Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geç kalmış değilsin canım,eritirsin hepsini yine sporla

ay işallah 2 haftadır çok istikrarlıyım. ama yazın memlekete gıdıp sapıtmamam lazım. ben 10 temmuzda 79 olacağıma sozverdım kendime. bu hafta iyi sonuç bekliyorum ama listede olmıcam yine dimi kaptan?

Selam kizlar nasilsiniz?
Bugun benim de tempolu gecti ,kosusturmaca ve bas agrisi.2 aydir adet olmuyordum gittim adacayi falan aldim,uzerimde siskinlik var,hala tam olmus degilim:50: cok rahatsizlik veriyor,duzensiz yemek yedim ,dun sabah iki tane pogaca yedim ara da cips (cok az diet olandan) mideme oturdu aksam yemek yiyemedim,cok fena yapti midemi ..
Sabah; Kahvalti yap(a)madim
ogelen: ince ekmekli durum
aksam: bir sey yemedim ve yiyecegimi zannetmiyorum belki cay icerim ,adacayi:59:

arkadaslar bugun farkettim bazi dar gelen kiyafetlerim olmaya basladi ama kilomda degisiklik yok acaba regl olmadim ondan mi kaynaklaniyor sizce? patlayacak kadar sistim sanki oyle hissediyorum,menapoza girenleri simdi anladim...dr a gittim ama omur boyu ilac kullanmak istemiyorum dogal ilaca basladim bakalim

ben geldimmmm..gecmişi okuyamadım kusura bakmayın eve net alınca okurum..başıma neler geldi birbilseniz..vizemi alamadım acil durum vizesiyle çıktım onuda bebege veremeyiz bebegini babasına bırak git dedi aklı kıt memur..sonra havaalanında biletimi hamileyken aldıgım için oğluşuma bebek bileti alayım dedim mümkün değil bebek uçamaz dediler kafayı yitecektim ya o bilet satış neden orda ne iş yapıyoda bebege bilet kesemiyo kucagımda gidecek zaten sanki koltuga ihtiyacı var telefonla ucak şirketine ulaşıp son dkda aldım bileti sonrada uçak 10 saat rötar yaptı..daha neler neler..
şuan sağlık ocagındayım bugün buranın pazarı var millet pazarda sanırım rahatım hasta az..sizde ne var ne yok biriniz özet yapsa ne iyi olur..

[Ayse kizinin dogum gunu kutlu olsun canim,kac yasina girdi ufaklik?
cuma günü 2 yaşına girecek canım teşekkür ederim...

ben geldimmmm..gecmişi okuyamadım kusura bakmayın eve net alınca okurum..başıma neler geldi birbilseniz..vizemi alamadım acil durum vizesiyle çıktım onuda bebege veremeyiz bebegini babasına bırak git dedi aklı kıt memur..sonra havaalanında biletimi hamileyken aldıgım için oğluşuma bebek bileti alayım dedim mümkün değil bebek uçamaz dediler kafayı yitecektim ya o bilet satış neden orda ne iş yapıyoda bebege bilet kesemiyo kucagımda gidecek zaten sanki koltuga ihtiyacı var telefonla ucak şirketine ulaşıp son dkda aldım bileti sonrada uçak 10 saat rötar yaptı..daha neler neler..
şuan sağlık ocagındayım bugün buranın pazarı var millet pazarda sanırım rahatım hasta az..sizde ne var ne yok biriniz özet yapsa ne iyi olur..

yasemincim hoşgeldin canım..ne zor geçmiş yolcuğun perişan olmuşsun canım saatlerce neyseki sağsağlim varmışsınız.takım bu ara hareketsiz biraz canım,ben yeni evime taşındım aramıza yeni katılan deneme süresinde olan arkadaşlar var tanışırsın hepsiyle zamanla

selam kizlar 2 gündür netim sorunlu ya tam yazarken atiyo beni kkdan sonrada birsüre giremiyorum tekrar
dün en son saat 23 dü galeba denedim yine giremedim anlamadim gitti :))

ohhh zorluklarda olsa sonunda sag saglim varmisin vatanimiza canim
cok sevindim senin adina insallah esinde yakin zamanda gelir yaniniza :16:

