• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

arkadaşlar dua edin artık bu hafta ablam gelsin inşallah gelebilir gelecez diyorlarda son anda enişte bey mazeret çıkartıyor kafayı yemek üzereyim ablamı görmem lazım sakinleşmek için sinir sistemim alt üst oldu bu adamın yüzünden ya kalıbına bakan sözünde duran biri zannedecek

aklına kötü şeyler getirme şeker..
inşallah gelirler de bu hafta rahatlarsın biraz..

selmacım maşallah nasıl uyuya biliyorsun okadar canım ya
ben hayatta uyuyamıyomakşam yatmam 12/1 sabah kalkmam 7:30/8 arası istersen yat sabahın körü geliyo ufaklık başıma
anne mama
açlığa asla tahamülü yok
senınkide bişeymi en geç 23 00 de uyuruz sabah 7 de kalkarım akşama kadar koşturmaca

arkadaşlar dua edin artık bu hafta ablam gelsin inşallah gelebilir gelecez diyorlarda son anda enişte bey mazeret çıkartıyor kafayı yemek üzereyim ablamı görmem lazım sakinleşmek için sinir sistemim alt üst oldu bu adamın yüzünden ya kalıbına bakan sözünde duran biri zannedecek

lubabecim inş gelir üzme canını acaba uzaktamı oturuyor

allah gönlüne göre versin canım benimm Şeniz

amin ablacım

aklına kötü şeyler getirme şeker..
inşallah gelirler de bu hafta rahatlarsın biraz..
ıNŞALLAH CANIM GELıR YA anlamıyorum gelecez deyipte gelmemelerini
senınkide bişeymi en geç 23 00 de uyuruz sabah 7 de kalkarım akşama kadar koşturmaca

lubabecim inş gelir üzme canını acaba uzaktamı oturuyor

amin ablacım
biz kocaelideyiz cnm ablamlar istanbuldalar çok uzak değil özel arabayla bir saat ama gelmek isteyene çok yakın ben yazın ablama sabah gidip akşam dönüyorum isteyene çok yakın ama bey efendinin hep bir mazereti vardır paradan dolayı gelemem der bir bakmışsın aynı zamanda dünyanın parasını harcıyor
anlıcan insanı üzmek kırmak için elinden geleni yapabiliyor hep sensin diyeceksin sen istediğinde değil kendi istediğinde gelecek ben amiliyat olduğumda bile ablamı getirmedi günlerce ablam orada ben burada ağladık ve bir aydan fazla zaman geçti bayramdı galiba geldiler
bu sene erkek kardeşim ameliyat oldu bey efendi aldı ablamı anasını dünyanın öbür uçuna annesinin dıdısına gezmeye götürdü zorla ablamı oofffffffffffff anlatamam cnm çok şey var allahım islah etsin daralıyorum artık
bırak sinirden yemek yer oldum ya benimde en kötü huyum bu

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar arkadaşlar.nassıınız iyisinizdir inşallah. ya kaç zamandır gelemedim.neyse sebebi ziyaretim: akrepcime geçmniş olsun demek.canım çok ama çok geçmiş olsun.verilmiş sadakanız varmış.çok sadaka vermek biliyosun belayı def ediyo.allah bidaha böyle ve daha betr acılar göstermesin.inşallah eşin iyidir şimdi.geçmiş sayfalarınızı okuyamadığım için son durumları bilmiyorum.ama senin bizdeki yazılarını görünce durumu iyi heralde diye yorumladım.tekrara geçmiş olsun canım.

kızlar cıldırmış olmalıyım ben bu gün herşey yedim şimdide eşimi tatlı almaya yolladım biri bana dur desin şaşırdım iycene nerdesiniz

durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:oklava::oklava::oklava: verdigin kiloları düşün zararın neresinden dönersen kardır
durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:mymeka::mymeka::mymeka:

ııı akşamlar buqün sınırılı herkes bnde dahıl:kızgın:
kılo çızelqesı nasıl yapılıyor bırı bana yardım edebılırmıCADIARZU

yaa bırı cvp vermemış şu klıo çızelqesı ıçın:çok üzgünüm:

buqünde yedıklerım
ılık lımonlusu çok faydasını qörüyorum elmalı sırkeden bnce dahaçook ışe yarıyor
kahvaltı;2 çay ufak tost 5 zeytın
öğlen 1 sımıt
akşamda 3 küçük patates közlenmış 2 soğan közlenmış

yaa bırı cvp vermemış şu klıo çızelqesı ıçın:çok üzgünüm:

buqünde yedıklerım
ılık lımonlusu çok faydasını qörüyorum elmalı sırkeden bnce dahaçook ışe yarıyor
kahvaltı;2 çay ufak tost 5 zeytın
öğlen 1 sımıt
akşamda 3 küçük patates közlenmış 2 soğan közlenmış

azracım ben 14, takımdayım birazdan alta bir link yazacam oraya tıkla.. sırayla ne yapman gerekiyo kilo cizelgen için görürsün.. eger yapamaz yada anlamadıgın bir yer olursa sorarsın canım

kayın pederim bugün taburcu oldu yerimseniben
görümcem öğretmen hafta sonu ben bakayım dedi ikisinede
kayın validemide ona götürdük
evim sakinledi :Saruboceq:
ama sinirlerim harap :1no2:
birazdaha kalsalar tığ gibi olacaktım herhalde stresten ve koşuşturmaktan
kilo veremeyen arkadaşlara itinayla postayla gönderirim a.s

luboş şu ablanın sorunu çok geriyo beni :1no2:
inan evlilikte bu tür işkencelere maruz kalan kadınların niçin buna müsade ettiklerini anlamıyorum :1no2:
bu tür kadın acayip gerer beni
anlam veremem
tinkiye msnde bir gece iki saat dil döktüm sonuç ne oldu bak :1no2:
o yüzden paralama kendini ablandır haklısın üzülüyosun onun durumuna ama
bu duruma birazda kendileri müsade ediyolar gibi geliyor bana a.s
sağlığın bozulur canım düşünmen gereken eşin ve çocukların mutlu bir evlilik hayatın var
biraz at arkana yerimseniben

Back