• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Listen fena degil canim ama aci biberin bir de istah acma ozelligi var ozellikle yemeklerde:40:
canım şu anda kanal d de mehmet öz var doktorum programında ve acı biberin sabah yendiğinde metabolizmayı hızlandıracağını ve öğlende iştahı keseceğini sölüyo. her doktor farklı konuşuyo kime inanıcaz yaaa :59:
ufocan,fiderya kızlar menüleriniz güzel beğendim.
kadiş seninki de abur cuburu bol bir menü olmuş bugün telafi edersin artık.

kızım ateşlendi bugün giremedim o yüzden kızlar sizde boş bırakmayın takımı yarın 10.30 bildirim işi bitmiş olsun,tekrr uyarıyorum.öptüm hepinizi
canım çok geçmiş olsun miniğe
fazla kacirmadan güzel bir kahvalti yapmak mümkün canim yani atiyorum sucuklu yumurta yiyecekse bir tabak yerine 3 kasik bal yiyeceksen onuda az bi sekilde yani herseyden az az yiyerek cok güzel bir kahvalti yapmak mümkün canim

cok sagol canim ama keten hic biseyim yok bu sene izinde yok malesef ayni kaderi paylasiyoruz cünki bende burda hic bisey bulamiyorum
ah gurbet ah :27:

ilknurcum yazilarin altinda alinti ile cevaplayi degilde onun yanindaki + olan tusa bas her alinti yapmak istedigin yaziyi sonrada cevaplaya bas canim insallah anlatabilmisimdir:16:

çok teşekkürler canım galiba yaptım. az sonra anlıcaz şu anda deniyorumm :52: :52: :52:

allah iyiligini versin emi :27:

cok az yiyorsun gibime geliyor canim aksami bir sebzey yemegi ile kapatabilirsin corba yogurt salata vs cok az yemekte kilo verdiriyor ama malesef kalici degil belki böyle cabuk sonuc alacaksin ama korkarim kalici olmayacaktir:17:

ya sizce bir tabak semizotu yemeğiyle bir kase yoğrt çokmu az moralim bozuldu şimdi bak :59:

cooooooooooooook gecmis olsun canim dikkat et ceylinimize :16:

menüm :
sabah : 3 kayısı 1 bardak su
öğlen : 1 brdak yeşil çay , yarım gofret , bi de yeşil çaylı ice tea
akşam : 3 kaşık et yemeği , 2 kaşık pilav , 1 kase yoğurt ve ayran

5 km yürüdm , 1-1.5 ltre su içtim. yatmadan önce süt içebilrim ya da meyve
açıkçası bende pek beğenmedim özellikle sabah ve öğleni.

teşekkürler batuhanım iyi kötü becerebildim galiba. öğrettiğin için sağol.

kilo verenleri tebrik ederim vermeyenlerde üzülmesinler hepimiz bir durma dönemine giricez nasıl olsa. mesela ben ilk başlarda çok hızlı veririm gittikçe gramlara düşer ama hazırlıklıyım buna.

menümüde yazim;
sabah: bir bardak süt bir dilim börek su
öğlen: 1 tabak domatesli maydanozlu makarna su
akşam:1 tabak semizotu yemeği 1 kase yoğurt su

sabah 1 saat yürüyüş yaptım ara ara canım sıkıldıkçada egzersiz veya dans

benden bu kadar kızlar kendinize iyi bakın

8.TAKIM 212. ETAP

nuvanda ( 54,8 /53,8 / 1,0 / 1,82 ) mezun olmak istiyor
gulsenbasak ( 67,8 )geri dönmek üzere ayrıldı
batuhanim ( 82,0 / 82,0 / 0,0/ 0,00 % )
AySeCeYLin ( 61,2 / 60,8 / 0,4 / 0,65%)
scapula ( 82,5 ) geri dönmek üzere ayrıldı
handerya (68,6 ) geri dönmek üzere ayrıldı
esther (83,0 / 82,5 / 0,5 / 0,60 % )
fiderya ( 79,8 / 79,6 / 0.2 / 0,25%) yeni üye hedef 65
ufocan ( 76,5 / 75,5 / 1,0 / 1,3 %)yeni üye hedef 60
alminanaz ( 79,9 / 79,1 / 0,8 /1,0)yeni üye hedef 55

8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 517,2/ 513,3/ 3,9 / 0,75%)

kızlar listemizin son hali bu hiçte fena değil :) bakalım sonuç ne olacak.

