Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

8. TAKIM 211. HAFTA
nuvanda ( 54,8 / 54,8 / 0,0 / 0,00 % )

gulsenbasak ( 67,8 / 67,8 / 0,0 /0,00% )
batuhanim ( 82,0 / 82,0 / 0,0/ 0,00 % )
AySeCeYLin ( 61,2 / 61,2 / 0,0 / 0,00%)
scapula ( 82,5 / 82,5 / 0,0 / 0,00%)
handerya (68,6 / 68,6 / 0,0 / 0,00 %)
tal (69,3 / ) diskalifiye
esther (84,0 / 83,0 / 1,0 / 0,59 % yeni üye
TOPLAM KİLO ( 500,9/ 499,9 / 1,0 / 0,2%

ben çıkıyorum uruzcum listeyi kontrol edip bırabilirsin misin canım çok acele yazıyorum öptüm

Ayşecim ben genele kadar sizler halletmişsiniz, ben biraz geç geldim dolayısıyla geç gördüm canım, kusura bakma :)

selam kizlar bende öglen yufka acip buzluguma atacam aksama kadar gelemem
simdide alisverise cikacam bugün temizlik yapmadim cocuklardan heryere un olur felan diye yarin birde beni büyük temizlik bekliyor anlayacaginiz
öpüyorum hepinizi görüsmek üzere

Batuhancım buzdolabına patates, patlıcan, sigara böreği atıldığını duydum ama yufka hiç duymamıştım :)
Bir misafir geldiğinde ya da bir şey yapmaya niyetlendiğinde çok pratik oluyordur. Ne kadar süre kalabiliyor buzlukta?

Canım senin işin gün boyu sürer, hele de çok yufka açacaksan :)
Kolay geldin tatlım :16:

Kizlar nasilsiniz? Aksam yemegine davetliydim ama ne pilav ne tatli ac geldim eve.. Midem gurulduyor:)
Sabah
Sogan suyu:((
Cay
Diyet biskuvi
OGLEN
Catal ucu kek
Bir isirik oglusumun cukulatasi

AKSAm
1 yk pilav
3-4 yk nohut
4 kucuk parca firin tavuk
Salata
Diet cola
İki kucuk parca 1 yk yani patates tava
Ekmek ve tatli yokkk.
Doymadim ama 10 dk bekleyince hemen sofradan kalktim.

Kizlar nasilsiniz? Aksam yemegine davetliydim ama ne pilav ne tatli ac geldim eve.. Midem gurulduyor:)
Sabah
Cay
Diyet biskuvi
OGLEN
Catal ucu kek

AKSAm
1 yk pilav
3-4 yk nohut
Salata
Diet cola
Ekmek ve tatli yokkk.

Senacım bu kadar güzel şeylerden sadece tadımlık alarak yetinmek büyük başarı, tebrik ederim canım :16:

Eminin eskiden yediklerinin çok çok azdır şu an yediklerin :)

Sevdiğin yiyeceklerden vazgeçemesen bile böyle hepsinden tadımlık alırsan bir sorun olmaz canım, afiyet olsun :56:

Sabah
Cay
Diyet biskuvi
OGLEN
Catal ucu kek

AKSAm
1 yk pilav
3-4 yk nohut
Salata
Diet cola
Ekmek ve tatli yokkk.

ne kadarda azimlisin tebrik ediyorum boğazına sahipsin yani tebrikler

8. TAKIM 211. HAFTA
nuvanda ( 54,8 / 54,8 / 0,0 / 0,00 % )

gulsenbasak ( 67,8 / 67,8 / 0,0 /0,00% )
batuhanim ( 82,0 / 82,0 / 0,0/ 0,00 % )
AySeCeYLin ( 61,2 / 61,2 / 0,0 / 0,00%)
scapula ( 82,5 / 82,5 / 0,0 / 0,00%)
handerya (68,6 / 68,6 / 0,0 / 0,00 %)
tal (69,3 / ) diskalifiye
esther (84,0 / 83,0 / 1,0 / 0,59 % yeni üye
[FON@Ú<ns MS]TOPLAM KİLO ( 500,9/ 499,9 / 1,0 / 0,2%

ben çıkıyorum uruzcum listeyi kontrol edip bırabilirsin misin canım çok acele yazıyorum öptüm[/FONT]

listeye girmişim çok teşekkurler ayşecim.

tünaydın arkadaşlar
bu hafta inanın 1,5 kilo vermeyi düşünmüştüm. sabah tartılıncaçokm uzuldum. anlamadım nıye boyle oldu. ama haftaya inşallah mutlaka daha çok vericem. 10 temmuza kadar vermemgereken 4 kilo var :43:

Sevgili takımım bu hafta 11. olmuşuz, bu demek ki sonuncuyuz.

Olsun, bundan sonraki haftalara bakıcaz artık :)

Ayşecim haftaya ben de listeye gireyim diyorum, öyle çok mükemmel bir şekilde kilo vermiyorum ama az da olsa takıma bir katkım olur belki, hem ben de tekrar diyet moduna girerim bu yolla
:61:

Her şeye rağmen güzel takımımı tebrik ediyorum, pes etmek yok ASLA! :46::46:

tünaydın arkadaşlar
bu hafta inanın 1,5 kilo vermeyi düşünmüştüm. sabah tartılıncaçokm uzuldum. anlamadım nıye boyle oldu. ama haftaya inşallah mutlaka daha çok vericem. 10 temmuza kadar vermemgereken 4 kilo var :43:

Üzülmeye değmez canım, bazen ne kadar zorlasan da kilo veremeyebiliyorsun. Hem sen kilo vermişsin ama sadece beklediğin kadar olmamış, buna da şükretmek lazım :) Tebrik ederim canım, asla moral bozmak yok! :21:

Bu akşam bir davete gidicem, her türlü zararlı şeyler beni bekliyor olacak eminim :31:

Mümkün olduğunca servis edilen etlerden yicem, başka bir şeye el uzatmak yok, elim uzansa da akılma siz geleceksiniz, o el geri dönecek :9:

Sevgili takımım bu hafta 11. olmuşuz, bu demek ki sonuncuyuz.

