yaaaa öylemi yapıyım gerçi benim işlk hedefim 55 ti baktım veriyorum neden 53 olmasın dedim:26::26::26:bügünde böyle olunca moralim bozuldu açıkcası bide mezun olup takımımdan ayrılmakta istemiyorum oofff yaaaaa:95::95::95::95::95:
ben geldim sonunda yerleşktim halıları serdim mis gibi ufak tefek şeyler kaldı ama o kadar da olur yalnız bu hafta monti güme gitti uygulayamadım o yoğunlukta ne pişerse yemek zorunda kaldım seçme sansım olmadı bakalım cuma ne gösterek tartı yarın callanıma ve platese başlıyorum yeniden
nerdesiniz kızlar huuuuuuuuuu
evet aslında mekik fayda edebilir ama gerçekten çok acıtıyor insanın canını şu mekik çekme aletleri işe yararmı ki benim boynum ağrıyor mekik çekerken
burdayım canım :))))
bugün reglimin ilk günü ve memurluk için sağlık raporu almaya gittim ama mahvoldum ya((
devlet hastanesini tavaf ettim resmen
bu arada kahvaltımı o telaşla 1 de falan poğaçayla yaptım sonra akşam annemdeydik karınımı güzel doyurdum :)))))
spor yapmaya vakit bulamıyorum ya..
ben geldim sonunda yerleşktim halıları serdim mis gibi ufak tefek şeyler kaldı ama o kadar da olur yalnız bu hafta monti güme gitti uygulayamadım o yoğunlukta ne pişerse yemek zorunda kaldım seçme sansım olmadı bakalım cuma ne gösterek tartı yarın callanıma ve platese başlıyorum yeniden
nerdesiniz kızlar huuuuuuuuuu
burdayım canım :))))
bugün reglimin ilk günü ve memurluk için sağlık raporu almaya gittim ama mahvoldum ya((
devlet hastanesini tavaf ettim resmen
bu arada kahvaltımı o telaşla 1 de falan poğaçayla yaptım sonra akşam annemdeydik karınımı güzel doyurdum :)))))
spor yapmaya vakit bulamıyorum ya..
Şeymacım mekik çekerken boyun ağrısı yaşıyorsan bu hareketi yanlış yaptığını gösterir, bu şekilde boynuna ciddi zararlar verebilirsin, aynı zamanda hareketin faydasını da göremezsin. Mekik çekerken ellerine boynuna güç uygulamayacaksın kesinlikle, karın kaslarını sıkacak ve o sayede kalkacaksın, kolların sadece boynuna değecek ama destek olmayacak. Lütfen buna dikkat et canım, aksi takdirde sakatlıklar meydana geliyor.
Ayşecimin dediği gibi pilates de çok faydalı olur, ben biraz kilolu olduğum için çok çok zorlanıyorum hareketleri yaparken ama sen artık rahatlıkla pilates yaparsın, faydasını da görürsün
uruzcum senin öyle çok bir kg yokki, canım hareketler de kasların zayıf olduğu için zorlanıyorsun bir hafta yapabildiğin kadar yapsan hareketleri vucudun açılır rahat yapmaya başlarsın canım ilk başladığımda ben de bir çok hareketi yapamıyordum callan çok güçlendirdi benim kasları artık tüm hareketleri zorlanmadan yapabiliyorum 1 hafta ara verdim yarın başlayacağım bakalım ne durumdayım
[1] Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80
[2] Çikolatalı donut 1 ADET 309
[3] Küçük Ekmek 1 ADET 168
[4] Havuç Kızartma (yoğurtlu) 1 PORSİYON 267
[5] Çikolatalı Milkshake 1 ADET 292
[6] Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80
[7] İnce Hamurlu Peynirli Pizza 1 DİLİM 150
[8] antep fıstığı 20 adet 80
Toplam : 1426 kal.
bugun aklıma ne geliosa yedim manyak gibi daha yorum yapmam ben bu menüyeee
[1] Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80
[2] Çikolatalı donut 1 ADET 309
[3] Küçük Ekmek 1 ADET 168
[4] Havuç Kızartma (yoğurtlu) 1 PORSİYON 267
[5] Çikolatalı Milkshake 1 ADET 292
[6] Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80
[7] İnce Hamurlu Peynirli Pizza 1 DİLİM 150
[8] antep fıstığı 20 adet 80
Toplam : 1426 kal.
bugun aklıma ne geliosa yedim manyak gibi daha yorum yapmam ben bu menüyeee
selam kızlar. sabhki 2 lokma peynir ekmeğin ardından akşam 6da biraz kumpir bol kaşarlı minikbir tost yedim. akşam 10 gibi kavun karpuz yedim.
bugün spor manyağı oldum ama kızlar. 2800 m yurudum, 600m koştum. dışarıya her çıkışımda 100 metre artırıcam koşmayı. koşmayı çok seviyorum ve çok ozlemışım. bi aralar 4000 metre koşuyordum 72 kg iken. sonra herzaman gulup dalga geçtığım belediyenin spor aletlerinde spor yaptım100 bel haeketi, 100 kalça hareketi, 100 bacak hareketi, 34 ağı bacak hareketi ve 10 kere kendimi kaldırıpindirdim bi alette.
eve geldim 180 mekık çektım. biraz da kalça basen çalıştım.
öyle...
bütün gun dışardamıydın canım? Bi de yediklerinin hep kalorisini tutuyo musun
Bu nasıl bir spor aşkı böyle, hızını alamamışsın :)
Ama çok mükemmel bir gün olmuş, yağlar cızır cızır erimiştir
almina menünün maşallahı var canım her türlü kaloriden almışsın
esther 4000 m koşmak süpermiş.öok güzel spor yapmışsın canım
ahhh ahhh ben sporcuydum da bakmayın siz yağ doldurdum kendime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?