Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah ve öglen olmamis bence
aksam iyi dahada iyi olacak insallah canim
iyi gecelerr
yarın sabah görüşürüzz güzel güzell inş...![]()
kızlar kocaM kızıyo biswey sorup cıkacam cevabı sonra okurum.ben tavuk ve mozzerella yedim aksam ama yagda kızarmıs olarak..ızgarada yok kalorisi ama yagda kızartınca cokmu artıyo acaba yoksa azıcıkmı??
herhalde ben çok abur cubur ve gereksiz yiyomuşum onları atınca hiç bi şey kalmıyo :/ ama sabah sütün yanında biraz peynr ekmek de yiyeceğm
herhalde ben çok abur cubur ve gereksiz yiyomuşum onları atınca hiç bi şey kalmıyo :/ ama sabah sütün yanında biraz peynr ekmek de yiyeceğm
iste benim menüm
sabah
1 tost
1 bardak cay
kk peynir
3 zeytin
domates salatalik
ara
3 kayisi 2 erik
öglen
3 kasik patlican yemegi
1 kasik pilav
yesil salata
1 kase yogurt
ara
yesil elma
aksam
mercimek corbasi
1 dilim kepek ekmegi
1 kase yogurt
3 mil leslie
2 litre su
kızlar kocaM kızıyo biswey sorup cıkacam cevabı sonra okurum.ben tavuk ve mozzerella yedim aksam ama yagda kızarmıs olarak..ızgarada yok kalorisi ama yagda kızartınca cokmu artıyo acaba yoksa azıcıkmı??
Allah bağışlasın canım hayırlı ömürleri olsun kuzucuklarımızınkadiş evet 2 yaşında kızım geçen cuma doğum günüydü.
selam kıslar. ben yarın sabahtan bildiremeyebilirim sabah 7 de kalkıp yollara duşuyorum. oğlene kadar seminer eve gelışım 4ü filan buluyor. pestilim çıkıyor. evde akşama kadar uyuyorum. sonra yarı sarhoş yemek hazırlıyıyorum. oğlanı doyur, kocayı besle, bulaşık çamaşır saat 10u buluyor. sonra tekrar zıbarıp yatıyorum. valla 2 gundur yazmıyorum. çokm ayıp ettim biliyorum ama beni takımdan atarsan kaptancıım yerim yerim şişko olurum. hoş zaten şişkoyum ama obez olurum.
her neyse uzun lafın kısası bu haftaki raporuma göre 82,5 kg olduğumu utançla bildiririm.![]()
Gunaydin moralim cok bozukkk...butun hafta 78leri goren ben bugun yine 79 gordum.dun enson 78.3 gelmistim.aksamki az yagli guya kizarmis tavuktanmi neden bilmiyorum catlayacagimmm.migdemde kramplar dun ve bugun tuvaletede cikamadimm.yaa nedir bu kramp bole offff.neyse kilomu bildireyimm
Bu hafta kilom:79.1
Gecen hafta:79.9
Giden;800 gramm
hedef kilo;55 boy:1.63
Degerlendirme:bu gidisle nah veririm.
Benden simdilik bu kadar