Olsun, bundan sonraki haftalara bakıcaz artık :)

Ayşecim haftaya ben de listeye gireyim diyorum, öyle çok mükemmel bir şekilde kilo vermiyorum ama az da olsa takıma bir katkım olur belki, hem ben de tekrar diyet moduna girerim bu yolla
:61:

Her şeye rağmen güzel takımımı tebrik ediyorum, pes etmek yok ASLA! :46::46:

bu hafta sonuncu olduysak haftaya da 1. oluruz. ben güveniyrum arkadaşlarıma :54:

anamm sonuncu olmuşuz ya :(( neyse artık haftaya daha iyi oluruz inşallah..
akşamları sadece karpuz yesek nasıl olur acaba :D
bu arada bende sizlerle kavuşacağım günü iple çekiyorum. bir anda yoğunluk oldu hayatımda artık kendime ayıracak vaktim yok..
sabah çıkıyorum akşam geliyorum eve misafirdi yemekti derken uyuyup kalıyorum bi köşede :))))))
sırf ayakta durmak için ne bulursam yiyorum ve şu an daha iyi anlıyorum çalışan arkadaşlarımı :p

Son düzenleme:
selam arkadaslar.sonuncuyuz diye üzülmeyin yaa bakın yeni geldik ve size destek olmak icin burdayız:))bugünkü menümü yazayım benimkiler cekistiryo beni:)))yorumlarınızı bekliyorum canlar:))cikalata olmasa süoerdi

1] kahve (şekersiz) (250ml) 1 büyük fincan 2
[2] Çikolatalı donut 1 ADET 309
[3] Balık Tava 1 PORSİYON 370
[4] Karpuz 100 gr 26
[5] Kavun 100 gr 33
[6] nestle damak Çikolata 2 40 gr 456
Toplam : 1196 kal.

uruzcum çok sevinirim listeye girersen canım.hemde yardımcım ol benim tatlım.
esther listeye aldım seni 2 haftayı doldurdun ama senden daha çok paylaşım bekliyorum artık bu en önemli kural sen biliyorsun zaten.
alminanaz canım bir gün bişey yemiyorsun ertesi gün çikolata dondurma vs yiyorsun artık çikolata dondurmayı kes bence tatile kadar kg vermek istiyorsun madem onlardan uzak durmalısın canım.

kızımın doğum günü çok güzel oldu çok eğlendi sadece bir arkadaşımızı çağırdık 4 yaşında oğlu var deli gibi eğlendi oynadılar.

slmmm
tatil moduna girince diyette zor gidiyor 2 gündür hiç bir şeye fırsat bulamıyorum ancak yerleşiyoruz,alışveriş vs..derken gece pilim bitiyor
burada tartım da yok komşuda tartılacağım.

Ayşecim Ceylinin yeni yaşı kutlu olsun,nice güzel yaşlara canım gördüm resimlerinizi çok güzelsiniz..

Uruzcum listeye dönmene sevindim eminim katkın olacaktır canım..

Yasemincim işin çok zor canım yaaa umarım bi an önce işlerin yoluna girer..

Reyhancım listen,sporun..süpersin!

Hadi diğer eski üyeler gelin artık sayıca çok azaldık,motivasyon düşüyor...

bugün ne yedim?

sabah domates,peynir,simit,yumurta

öğlen peynirli makarna,tavuk pirzola,salata

akşam yoğurt, bir kaç erik

yarın umarım güzel bir menü ve spor ile geçer..
şimdi ben yatarrr..

Eve yeni geldim, çok uykum var, hemen uyucam :)

Ama uyumadan önce takımıma bu akşamın hesabını veriyim dedim
:9:

3-4 tane tavuk pirzola yedim, tabaktaki salatamın hepsini yedim, patates kızartmama ve kolama dokunmadım :76:

Takımıma karşı mahçup değilim yani :)

Yazılan mesajlara göz attım ama cevap yazacak güç bulamıyorum kendimde, yarın cevap yazıcam.H

Hepiniz şu an uykunuzun kaçıncı demindesiniz Allah bilir ama yine de iyi geceler
:69::9:

Senacım bu kadar güzel şeylerden sadece tadımlık alarak yetinmek büyük başarı, tebrik ederim canım :16:

Eminin eskiden yediklerinin çok çok azdır şu an yediklerin :)

Sevdiğin yiyeceklerden vazgeçemesen bile böyle hepsinden tadımlık alırsan bir sorun olmaz canım, afiyet olsun :56:

Sagol uruz inan mutlu oluyorum yorumlari okuyunca, cok ta motive oluyorum tabi. Sagol arkadasim. Gece yatarken karnim ses veriyordu , kosturmacada olunca yediklerimi de eritiyorum..

günaydın kızlar iyi haftasonları..
bugün piknik planımız vardı 2 haftadır evden çıkamadık hem taşınmanın yorgunluğunu stresini atacaktık ne güzel ama eşimin izni yok yine :(
annemi de çıkaramadık bir yere daha :(

deryacım teşekkür ederim canım.
uruzcum davette çok güzel kendine hakim olmuşsun tatlım...

Back