ben geldim sonunda yerleşktim halıları serdim mis gibi ufak tefek şeyler kaldı ama o kadar da olur yalnız bu hafta monti güme gitti uygulayamadım o yoğunlukta ne pişerse yemek zorunda kaldım seçme sansım olmadı bakalım cuma ne gösterek tartı yarın callanıma ve platese başlıyorum yeniden
oh oh çok şükür güle güle oturun:69:
şeymacım bence de yeter ama sporu bırakma plates yap en hızlı ve etkili ondan sonuç alırsın.tv 8 in internet sitesinde ebrunun videolarına bak karın günlerini düzenli yap canım
pilates mi yapıyım yani:26:
Şeymacım mekik çekerken boyun ağrısı yaşıyorsan bu hareketi yanlış yaptığını gösterir, bu şekilde boynuna ciddi zararlar verebilirsin, aynı zamanda hareketin faydasını da göremezsin. Mekik çekerken ellerine boynuna güç uygulamayacaksın kesinlikle, karın kaslarını sıkacak ve o sayede kalkacaksın, kolların sadece boynuna değecek ama destek olmayacak. Lütfen buna dikkat et canım, aksi takdirde sakatlıklar meydana geliyor.

Ayşecimin dediği gibi pilates de çok faydalı olur, ben biraz kilolu olduğum için çok çok zorlanıyorum hareketleri yaparken ama sen artık rahatlıkla pilates yaparsın, faydasını da görürsün :16:
tamam canım plates callan taklıacam ben bundan sonra:37::37:bu hafta son bildiriim yaneee:58::58:
burdayım canım :))))
bugün reglimin ilk günü ve memurluk için sağlık raporu almaya gittim ama mahvoldum ya :(((
devlet hastanesini tavaf ettim resmen :D
bu arada kahvaltımı o telaşla 1 de falan poğaçayla yaptım sonra akşam annemdeydik karınımı güzel doyurdum :)))))
spor yapmaya vakit bulamıyorum ya..
geçmiş olsun canım bir düzeneotuttur kendini sporuda yaparsın :70:
Aynen öyle canım, kaslarım çok güçsüz, hareketleri yaparken çok yoruluyorum ve nefes nefese kalıyorum sanki çok hızlı koşmuşum gibi :60:

Ama çok faydalı olduğuna eminim, zaten çevremde pilates yapanlardaki incelmeyi ve postürdeki değişikliği görüyorum :69::18:
benimde kaslarım güçsüz heralde çok zorlanıyorum ama sıkılaşmakta istiyorum eee nasıl olcek:95::95::95:
selam kızlar. sabhki 2 lokma peynir ekmeğin ardından akşam 6da biraz kumpir bol kaşarlı minikbir tost yedim. akşam 10 gibi kavun karpuz yedim.

bugün spor manyağı oldum ama kızlar. 2800 m yurudum, 600m koştum. dışarıya her çıkışımda 100 metre artırıcam koşmayı. koşmayı çok seviyorum ve çok ozlemışım. bi aralar 4000 metre koşuyordum 72 kg iken. sonra herzaman gulup dalga geçtığım belediyenin spor aletlerinde spor yaptım :60: 100 bel haeketi, 100 kalça hareketi, 100 bacak hareketi, 34 ağı bacak hareketi ve 10 kere kendimi kaldırıpindirdim bi alette. :52:

eve geldim 180 mekık çektım. biraz da kalça basen çalıştım.
öyle...
:nazar::nazar::nazar:maşallah bu ne azim böyle:46::46::46:
bu arada kendime ab rocketin çakması bir mekik aleti aldım baya yakıyo göbüşümü. :49:

artık onunla ericek gobeğim.
işe yarıyomu canım ya bende mekik felan çekemiyorum ya onlardan almayı düşündüm işe yararmıki:26:
hoş geldin canım vatanına ayyy yazık y şu prosedürlerle uğraşmak ne kadar zor neyse sağ salim geldin hoş geldin:71::71::71:

selam ızlar söyle bir geçmişe bakıp alıntılarla size katılmaya çalıştım bugün dişçiye gittim ameliyat oldum yine birazdan eve gidip dinlenecem:34::34:keninize ii bakııııııııııııııııın:54::54::54:

gecmis olsun canim düsündügün kadar kötü gecmemis sanirim cok sevindim buna canim

Back