gördüm canım da kaç saattir kimsecikler yoktu ondan söyledim.Kaptan biz burdayiz ama goren yok,
herhalde gecmise cok bakilmiyor vakit darligindan olsa gerek,yoksam yaziyoruz inan ki,hevesle
kolay gelsin baci :))
bende buralardayim bu ara
Selam kizlar nasilsiniz?
Bugun benim de tempolu gecti ,kosusturmaca ve bas agrisi.2 aydir adet olmuyordum gittim adacayi falan aldim,uzerimde siskinlik var,hala tam olmus degilimcok rahatsizlik veriyor,duzensiz yemek yedim ,dun sabah iki tane pogaca yedim ara da cips (cok az diet olandan) mideme oturdu aksam yemek yiyemedim,cok fena yapti midemi ..
Sabah; Kahvalti yap(a)madim
ogelen: ince ekmekli durum
aksam: bir sey yemedim ve yiyecegimi zannetmiyorum belki cay icerim ,adacayi
bu arada kendime ab rocketin çakması bir mekik aleti aldım baya yakıyo göbüşümü.
artık onunla ericek gobeğim.
arkadaslar bugun farkettim bazi dar gelen kiyafetlerim olmaya basladi ama kilomda degisiklik yok acaba regl olmadim ondan mi kaynaklaniyor sizce? patlayacak kadar sistim sanki oyle hissediyorum,menapoza girenleri simdi anladim...dr a gittim ama omur boyu ilac kullanmak istemiyorum dogal ilaca basladim bakalim
ben geldimmmm..gecmişi okuyamadım kusura bakmayın eve net alınca okurum..başıma neler geldi birbilseniz..vizemi alamadım acil durum vizesiyle çıktım onuda bebege veremeyiz bebegini babasına bırak git dedi aklı kıt memur..sonra havaalanında biletimi hamileyken aldıgım için oğluşuma bebek bileti alayım dedim mümkün değil bebek uçamaz dediler kafayı yitecektim ya o bilet satış neden orda ne iş yapıyoda bebege bilet kesemiyo kucagımda gidecek zaten sanki koltuga ihtiyacı var telefonla ucak şirketine ulaşıp son dkda aldım bileti sonrada uçak 10 saat rötar yaptı..daha neler neler..
şuan sağlık ocagındayım bugün buranın pazarı var millet pazarda sanırım rahatım hasta az..sizde ne var ne yok biriniz özet yapsa ne iyi olur..
selam ızlar söyle bir geçmişe bakıp alıntılarla size katılmaya çalıştım bugün dişçiye gittim ameliyat oldum yine birazdan eve gidip dinlenecemkeninize ii bakııııııııııııııııın
gördüm canım da kaç saattir kimsecikler yoktu ondan söyledim.
sağol canım.callan yaptım.platesi de ileryen saatlerde iyi olursam yapacağım hala yorgunum.
bugün
sabah
tost,şekersiz çay
öğlen sonu
yeşil mercimek
yoğurtlu kabak salatası
akşam
soda
kiraz
Senacım polikistik over sendromu mu var sende? :26:
Çok merak ediyordum ama almamıştım, biraz dene canım eğer güzel sonuçlar alırsan ben de bir tane almayı düşünebilirim :)
Canım kiloda bir değişiklik olmasa da incelebilrsin, zaten kilodan daha önemlisi benden ölçülerin. Kıyafetleri giyince bir farklılık hissettiğine göre güzel sonuçlar alıyorsun demektir
Bütün aksilikler de üst üste gelmiş, gereksiz yere sorun çıkarmışlar canım sana. Neyse ki en sonunda halledebilmişsin canım
Şeymacım geçmiş olsun canım, iyice bir dinlen ama sonra hemen gel
akşam çok hafif oldu fındık,badem yerim birazda uruzcum keşke plateste yapsam şimdi ama çok yorgunum zaten dinlenmeye ihtiyacım var ama aklım platesteYemek listesi hemen düzene girmiş, tabii spor da öyle :)
bugün okula pasta yapıp goturmustum. bana kala kala 3-4 çatal bişi kaldı. sabah başka bişey yemedim.
