Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tesekkür ederim uruzcum spora gelince surda daha 2 haftadir düzenli yapmaya calisiyorum canim ondan önce bende salmistim zor toparladim:27:

Ne guzel olurdu sporu hayatimiza gecirebilseydik, bazan sabah cok erken vakitlerde sabah daha etraf karanlikken kalkip disada yuruyus yapiyor yabancilar( yurtdisinda oldugum icin) takdir ettim, hic usenmiyorlar. Biz de batuhan insallah canim hayatimiza dahil ederiz su mereti:)

Arkadaslar dun menumu yazarken sistem bakima alindi malesef, artik bugun bildiririm. Dun misafirlerim kahvaltiya geldiler, pogaca ve kek yaptim ama yemedim:) artan kekleri belki yerim diye paket yapip arkasa hediye ettim:) ama ogleden sonra gelen arkadas cok guzel meylevi pasta getirmis aksam yemegi yerine bir dilim ondan yedim:(( dayanamadim ama meyvesi coktu... İns kalorisi azdir.

herkese günaydın..benide izinli yada sabit geçin..okadar yogun bi haftaydıki katılımda bulunamadım ama bugüden itibaren burdayım.sormayın başıma gelenleri dün eşim aradı vize çıkmış gel al diye hemen netten bilet aldım bugün için izin aldım saatlerce bebegimle havaalanına ılaşmaya çalıştım ve havvaalanında kalakaldım.biletimde yandı üstelik dönüşümde bugüneydi bi günlüktü..ben viyanadayken çıkış yapabilmem için 3 aylık gecici vize verdiler asıl vizenide gel al dediler oglumada 6 aydan küçük gerek yok dediler amaburda havalanına gittiğimde uçak şirketi avusturya sınır polisini aradı vizesi yok 6 aydan küçük bebek diye onlarda sınırdan almayız demişler kafayı yiyecektim ya onlar verdilerde ben mi almadım..eve geri döndüm mecburen..bida havalanı görmek istemiyorum..
haftasonu kendime bi baskül almam lazım muayenehanemede ..viyanada 2 tane vardı getıremedim..sonrada giitsin kilolar..sıcakta hiç çekilmiyo..

herkese günaydın..benide izinli yada sabit geçin..okadar yogun bi haftaydıki katılımda bulunamadım ama bugüden itibaren burdayım.sormayın başıma gelenleri dün eşim aradı vize çıkmış gel al diye hemen netten bilet aldım bugün için izin aldım saatlerce bebegimle havaalanına ılaşmaya çalıştım ve havvaalanında kalakaldım.biletimde yandı üstelik dönüşümde bugüneydi bi günlüktü..ben viyanadayken çıkış yapabilmem için 3 aylık gecici vize verdiler asıl vizenide gel al dediler oglumada 6 aydan küçük gerek yok dediler amaburda havalanına gittiğimde uçak şirketi avusturya sınır polisini aradı vizesi yok 6 aydan küçük bebek diye onlarda sınırdan almayız demişler kafayı yiyecektim ya onlar verdilerde ben mi almadım..eve geri döndüm mecburen..bida havalanı görmek istemiyorum..
haftasonu kendime bi baskül almam lazım muayenehanemede ..viyanada 2 tane vardı getıremedim..sonrada giitsin kilolar..sıcakta hiç çekilmiyo..

ayy canım benim ya amma sıkıntı çektin ya hayırlısıyla bir alıp gelseydin vizeni

Kaptan benim kilo ayni:( sogan suyunu bile ictim ya bugun alkis bana:) mide filan kalmadi . Ama hala regl olamadim malesef..:(
Bugun sabah sogan suyundan sonra iki - uc tana diyet biskuvi yedim, canim birsey cekmedi.
Oglen de 1 bardak meyve suyu
Arkadasima gitmistim kirilmasin diye kekin catal ucuyla bir tadina baktim. Keki sevmem zaten.
Arada 7-8 diyet kraker ve cay
Aksam bilmiyorum, yemege davetliyiz ama inanin su sogan suyu hala etkisini gosteriyor, ben regl icin ictim ins faydasini gorurum.

