Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ka
uruzcum çok sevinirim listeye girersen canım.hemde yardımcım ol benim tatlım.
esther listeye aldım seni 2 haftayı doldurdun ama senden daha çok paylaşım bekliyorum artık bu en önemli kural sen biliyorsun zaten.
alminanaz canım bir gün bişey yemiyorsun ertesi gün çikolata dondurma vs yiyorsun artık çikolata dondurmayı kes bence tatile kadar kg vermek istiyorsun madem onlardan uzak durmalısın canım.

kızımın doğum günü çok güzel oldu çok eğlendi sadece bir arkadaşımızı çağırdık 4 yaşında oğlu var deli gibi eğlendi oynadılar.
gunaydin hrrkese yogun bigun beni brkliyor.aysecim wallaha bravo solediklerin bana tokat gibi geldi artik birilerinin beni silkelemesi lazim.takim kaptanina yakisan hareketi yaptin.bundan sonrafa azima tatli surmem soz:))

Ka gunaydin hrrkese yogun bigun beni brkliyor.aysecim wallaha bravo solediklerin bana tokat gibi geldi artik birilerinin beni silkelemesi lazim.takim kaptanina yakisan hareketi yaptin.bundan sonrafa azima tatli surmem soz:))

kolay gelsin canım.hadi bakalım bol proteinli güzel menüler bekliyorum senden canım...

Selam kizlar ben bildirim yapmiyorum malum yeniyim sanirim haftaya girecegim listeye zaten kilom sabit 79.8 bakalim haftaya ne degisecek.bu ara coj kacamak yaptim.kilo verenleri tebrik ediyorum

Alminanaz nasilsin? kacamak falan,bak yaristayiz bizgurbet guzelleri...zayiflamis olarak gideriz ins.

[
bu hafta sonuncu olduysak haftaya da 1. oluruz. ben güveniyrum arkadaşlarıma :54:

Tabi canim kim tutar bizi ,kilo vermede ne varmis:51: hallederiz...
Kizlar bir seyi itiraf edeyim ben bugune kadar hic bu kadar uzun sure diyet yapmamistim,pazartesi baslayip sali bozmasam da cuma ya kadar ancak dayaniyordum .Bu gidisle olacak ins,su bel agrim olmasa bir de yuruyus yapsam bu aclikla hepsi gider de ama baslayacagim ins.Araniz da duzenli yuryus yapan var mi ?

ufocan hosgeldin ,bana sena diyebilirsin.Ben de yeniyim canim.:64:

merhaba Senacım bende hesap vereyim yediklerimi
sabah 7.30 tarçın çayı
10.30 3 dilim kızarmış ekmek domates, 1kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1küçük boy patates
1 bardak tek şeker çay,
arada bir avuç dut.
benim 4 aylık oğlum var emzirdiğimi belirtmek isterim bugün tatil olduğundan eşimde evdeydi biraz kahvaltı ağır oldu ama bu saatten sonra pek yemem artık havada çok sıcak zaten. karpuz falan idare ederiz.

Ben de hesabimi :) vereyim bari.
Sabah
2 bardak cay
4 kucuk dilim sucuklu yumurta
3 dilim tahilli ekmek
1 cay kasigi bal ve 1 ceviz
1 kk peynir
15 adet zeytin:( fazla oldu biliyorum
ARA
2 adet diyet biskuvi
1 tane cilek
3 bardak sekersiz meyve suyu( arada) ayni anda degil:)
2 tane badem
1 kase cekirdek ( ara cok olunca oglen yemedim)
AKSAM
3 dilim lavas
1 porsiyon az yagli et
Yagsiz salata
Diet cola( normalde icmem ama doygunluk hissi veriyor aslinda zararli oldugunu bile bile iciyorum malesef)
1 de yemek sonrasi sekersiz kahve
Dr yasayacak miyim? Ne dersin?:)) umut var mi ben de???

merhaba Senacım bende hesap vereyim yediklerimi
sabah 7.30 tarçın çayı
10.30 3 dilim kızarmış ekmek domates, 1kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1küçük boy patates
1 bardak tek şeker çay,
arada bir avuç dut.
benim 4 aylık oğlum var emzirdiğimi belirtmek isterim bugün tatil olduğundan eşimde evdeydi biraz kahvaltı ağır oldu ama bu saatten sonra pek yemem artık havada çok sıcak zaten. karpuz falan idare ederiz.

