HODRI MEYDANNNN Millet ,duyduk duymadik demeyinAgustosun kacina gidiyorsun? iki gurbetci yarisalim bakalim
![]()
Agustos 13 canim.grami gramina ayniyiz walla.bu arada sen östereich tasin dimii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HODRI MEYDANNNN Millet ,duyduk duymadik demeyinAgustosun kacina gidiyorsun? iki gurbetci yarisalim bakalim
![]()
selam kızlar.
ben sanırım azcık daha gram verdim
bugün sabah 1 kase nesfit koydum sutu doktum ama yıyemeden cıktımevden. ayrıca tadı da iğençti bişey aynetmemiş oldum. ay bu nesfitin kırmızı mevvelisi ne kadar berbat. aslında ben cıkolatalı olanı sevıyordumbi deneyeyim dedim ama pişman oldum.
her neyse ben de okulda peynir ekmek tomates yedim. şimdi de canım bişey yemek istemiyo bakalım...
selam canlar nasilsiniz bakim
bakiyorumda bugünde durgun buralar ama gececek ben eminim hepsi birerbirer dönecek tekrar![]()
valla hangsini saysam bilemedim:26:noldu şeymacım kim sinir küpü yaptı seni
selam kızlar.
ben sanırım azcık daha gram verdim
bugün sabah 1 kase nesfit koydum sutu doktum ama yıyemeden cıktımevden. ayrıca tadı da iğençti bişey aynetmemiş oldum. ay bu nesfitin kırmızı mevvelisi ne kadar berbat. aslında ben cıkolatalı olanı sevıyordumbi deneyeyim dedim ama pişman oldum.
her neyse ben de okulda peynir ekmek tomates yedim. şimdi de canım bişey yemek istemiyo bakalım...
bu gün iki kişi beni tanımadı :26::26::26:ve her görenaynen böyle kalıyor annem yalvarıyo ne olur kızım daha zayıflama diye ve dolabımda hiç birşey olmuyo ne yapıyım ara veriyimmi yeter mi ki bu kadar:44::44::44:
bu gün iki kişi beni tanımadı :26::26::26:ve her görenaynen böyle kalıyor annem yalvarıyo ne olur kızım daha zayıflama diye ve dolabımda hiç birşey olmuyo ne yapıyım ara veriyimmi yeter mi ki bu kadar:44::44::44:
bence vereceğiniz kilo az kalmış onuda verin kapatın zayıflama defterini. bence en güzel duygu hedefine ulaştığın kilo :) darısı başıma
bencede hedefine az kaldi ona ulas bizde sana yol verelim![]()
Şeymacım en başında 53 kiloyu hedef olarak belirleme nedenin neydi? Beden kitle indeksine bakıyorum, 20.9 yazıyor. Zaten 18-25 arası normal sınıfında, bu durumda sen oldukça idealsin. Eğer kendini artık iyi hissediyorsan, sadece rakamlara takılıp kalma ve gereksiz yere kendini zorlama. 38 beden olmuşsundur çoktan, hatta bu kiloda 36 bile olmuşsundur, 53 olması şart mı? :)
ama vereceği kilo fazla bişi değil ki... hem sizi bırakmakta istemiyo
Şeymacım en başında 53 kiloyu hedef olarak belirleme nedenin neydi? Beden kitle indeksine bakıyorum, 20.9 yazıyor. Zaten 18-25 arası normal sınıfında, bu durumda sen oldukça idealsin. Eğer kendini artık iyi hissediyorsan, sadece rakamlara takılıp kalma ve gereksiz yere kendini zorlama. 38 beden olmuşsundur çoktan, hatta bu kiloda 36 bile olmuşsundur, 53 olması şart mı? :)
aslında hani zayıflık olarak bakarsak fazla bile zayıf oldum diyebilirim çünki zaten kemik yapısı olarak zaten ince bir yapım var ama sıkı bir vucudum yok hamilliğin mirası odaevet canım ya geçen ay aldığım 38 beden pant çok kilo farketmememe rağmen bu ay üstümden akıyo malesefff:44::44::44:
merak ettiğim bi durum var. 5 kilo verdim ama göbekten gitti diyolar kalça ,basen duruyomuş. 50lili kilolara ulaşıncada yine basenler büyük duruyomu. orantısız olmak istemiyorumda:44:
Canım vereceğin kadar vermişsin demektir bu, çok zayıf olunca da kadınsı hatlar kayboluyor bence, her şeyi kıvamında bırakmak gerekli :)
Ama dediğin gibi bir durum varsa hamilelik nedeniyle, sıkı bir sporla taş gibi olursun merak etme
Vücut yapısıyla alakalıdır, bazılarının kalça kısmı gerçekten geniş oluyor, üst kısmı kuş kadar olsa da alt tarafı birden genişliyor. Bence kemik yapısıyla alakalıysa bir şey yapılamaz ama hamilelik sonrası vücutta özellikle göbek bölgesinde oluşan bozulmalar sıkı bir sporlar halledilebilir.
Canım vereceğin kadar vermişsin demektir bu, çok zayıf olunca da kadınsı hatlar kayboluyor bence, her şeyi kıvamında bırakmak gerekli :)
Ama dediğin gibi bir durum varsa hamilelik nedeniyle, sıkı bir sporla taş gibi olursun merak etme
Vücut yapısıyla alakalıdır, bazılarının kalça kısmı gerçekten geniş oluyor, üst kısmı kuş kadar olsa da alt tarafı birden genişliyor. Bence kemik yapısıyla alakalıysa bir şey yapılamaz ama hamilelik sonrası vücutta özellikle göbek bölgesinde oluşan bozulmalar sıkı bir sporlar halledilebilir.
anatomi hocamla konuştumuştum senin vücudun geçiş tipi vücut ne çok ince ne çok kalın ortadasın dedi:26:
o zaman nasıl bir spor yapıyım ki şu karnım bir şekile girsin yahu ben 30 kilo olsamda bu mide çıkacak bu gidişle![]()
O zaman şanslısın, kemiklerin kalın olsaydı narin görünebilmek için daha çok çaba sarf etmen gerekecekti :)
Ben hangi tip bedene sahip olduğumu merak ediyorum ama nasıl anlayacağımı bilmiyorum
Karın bölgesi için en iyisi yarım mekik Şeymacım, düzenli olarak yaparsan mutlaka faydasıı görürsün![]()