Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

uruzcum çok sevinirim listeye girersen canım.hemde yardımcım ol benim tatlım.
esther listeye aldım seni 2 haftayı doldurdun ama senden daha çok paylaşım bekliyorum artık bu en önemli kural sen biliyorsun zaten.
alminanaz canım bir gün bişey yemiyorsun ertesi gün çikolata dondurma vs yiyorsun artık çikolata dondurmayı kes bence tatile kadar kg vermek istiyorsun madem onlardan uzak durmalısın canım.

kızımın doğum günü çok güzel oldu çok eğlendi sadece bir arkadaşımızı çağırdık 4 yaşında oğlu var deli gibi eğlendi oynadılar.

tamam canım sen merak etme. çok önemli bir durum olmadıkça zaten hep giriyorum. sizlerlekaynaştıkça paylaşımım artaaktır.

gunaydın kızlar.
bu hafta kilo verememek motivasyonumu duşurdu. dun de saçma sapan beslendim. bu hafta detoks mu yapsam acaba. ama henuz tatıl başlamadı bayılır kalırım dışarlarda. bugün mangala gidicez. sınırsız tavuk mangal yicem soylemesı ayıp. ekmeksiz elbette. 1 yıldır mangal yapmamıştık çok ozledım.

yarından itibaren adam akıllı sporumu yapıcam. haftaya da kilo veremezsem ceza verin bana kızlar :4:

Menumu yazip gunu bitiriyorum ben,
Sabah
1 dilim ekmek
3 parca sucuk
Cay
1 kk peynir
3 zeytin

Ara
1 sb yogurt
1 sb meyve suyu
Oglen
Et sote 2 yk
1 dilim ekmek
Sekersiz cola
Yagsiz salata

Ara
1/2 kase cekirdek
Cay

Aksam
3 mandalina
Yarim elma
1 sb sekersiz sut
Hepinize iyi pazarlar...

Selam sevgili takımım :)

Birkaç gündür moralim çok bozuk, hiçbir şey yapasım gelmiyor, foruma da giresim gelmiyor çünkü diyetten ve kilo vermekten bahsetmek dahi istemiyorum
:31:

Ne zamandır yediklerime dikkat ediyorum, dur durak bilmeden spor da yapıyorum ama kilo veremiyorum, çok üzgünüm, karalar bağlamış durumdayım.

Bir süre giremezsem kusura bakmayın lütfen, artık her sabah uyandığımda zayıf halimin hayalini görmekten bıktım, bugün de ne giyicem telaşından da sıkıldım, biraz her şeyi boşlicam, bunaldım çünkü
:59:

bazı üzücü sorınlarım var bu nedenle düzeli giremeyebilirimm 1haftadır yoktum zaten kusura bakmayın:50::50::58::58:

çok yakında sürekli girecegimm

canim benim insallah cabucak atlatirsin bu durumu ve dönersin aramiza sykma tatli canini:16:

Birkaç gündür moralim çok bozuk, hiçbir şey yapasım gelmiyor, foruma da giresim gelmiyor çünkü diyetten ve kilo vermekten bahsetmek dahi istemiyorum

Ne zamandır yediklerime dikkat ediyorum, dur durak bilmeden spor da yapıyorum ama kilo veremiyorum, çok üzgünüm, karalar bağlamış durumdayım.

Bir süre giremezsem kusura bakmayın lütfen, artık her sabah uyandığımda zayıf halimin hayalini görmekten bıktım, bugün de ne giyicem telaşından da sıkıldım, biraz her şeyi boşlicam, bunaldım çünkü

sen bilirsin canim ama fazla özletme kendini insallah bu bunalimdan cabucak kurtulursun:16:

uruzcum seni çok ii anlıyorum canım.bende öyle bir dönemden geçtim çünkü ama boşlamanın moral bozmamanın hiç faydası yok malesef sana tekrar + olarak dönüyor çünkü.sen çok güzel kg lar verdik ama bu döneme ufak tefek hataların oluyor.bir kaç gün dikkat edip arada kaçamaklar yapıyorsun herşeyden azda olsa yiyorsun bu yüzden veremiyorsun canım.kalori sayımı artık sana cvp vermiyor farklı diyet yöntemleri denemen lazım canım ama moralini bozmadan sen çok iradeli birisin o kadar güzel kg lar verdin ki seni gördükce motive oluyordum canım yine yapabilirsin yeterki boşlama tatlım.