3 te eve geldım. yolda açlıktan ve sıcaktan fenalık geldı merak edıp tansıyonumu olcturdum 13 e 8 çıktı :26: ben duşuk dıye beklemıştım ama bole çıktı anlmadım.
evde gunlerdır canımın çektığı kaşarlı sucuktan yaptım. nasıl acıktıysam sucuğu doğrarken parmağımı derince kestim. hala kanıyor.
sat 6da canım tatlı bişiler çekti oğlumun bonibonundan yedim 2-3 tane ve şekerli leblebi yedim 5-6 tane. 2-3 çay kaşığı ananaslı dondurma yedim.
canım bişi çekince gıdım gıdım yeyıp ustune koca bi bardak su içiyorum doyuyorum
Biri mekik aleti almış... Kim nerden aldı
Ya bende sauna eşofman aldığım zaman,şöyle bi alet vermişlerdi.Nedir,ne işe yara hiç bilmiyorum..
Bilgidi olan var mı arkadaşlar... Esther,senin aldıgın ab rocket mekik aletini yanında bu alet var,belki sen biliyorsundur...Alet şu:
Eki Görüntüle 213837
ben aldım canım. spor mağazasından aksport rocket diye bi alet.
o ne bilmiyorum ki. yanında çıkmadı benim
bugün okula pasta yapıp goturmustum. bana kala kala 3-4 çatal bişi kaldı. sabah başka bişey yemedim.
3 te eve geldım. yolda açlıktan ve sıcaktan fenalık geldı merak edıp tansıyonumu olcturdum 13 e 8 çıktı :26: ben duşuk dıye beklemıştım ama bole çıktı anlmadım.
evde gunlerdır canımın çektığı kaşarlı sucuktan yaptım. nasıl acıktıysam sucuğu doğrarken parmağımı derince kestim. hala kanıyor.
sat 6da canım tatlı bişiler çekti oğlumun bonibonundan yedim 2-3 tane ve şekerli leblebi yedim 5-6 tane. 2-3 çay kaşığı ananaslı dondurma yedim.
canım bişi çekince gıdım gıdım yeyıp ustune koca bi bardak su içiyorum doyuyorum
iyi aksamlar kızlar..dünkü kacamaklarımı telafi ettim geldimm:))iste menü
[1] Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80
[2] Red Bull (enerji içeceği) 1 KUTU 110
[3] Karışık Tost 1 ADET 280
[4] nescafe cappuccino (şeker ilavesiz) 1 10.5 g 47
[5] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[6] Pastırma 20 GRAM 50
Toplam : 657 kal.
???????
Alminacım ne yaptın sen
Canım telafi etmek için bile olsa 1000 kalorinin altına inmemeni tavsiye ederim, 1000 kalori bir önceki günü telafi etmek için ideal :) Ama kesinlikle alışkanlık haline getirmemek lazım.
bende menümü paylasim
sabah
1 tost
1 yumurta
1 bardak sekersiz cay
kk peynir
ara
1 dilim karpuz
öglen
3 kasik bezelye yemegi etli
1 kasik pilav
bol salata
ara
2 kuru kayisi
3 erik
aksam
1 tabak yagsiz spagetti
1 kase yogurt
2 litre su
5 mil leslie
bende menümü paylasim
sabah
1 tost
1 yumurta
1 bardak sekersiz cay
kk peynir
ara
1 dilim karpuz
öglen
3 kasik bezelye yemegi etli
1 kasik pilav
bol salata
ara
2 kuru kayisi
3 erik
aksam
1 tabak yagsiz spagetti
1 kase yogurt
2 litre su
5 mil leslie
Beni ne giyicem telaşı sardı.
Düğünümüz var, ben yazlık siyah bir pantolon giymek istiyorum, üzerine de uzun bir bluz ama yaz düğününde siyah pantolon göze batar mı, uygun olur mu emin olamadım :26: Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?