilo;55 boy:1.63
Degerlendirme:bu gidisle nah veririm.
Benden simdilik bu kadar

8.TAKIM 212. ETAP

nuvanda ( 54,8 /53,8 / 1,0 / 1,82 ) mezun olmak istiyor
gulsenbasak ( 67,8 )geri dönmek üzere ayrıldı
batuhanim ( 82,0 / 82,0 / 0,0/ 0,00 % )
AySeCeYLin ( 61,2 / 60,8 / 0,4 / 0,65%)
scapula ( 82,5 / 82,5 / 0,0 / 0,00%)
handerya (68,6 / 68,6 / 0,0 / 0,00 %)
esther (83,0 / 82,5 / 0,5 / 0,60 % )
fiderya ( 79,8 / 79,6 / 0.2 / 0,25%)
ufocan ( 76,5 / 75,5 / 1,0 / 1,3 %)
alminanaz ( 79,9 / 79,1 / 0,8 /1,0)

8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 668,3/ 664,4 / 3,9 / 0,58%)

kızlar şimdilik liste bu bu hafta listeye giren arkadaşlar fiderya,ufocan ve alminanaz. hafta ya güzel paylaşımda bulunmaya devam ederlerse diğer arkadaşları da listeye alacağım.

bu arada kızım düzelmedi ateşi kısa süreli düşüyo tekrar çıkıyo ateşten yara oldu ağzının içi dudakları,bende mahvoluyorum öyle gördükçe kızlar eğer tekrar giremezsem kg eklemelerini yapıp düzenleyin listeyi.

burada yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Son düzenleme:
Günaydın bayanlar
hepiniz kilo vermişsiniz tebrik ederim darısı bana artık :)

kadiş evet 2 yaşında kızım geçen cuma doğum günüydü.
Allah bağışlasın canım hayırlı ömürleri olsun kuzucuklarımızın

selam kıslar. ben yarın sabahtan bildiremeyebilirim sabah 7 de kalkıp yollara duşuyorum. oğlene kadar seminer eve gelışım 4ü filan buluyor. pestilim çıkıyor. evde akşama kadar uyuyorum. sonra yarı sarhoş yemek hazırlıyıyorum. oğlanı doyur, kocayı besle, bulaşık çamaşır saat 10u buluyor. sonra tekrar zıbarıp yatıyorum. valla 2 gundur yazmıyorum. çokm ayıp ettim biliyorum ama beni takımdan atarsan kaptancıım yerim yerim şişko olurum. hoş zaten şişkoyum ama obez olurum.

her neyse uzun lafın kısası bu haftaki raporuma göre 82,5 kg olduğumu utançla bildiririm. :43:

Allah kolaylık versin canım

Gunaydin moralim cok bozukkk...butun hafta 78leri goren ben bugun yine 79 gordum.dun enson 78.3 gelmistim.aksamki az yagli guya kizarmis tavuktanmi neden bilmiyorum catlayacagimmm.migdemde kramplar dun ve bugun tuvaletede cikamadimm.yaa nedir bu kramp bole offff.neyse kilomu bildireyimm
Bu hafta kilom:79.1
Gecen hafta:79.9
Giden;800 gramm
hedef kilo;55 boy:1.63
Degerlendirme:bu gidisle nah veririm.
Benden simdilik bu kadar

moralini bozma 800 gr vermişsin daha ne
fazla vermek yerine az az ama devamlı vermek lazım

dünkü listemi yazayım ben ama pek beğenilmeyecek gibi ben hiç beğenmedim çünkü
sabah 1 tost karpuz
öğlen bir bardak süt 1 tane şeftali 1 tane erik
ikindi 2 dilim kavun
akşama karışık kızartma yapmıştım eşime eşlik edeyim diye 3 çatal aldım yarım dilim ekmek yarım domates

yani pek sağlıklı bir liste değil öğlen yemek yeme alışkanlığım yok meyve yiyorum sadece belki yoğurt da eklerim
akşam yemek yaparken atıştırmayı kestim bu benim için süper oldu

ve dün spor yapmadım bilerek bu akşam yürüyüş yapacağım

ve bol su içiyorum şeker tatlı çukulata yok :7:

kilo vermek güzel değil mi ?

Back