tesekkür ederim uruzcum spora gelince surda daha 2 haftadir düzenli yapmaya calisiyorum canim ondan önce bende salmistim zor toparladim
herkese günaydın..benide izinli yada sabit geçin..okadar yogun bi haftaydıki katılımda bulunamadım ama bugüden itibaren burdayım.sormayın başıma gelenleri dün eşim aradı vize çıkmış gel al diye hemen netten bilet aldım bugün için izin aldım saatlerce bebegimle havaalanına ılaşmaya çalıştım ve havvaalanında kalakaldım.biletimde yandı üstelik dönüşümde bugüneydi bi günlüktü..ben viyanadayken çıkış yapabilmem için 3 aylık gecici vize verdiler asıl vizenide gel al dediler oglumada 6 aydan küçük gerek yok dediler amaburda havalanına gittiğimde uçak şirketi avusturya sınır polisini aradı vizesi yok 6 aydan küçük bebek diye onlarda sınırdan almayız demişler kafayı yiyecektim ya onlar verdilerde ben mi almadım..eve geri döndüm mecburen..bida havalanı görmek istemiyorum..
haftasonu kendime bi baskül almam lazım muayenehanemede ..viyanada 2 tane vardı getıremedim..sonrada giitsin kilolar..sıcakta hiç çekilmiyo..
herkese günaydın..benide izinli yada sabit geçin..okadar yogun bi haftaydıki katılımda bulunamadım ama bugüden itibaren burdayım.sormayın başıma gelenleri dün eşim aradı vize çıkmış gel al diye hemen netten bilet aldım bugün için izin aldım saatlerce bebegimle havaalanına ılaşmaya çalıştım ve havvaalanında kalakaldım.biletimde yandı üstelik dönüşümde bugüneydi bi günlüktü..ben viyanadayken çıkış yapabilmem için 3 aylık gecici vize verdiler asıl vizenide gel al dediler oglumada 6 aydan küçük gerek yok dediler amaburda havalanına gittiğimde uçak şirketi avusturya sınır polisini aradı vizesi yok 6 aydan küçük bebek diye onlarda sınırdan almayız demişler kafayı yiyecektim ya onlar verdilerde ben mi almadım..eve geri döndüm mecburen..bida havalanı görmek istemiyorum..
haftasonu kendime bi baskül almam lazım muayenehanemede ..viyanada 2 tane vardı getıremedim..sonrada giitsin kilolar..sıcakta hiç çekilmiyo..
Ne guzel olurdu sporu hayatimiza gecirebilseydik, bazan sabah cok erken vakitlerde sabah daha etraf karanlikken kalkip disada yuruyus yapiyor yabancilar( yurtdisinda oldugum icin) takdir ettim, hic usenmiyorlar. Biz de batuhan insallah canim hayatimiza dahil ederiz su mereti:)
8. TAKIM 211. HAFTA
nuvanda ( 54,8 / 54,8 / 0,0 / 0,00 % )
gulsenbasak ( 67,8 / 67,8 / 0,0 /0,00% )
batuhanim ( 82,0 / 82,0 / 0,0/ 0,00 % )
AySeCeYLin ( 61,2 / 61,2 / 0,0 / 0,00%)
scapula ( 82,5 / 82,5 / 0,0 / 0,00%)
handerya (68,6 / 68,6 / 0,0 / 0,00 %)
tal (69,3 / ) diskalifiye
esther (84,0 / 83,0 / 1,0 / 0,59 % yeni üye
TOPLAM KİLO ( 500,9/ 499,9 / 1,0 / 0,2%
ben çıkıyorum uruzcum listeyi kontrol edip bırabilirsin misin canım çok acele yazıyorum öptüm
aaa tal niye diskalifiye oldu..bebek istiyordu ne oldu?
yasemincim geçen hafta kg sunda bir yanlışlık oldu,talda bunu bahane edip ukala bir şeklide ayrılmak istediğini söyledi.hem takıma girmek için başımın etini yedi 2 hafat beklemeden takıma aldım sonra da ilk haftasında takıma ayıp etti,o yüzden dikalifiye olduaaa tal niye diskalifiye oldu..bebek istiyordu ne oldu?
kiyamam canim ya yesitemedinmi havvalanina yoksa ???
canim ayrilmak istedi gereksiz yerde ondan aysecimde öyle bir karar almis sanirim
öneri kimden cikti sormaaaaa
yasemincim geçen hafta kg sunda bir yanlışlık oldu,talda bunu bahane edip ukala bir şeklide ayrılmak istediğini söyledi.hem takıma girmek için başımın etini yedi 2 hafat beklemeden takıma aldım sonra da ilk haftasında takıma ayıp etti,o yüzden dikalifiye oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?