Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uruzcum çok sevinirim listeye girersen canım.hemde yardımcım ol benim tatlım.
esther listeye aldım seni 2 haftayı doldurdun ama senden daha çok paylaşım bekliyorum artık bu en önemli kural sen biliyorsun zaten.
alminanaz canım bir gün bişey yemiyorsun ertesi gün çikolata dondurma vs yiyorsun artık çikolata dondurmayı kes bence tatile kadar kg vermek istiyorsun madem onlardan uzak durmalısın canım.
kızımın doğum günü çok güzel oldu çok eğlendi sadece bir arkadaşımızı çağırdık 4 yaşında oğlu var deli gibi eğlendi oynadılar.
bazı üzücü sorınlarım var bu nedenle düzeli giremeyebilirimm 1haftadır yoktum zaten kusura bakmayın
çok yakında sürekli girecegimm
Cok iyi vermissin canim ya!! Masallah, bu arada gecmis olsun zor bir donem atlatmissin, sukur bebisin kucaginda ona sukur. Simdi kac kilosun? Ben 160 boyunda 79.8 kiloyum.
bazı üzücü sorınlarım var bu nedenle düzeli giremeyebilirimm 1haftadır yoktum zaten kusura bakmayın
çok yakında sürekli girecegimm
Selam sevgili takımım :)
Birkaç gündür moralim çok bozuk, hiçbir şey yapasım gelmiyor, foruma da giresim gelmiyor çünkü diyetten ve kilo vermekten bahsetmek dahi istemiyorum
Ne zamandır yediklerime dikkat ediyorum, dur durak bilmeden spor da yapıyorum ama kilo veremiyorum, çok üzgünüm, karalar bağlamış durumdayım.
Bir süre giremezsem kusura bakmayın lütfen, artık her sabah uyandığımda zayıf halimin hayalini görmekten bıktım, bugün de ne giyicem telaşından da sıkıldım, biraz her şeyi boşlicam, bunaldım çünkü![]()
selam kizlar insallah hepiniz iyisinizdir öptm hepinizi![]()
Birkaç gündür moralim çok bozuk, hiçbir şey yapasım gelmiyor, foruma da giresim gelmiyor çünkü diyetten ve kilo vermekten bahsetmek dahi istemiyorum
Ne zamandır yediklerime dikkat ediyorum, dur durak bilmeden spor da yapıyorum ama kilo veremiyorum, çok üzgünüm, karalar bağlamış durumdayım.
Bir süre giremezsem kusura bakmayın lütfen, artık her sabah uyandığımda zayıf halimin hayalini görmekten bıktım, bugün de ne giyicem telaşından da sıkıldım, biraz her şeyi boşlicam, bunaldım çünkü![]()
uruzcum seni çok ii anlıyorum canım.bende öyle bir dönemden geçtim çünkü ama boşlamanın moral bozmamanın hiç faydası yok malesef sana tekrar + olarak dönüyor çünkü.sen çok güzel kg lar verdik ama bu döneme ufak tefek hataların oluyor.bir kaç gün dikkat edip arada kaçamaklar yapıyorsun herşeyden azda olsa yiyorsun bu yüzden veremiyorsun canım.kalori sayımı artık sana cvp vermiyor farklı diyet yöntemleri denemen lazım canım ama moralini bozmadan sen çok iradeli birisin o kadar güzel kg lar verdin ki seni gördükce motive oluyordum canım yine yapabilirsin yeterki boşlama tatlım.
iyiyiz canım sagol.gezdik geldk.almina naz hanım uyuyor bizde keyif yapıyoruz beyle:=))
isterse uruzcuma güzel bi diyet listesi verebilirim.icinde meyve yumurta et balık tavuk salata hersey var..ve tam uygulanırsa 2 haftada 9 kilo verdiriyor.akupunktur doktoru arkadasıma yazmıs ben ona baslıyorum cok rahat kilo veriliyor.ben yarından itibaren tamgaz bu diyeti yapacam.aysecim.biliyorum biraz agır olabilir cabuk kilo vermek ama biliyosun izine az kaldı ve ben herseye razıyım ki ac kalmıyorsun 0 karbonhidrat agırlıklı genelde besleniyosun
1.gün
kahvaltı:kahve sekersiz sütsüz
ögle iki haslanmıs yumurta ekmek(ben yanında domatez salatalık yiyorum kalorisi cok düsük maksat kahvaltıyı saglam yapmak ve acıkmamak.
arada acıkınca diledigin meyve
aksam:et(nasıl istersen ama izgara yagsız olacak)yesil salata
buna benzer bi menü...hosunuza giderse devamını yazarım bacılar..