8.TAKIM 212. ETAP

Ayse gecmis olsun kizina, sifalar olsun. Bu arada fiderya degil " fderya" canim. Ben de takim sonucunu merak ediyorum

kızlar listemizin son hali bu hiçte fena değil :) bakalım sonuç ne olacak.

teşekkürler batuhanım iyi kötü becerebildim galiba. öğrettiğin için sağol.

kilo verenleri tebrik ederim vermeyenlerde üzülmesinler hepimiz bir durma dönemine giricez nasıl olsa. mesela ben ilk başlarda çok hızlı veririm gittikçe gramlara düşer ama hazırlıklıyım buna.

menümüde yazim;
sabah: bir bardak süt bir dilim börek su
öğlen: 1 tabak domatesli maydanozlu makarna su
akşam:1 tabak semizotu yemeği 1 kase yoğurt su

sabah 1 saat yürüyüş yaptım ara ara canım sıkıldıkçada egzersiz veya dans

benden bu kadar kızlar kendinize iyi bakın
karbonhidrat fazla olmuş biraz canım börek ve makarna aynı gün.öğlen protein grubu bişey yeseydin süper bir menü olurdu

merhaba kızlar ben de merak ediyorum sonucu. bugün benim oğlanın huysuzluğu üstünde ne yatak toplayabildim ne kahvaltı. heryer dandini:37:. şimdi uyududa öyle yazıyorum. menümü yazayım
sabah
1 dilim peynirli börek,
1 dilim karpuz,
1 domates
1 liter su
ara
yok oğlum
durmadı bişey yiyemedim.
öğle bezelye yemeği 1 tabak

ara 1 dilim karpuz

akşam
1 tabak kısır

sabahta oğlumala 40 dk yürüdük.
ayrıca mehmet öz'ü dinledimde 4 kg vermek özellikle karın yağlarından kanser riskini 4 kat azaltıyomuuş.

listeniz tamam kızlar...

yeni şekerler hoşgeldiniz aramıza:16:

karbonhidrat fazla olmuş biraz canım börek ve makarna aynı gün.öğlen protein grubu bişey yeseydin süper bir menü olurdu

zaten bende değiştirdim canım fırına bi parça tavuk attım yağsız fırında pişiriyorum. onu bekliyorum bende şimdi pişmesini. yanındada yeşillik yicem.

Canim moralim bozuktu , su guzel dileklerin icin tesekkur ederim, ins dedigin gibi olur. Ya batuhanin dedigi gibi bu benim onceki yediklerime gore en az 3/1 i kadar. 3 aydir nerdeyse regl olmuyorum:( bugun yine 2 bardak adacayi ictim. Kiyafetlerim bol geliyor hatta bazi arkadaslar zayiflamissin diyor bile ama tarti inat etti.. İnan grami gramina ayni bakalim yarin belki 100 gr vermis olabilirim ins . Herhalde reglden olsa gerek ayrica dogum kontrol ilacini yeni biraktim onunda etkisi olur mu bilmem!!!

canım regl kesinlikle etkili. regl olursan zayıflarsın.doğumkontrol hapını iyi etmişde bırakmışsın insanı şişmanlatıyo beni 60 dan 70 lere getiren doğumkontrol hapıdır.ama bu arada göbeği eriteyim derken şişirmeyesin. :52: bebek olur dikkat et.:1:

canım regl kesinlikle etkili. regl olursan zayıflarsın.doğumkontrol hapını iyi etmişde bırakmışsın insanı şişmanlatıyo beni 60 dan 70 lere getiren doğumkontrol hapıdır.ama bu arada göbeği eriteyim derken şişirmeyesin. :52: bebek olur dikkat et.:1:

Hic gulesim yoktu Allah iyiligini versin:1: eger bir iki kilo verirsem ins duzene girer dr tavsiyesi..

.

kızlar listemiz çok iyi bu hafat derece oluruz sanırım belki 1.de oluruz[/QUOTE]

Eeee kaptan ayagimiz ugurlu geldi:66: Biraz ovguyu hakettik demi? Canim saka bir yana kizinin atesiyle ugrasip burayi da takip etmen cok guzel hem de 1 bir kilodan fazla vermissin,tebrikler:46: boyun kac Ayse ??

Back