Prosodur isleri cok zor.... Allah yardimcin olsun , bir de bebekle cok zor ben de yurtdisina bebekle cikmistim iyi bilirim, hersey duzelir ins

8. TAKIM 211. HAFTA
nuvanda ( 54,8 / 54,8 / 0,0 / 0,00 % )

gulsenbasak ( 67,8 / 67,8 / 0,0 /0,00% )
batuhanim ( 82,0 / 82,0 / 0,0/ 0,00 % )
AySeCeYLin ( 61,2 / 61,2 / 0,0 / 0,00%)
scapula ( 82,5 / 82,5 / 0,0 / 0,00%)
handerya (68,6 / 68,6 / 0,0 / 0,00 %)
tal (69,3 / ) diskalifiye
esther (84,0 / 83,0 / 1,0 / 0,59 % yeni üye
TOPLAM KİLO ( 500,9/ 499,9 / 1,0 / 0,2%

ben çıkıyorum uruzcum listeyi kontrol edip bırabilirsin misin canım çok acele yazıyorum öptüm

Son düzenleme:
Ne guzel olurdu sporu hayatimiza gecirebilseydik, bazan sabah cok erken vakitlerde sabah daha etraf karanlikken kalkip disada yuruyus yapiyor yabancilar( yurtdisinda oldugum icin) takdir ettim, hic usenmiyorlar. Biz de batuhan insallah canim hayatimiza dahil ederiz su mereti:)

sorma canim kar kis demeden yapiyorlar sporunu valla bende imreniyorum ama bizde nerdeeeee
leslie ise bir spor cesidi canim leslie sensone diye bir bayanla durdugun yerde birlikte hareketler yapiyor baya videosu var

kiyamam canim ya yesitemedinmi havvalanina yoksa ???

8. TAKIM 211. HAFTA

esther (84,0 / 83,0 / 1,0 / 0,59 % yeni üye
TOPLAM KİLO ( 500,9/ 499,9 / 1,0 / 0,2%

ben çıkıyorum uruzcum listeyi kontrol edip bırabilirsin misin canım çok acele yazıyorum öptüm

ellerine saglik canim iyi eglenceler sana tekrardan dogum günü kutlu olsun naz hanimin

aaa tal niye diskalifiye oldu..bebek istiyordu ne oldu?

canim ayrilmak istedi gereksiz yerde ondan aysecimde öyle bir karar almis sanirim
öneri kimden cikti sormaaaaa :27:

TAKIM 211. HAFTA
esther (84,0 / 83,0 / 1,0 / 1,19 % yeni üye
TOPLAM KİLO ( 500,9/ 499,9 / 1 / 0,20%)
listeniz tamam kızlar..yeni üyenizi bölmeyin neden bölüyosunuzki..

aaa tal niye diskalifiye oldu..bebek istiyordu ne oldu?
yasemincim geçen hafta kg sunda bir yanlışlık oldu,talda bunu bahane edip ukala bir şeklide ayrılmak istediğini söyledi.hem takıma girmek için başımın etini yedi 2 hafat beklemeden takıma aldım sonra da ilk haftasında takıma ayıp etti,o yüzden dikalifiye oldu

kiyamam canim ya yesitemedinmi havvalanina yoksa ???

canim ayrilmak istedi gereksiz yerde ondan aysecimde öyle bir karar almis sanirim
öneri kimden cikti sormaaaaa :27:

yasemincim geçen hafta kg sunda bir yanlışlık oldu,talda bunu bahane edip ukala bir şeklide ayrılmak istediğini söyledi.hem takıma girmek için başımın etini yedi 2 hafat beklemeden takıma aldım sonra da ilk haftasında takıma ayıp etti,o yüzden dikalifiye oldu

sorma reyhancım.kalakaldım havaalanında taxiyle yetiştimde almadılar uçağa bizi avusturya sınır polisi bebegi almayız vizesi yok demiş..bende yanlızdım babamı götürmüş olsambelki bebegi onunla anneme yollardım ama oda zor ya dönüşümde bugündü 1 günlük yani hem gidiş hem dönüş biletim yandı taxiye verdiğim para cabası..
hmm demek öyle...

Back