Ufocan emzirmenin iki yani var ; biri iyi digeri degil. İyi olmayan cok cabuk acikman( o da bir nimet ama kilo olarak dusunursek) iyi olani cok cabuk kilo verirsin ins. Ben iki cocugumu iki yil yani toplam ikisi dort yil emzirme donemi gecirdim, kilomu o zamanlarda aldim eger bu site ile onceden tanismis olsaydim tabiki dikkat ederdim, hatta hamileyken 5 kilo almistim , yemek yiyemiyordum. Ah su emzirme donemlerim. Yediklerine dikkat etmekle cok iyi yapiyorsun , tebrikler canim.

canım bencede sende ümit var zayıflarsın kaç kilosun sen. azim oldumu kilo gidiyor. ben 95.700 ile ameliyata girdim .eve geldim 92.300düm. çocuk 3.400 doğdu.hiç suyu muyu yokmu bunun dedim. sonra süt insin diye annem tereyğlı çorbalar etti. ameliyatın 4.günü doktorum bana telefon etti. ''yüksek tansiyon nedeniyle 23 gün erken alındı bebeğim.'' tansiyonunu ölçüyonmu diye bi ölçtük 17 hemen lahana kürüne başladım. 20 kilo verdim ama oğlum biraz gaz oldu. işte böyle benim hikaye. bide bi ayaklar vardı lavaş ekmeği gibi şiş terlik bile olmuyodu. moralim çok bozulmuştu o hızla 20 kg verdim. dahada verirdimde süt azaldı biraz bıraktım ama yine yapmaya başladım. kıyafetlerim yakışmıyor. hamile kalırkende bir 10 kilo fazlam vardı.

Ben de hesabimi :) vereyim bari.
Sabah
2 bardak cay
4 kucuk dilim sucuklu yumurta
3 dilim tahilli ekmek
1 cay kasigi bal ve 1 ceviz
1 kk peynir
15 adet zeytin:( fazla oldu biliyorum
ARA
2 adet diyet biskuvi
1 tane cilek
3 bardak sekersiz meyve suyu( arada) ayni anda degil:)
2 tane badem
1 kase cekirdek ( ara cok olunca oglen yemedim)
AKSAM
3 dilim lavas
1 porsiyon az yagli et
Yagsiz salata
Diet cola( normalde icmem ama doygunluk hissi veriyor aslinda zararli oldugunu bile bile iciyorum malesef)
1 de yemek sonrasi sekersiz kahve
Dr yasayacak miyim? Ne dersin?:)) umut var mi ben de???

canım menün güzel ama diyet menüsü olmamış pek.sabah sucuklu yumurta yanıda 3 dilim ekmek.akşam 3 dilim lavaş etin yanında ufak tefek kusurlar var menün de canım

[1] Redbull 1 KUTU(250ML) 112.5
[2] ekmecik kepekli ekmek 1 100gr 199
[3] Yumurta Sarısı 1 ADET 65
[4] Yumurta Beyazı 1 ADET 15
[5] Domates yarım ADET 0
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] taze kırmızı biber (taze-tatlı) 1 adet 12
[8] Küçük Ekmek yarım ADET 0
[9] Tavuk Sote 1 PORSİYON 230
[10] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 1 1/2 porsiyon 163
[11] meyve salatası 1 adet 123
Toplam : 930.5 kal.
begendinizmi bayanlar söleyin bakem :51:

Ayşecim ben genele kadar sizler halletmişsiniz, ben biraz geç geldim dolayısıyla geç gördüm canım, kusura bakma :)

Batuhancım buzdolabına patates, patlıcan, sigara böreği atıldığını duydum ama yufka hiç duymamıştım :)
Bir misafir geldiğinde ya da bir şey yapmaya niyetlendiğinde çok pratik oluyordur. Ne kadar süre kalabiliyor buzlukta?

Canım senin işin gün boyu sürer, hele de çok yufka açacaksan :)
Kolay geldin tatlım :16:

evet canim sac üstüne cevirerek hafif pisiriyoruz sonra 6 tane bir pakete koyoruz bir böreklik oluyor canim
ben fazlada yapmadim 16 paket felan cikti ama yinede aksama kadar sürdü baya dayaniyor bizim 1 sene kaldigini bilirim
ayrica misafirim geldiginde cikariyorum fazla sürmüyor zaten hemen eriyor sonrada böreegimi yapiyorum rahat oluyor yani
tesekkür ederim bu ara :))

Sevgili takımım bu hafta 11. olmuşuz, bu demek ki sonuncuyuz.