canım benim bikacgün oluruna bırak bakalım sonra kendini eminim daha iyi hissedersin ama fazla salma ok toparlanamassın diyet moduna girmek tekrar zor olur öpüyorum seni:16:

uruzcum seni çok ii anlıyorum canım.bende öyle bir dönemden geçtim çünkü ama boşlamanın moral bozmamanın hiç faydası yok malesef sana tekrar + olarak dönüyor çünkü.sen çok güzel kg lar verdik ama bu döneme ufak tefek hataların oluyor.bir kaç gün dikkat edip arada kaçamaklar yapıyorsun herşeyden azda olsa yiyorsun bu yüzden veremiyorsun canım.kalori sayımı artık sana cvp vermiyor farklı diyet yöntemleri denemen lazım canım ama moralini bozmadan sen çok iradeli birisin o kadar güzel kg lar verdin ki seni gördükce motive oluyordum canım yine yapabilirsin yeterki boşlama tatlım.

isterse uruzcuma güzel bi diyet listesi verebilirim.icinde meyve yumurta et balık tavuk salata hersey var..ve tam uygulanırsa 2 haftada 9 kilo verdiriyor.akupunktur doktoru arkadasıma yazmıs ben ona baslıyorum cok rahat kilo veriliyor.ben yarından itibaren tamgaz bu diyeti yapacam.aysecim.biliyorum biraz agır olabilir cabuk kilo vermek ama biliyosun izine az kaldı ve ben herseye razıyım ki ac kalmıyorsun 0 karbonhidrat agırlıklı genelde besleniyosun

iyiyiz canım sagol.gezdik geldk.almina naz hanım uyuyor bizde keyif yapıyoruz beyle:=))

isterse uruzcuma güzel bi diyet listesi verebilirim.icinde meyve yumurta et balık tavuk salata hersey var..ve tam uygulanırsa 2 haftada 9 kilo verdiriyor.akupunktur doktoru arkadasıma yazmıs ben ona baslıyorum cok rahat kilo veriliyor.ben yarından itibaren tamgaz bu diyeti yapacam.aysecim.biliyorum biraz agır olabilir cabuk kilo vermek ama biliyosun izine az kaldı ve ben herseye razıyım ki ac kalmıyorsun 0 karbonhidrat agırlıklı genelde besleniyosun

ohhh ne güzel keyif arada iyi geliyor insana
su listeyi bi verde deneyelim bacim
:16:

1.gün
kahvaltı:kahve sekersiz sütsüz
ögle iki haslanmıs yumurta ekmek(ben yanında domatez salatalık yiyorum kalorisi cok düsük maksat kahvaltıyı saglam yapmak ve acıkmamak.
arada acıkınca diledigin meyve
aksam:et(nasıl istersen ama izgara yagsız olacak)yesil salata
buna benzer bi menü...hosunuza giderse devamını yazarım bacılar..

1.gün
kahvaltı:kahve sekersiz sütsüz
ögle iki haslanmıs yumurta ekmek(ben yanında domatez salatalık yiyorum kalorisi cok düsük maksat kahvaltıyı saglam yapmak ve acıkmamak.
arada acıkınca diledigin meyve
aksam:et(nasıl istersen ama izgara yagsız olacak)yesil salata
buna benzer bi menü...hosunuza giderse devamını yazarım bacılar..

iyiye benziyor hergün degisikmi yoksa tekrarliyormu menü kendini canim

Back