Olsun, bundan sonraki haftalara bakıcaz artık :)

Ayşecim haftaya ben de listeye gireyim diyorum, öyle çok mükemmel bir şekilde kilo vermiyorum ama az da olsa takıma bir katkım olur belki, hem ben de tekrar diyet moduna girerim bu yolla
:61:

Her şeye rağmen güzel takımımı tebrik ediyorum, pes etmek yok ASLA! :46::46:

tabiki artik gir listeye cok sevindim bu haberine canim:16:

slmmm
tatil moduna girince diyette zor gidiyor 2 gündür hiç bir şeye fırsat bulamıyorum ancak yerleşiyoruz,alışveriş vs..derken gece pilim bitiyor
burada tartım da yok komşuda tartılacağım.

Ayşecim Ceylinin yeni yaşı kutlu olsun,nice güzel yaşlara canım gördüm resimlerinizi çok güzelsiniz..

Uruzcum listeye dönmene sevindim eminim katkın olacaktır canım..

Yasemincim işin çok zor canım yaaa umarım bi an önce işlerin yoluna girer..

Reyhancım listen,sporun..süpersin!

Hadi diğer eski üyeler gelin artık sayıca çok azaldık,motivasyon düşüyor...

bugün ne yedim?

sabah domates,peynir,simit,yumurta

öğlen peynirli makarna,tavuk pirzola,salata

akşam yoğurt, bir kaç erik

yarın umarım güzel bir menü ve spor ile geçer..
şimdi ben yatarrr..

cok tesekkür ederim canim benim:16:

Eve yeni geldim, çok uykum var, hemen uyucam :)

Ama uyumadan önce takımıma bu akşamın hesabını veriyim dedim
:9:

3-4 tane tavuk pirzola yedim, tabaktaki salatamın hepsini yedim, patates kızartmama ve kolama dokunmadım :76:

Takımıma karşı mahçup değilim yani :)

Yazılan mesajlara göz attım ama cevap yazacak güç bulamıyorum kendimde, yarın cevap yazıcam.H

Hepiniz şu an uykunuzun kaçıncı demindesiniz Allah bilir ama yine de iyi geceler
:69::9:

tebrik ederim seni:nazar:

menümüde paylasim hemen

sabah

3 kasik menemen
1 kepek ekmegi
1 bardak cay
kk peynir

ara

1 dilim karpuz

öglen

1 tane firinda közlenmis patlicanla karniyarik
3 kasik pilav
bol salata

ara

1 tane armut

aksam

3 tane sarma
2 tane sigara böregi
1 bardak cay

3 litre su
spor yok malesef

aksamida öyle gecistirdim ama iyi oldu gibi gibi:27:

canım bencede sende ümit var zayıflarsın kaç kilosun sen. azim oldumu kilo gidiyor. ben 95.700 ile ameliyata girdim .eve geldim 92.300düm. çocuk 3.400 doğdu.hiç suyu muyu yokmu bunun dedim. sonra süt insin diye annem tereyğlı çorbalar etti. ameliyatın 4.günü doktorum bana telefon etti. ''yüksek tansiyon nedeniyle 23 gün erken alındı bebeğim.'' tansiyonunu ölçüyonmu diye bi ölçtük 17 hemen lahana kürüne başladım. 20 kilo verdim ama oğlum biraz gaz oldu. işte böyle benim hikaye. bide bi ayaklar vardı lavaş ekmeği gibi şiş terlik bile olmuyodu. moralim çok bozulmuştu o hızla 20 kg verdim. dahada verirdimde süt azaldı biraz bıraktım ama yine yapmaya başladım. kıyafetlerim yakışmıyor. hamile kalırkende bir 10 kilo fazlam vardı.
Cok iyi vermissin canim ya!! Masallah, bu arada gecmis olsun zor bir donem atlatmissin, sukur bebisin kucaginda ona sukur. Simdi kac kilosun? Ben 160 boyunda 79.8 kiloyum.

canım menün güzel ama diyet menüsü olmamış pek.sabah sucuklu yumurta yanıda 3 dilim ekmek.akşam 3 dilim lavaş etin yanında ufak tefek kusurlar var menün de canım

Ayse aslinda lavas diyorum ama turkcesini bilmiyorum tortilla diye bir ekmek cok az kalorisi var o kadar ince ki karsidakini secebiliyorsun:))) nerdeyse normal bir dilim ekmek gibi toplami.aksam yatarken 30 dk yuruyus yaptim , kus gibi rahattim. Sabah yedigim de tahilli kepek ekmek .... Dikkat ederim ins

Back