• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sağol canım

lili ablacım paylaşmayı istiyozda bu 15 tatilde biraz zor görünüyor

azad aynı dert kuşum :1no2:
evde iki pc ikiside gece 2lere hatta 3lere kadar dolu :1no2:
ne edek nerelere gidek
tek sabahları bana düşüyor uyuyorlarda öyle yanii :bbo:

hozlemk günaydın canım sanada :içelim:

günaydın kızlar lilicim sağol canım evet kızımdan bana düşmüyor pc
akşam maç seyretti tam fanatik ondan sonradada satlerce yorum antuda
çık artık deyince karşında kürek kadar dil :çok üzgünüm:
akrep ben elimden geldiğince burdayım pc açar açmaz hemen bu sayfaya geliyorum canım gece zaten burda acayip yağmur fırtına vardı yer gök birleşti sanki ceyran gitti
eşimde bu ara pc taktı oyun oynuyo araba yarışı açın oynucam diyor açmayınca beş karış surat :kızgın::kızgın:offff derdim bir değilki daha işede giremedi :kızgın:
asiii hoş geldin canım dediğim gibi fırsat bulamıyorum :çok üzgünüm:

iyidir gülayım yaaa ne olsun işte
sabahları kaçamak yapabiliyorum işte :1rolleyes:
kalktılarmı ev yerini değiştiriyor anacım yok kahvaltıya şu olsun şunu yap bunu isteriz :bbo:
çok ta geziyoruz yalanı yok yani
gezincede yiyoruz tabiii cokacimcoook
tinkim seninde işin zor anacım çok iyi anlıyorum seni -tatlicadiarzu-

wala kolay gelsin abla akşam bende şaşırdım ne yapiim ne yapiim sonunda menemene karar verdik babamla özlemişizde menemeni bi yedik :) tabi ben normalde babam 1ekmek yedi maşallah:)

menemene bende bayılıyorum
geçen bol acılı yaptım
ama dediğin gibi felaket ekmek yediriyor kafamçokkarıştı
bu arada yanlız kalmak babanla san yradı heee iyi doydunuz birbirinize :asigim:

selam herkese nasılsınız arkadaşlar... okudum geçmişi o sitemleri en çok ben hakediyorum galiba... gerçi takımda değilim ama yine de yeterince yazamıyorum ... kusura bakmayın... benim kardeşim geldi evde şimdi ben işteyim akşam da çıkıp dolaşıyoruz... o yüzden akşam yazamıyorum... gündüz de işyeri olduğu için kısıtlı kusura bakmayın...

ben dertliyim bu aralar lilly ablamın da yadıgı gibi çok gezmeye başladık gezdikçe de yiyoruz valla:((( bir azme gelip gecen yazın olduğu gibi başlayamadım... nasıl motive edecem kendimi bilmiyorum... diyete başlayamadıkça da moralim çok bozuluyor iki gündür misafir kızın yanında suratım kırk karış... ne olacak bilmiyorum inşallah yakın zamanda gaza gelir başlarım yoksa kalp kırmaya devam... hepinizi öpüyorum bir kere de öğleden sonra girebilirim belki... akrepcim yarış devam ediyor mu?

kimsecikler yok bekliyelim bakalım hangi şeker gelir..
kızlaar olmuyor amaböyle yaaaa ne bu anacııım takım ruhumuza noldu..
hedefimizi mi unuttuk noldu
vazmı geçtik zayıflamaktann
uazak kalırsak takımdan artı kilo olarak döner bize ve kısır döngü içinde döner dururuz
yapmayın böyle hepimizin birbirine ihtiyacı varr
bu kadar zayıflamak isteyen ve bu yarışmaya girmek isteyen kişiler varken biz elimize verilmiş bu fırsatı iyi kullanalım olurmu..

evet Akrep haklısın insan buradan uzak kalınca kilo alıyora.s

ben kendi adıma konuşuyoru akrep inan pc çocuklarda giremiyorum
eminim bu durum luboş tinki azad içinde geçerli
bir durumdur :1no2:
ama haklısın en azından böyle dönemlerde diğer arkadaşların takımı sırtlaması kısıtlı girdiğimiz zamanlarda yazamasakta okumak çok iyi gelecek bize :1no2:
malesef çitos ve asiden hiç ses yok
husel zaten yok :1no2:
bu durumda sen hozlemk edi ve gülay kalıyosunuz
ne diyeyim
biraz böyle gidecek gibi
en azından tatilin bitmesini
bekleyelim :1no2:
yoksa gerçekten durum vahime gidiyor takımda cuma harici kimse olmuyor
paylaşım hele hiç yok :1no2:

Lillycim haklısın tatil nedeniyle böyle oldu ben edi gülay ve akrep yine herzamanki kadar yazıyoruz ama diğer arkadaşlar olmayınca az yazılmış gibi görünüyor:delphin: bu arada haftaya bende izinliyim kızım isyan bayrağı çekti seninle zaman geçirmek istiyorum diye:asigim: izinli olduğum dönemde evde olmayı düşünüyorum belki bir iki günlüğüne memlekete giderim:teytey:

selam kızlar :)) böle ani sessizlige bürünme sebebimi KAPTAN YARDIMCIMIZ akrepe anlattım ... biraz zamana ihtiyacım vardı sizleri özlemek adına... SİZLERİ GERCEKTEN KIRMAK İSTEMEM ÜZMEKTE İSTEMEM TAKIMIMIZDA ACAYİP DERECEDE YAVASLAMA VAR Kİ YALIN Bİ SEKİLDE ORTADA GÖRMEK İSTEYEN VARMI BİLEMEM ESKİ HIZ KALMADI ÖNERİLER KALMADI BU DURUM BENİ ÇOK ÜZÜYOR:( eskiden hızımız süperdi motivasyon üst seviyedeydi buraya ne için geldigimizi ne için çaba vermemiz gerektigini bilirdik... 15 tatil önceside bu durum mevzu bahısti .. bende bu yavaslama yüzünden çok bunaldım ve sizleri özleme kararı aldım... özleyimki dönüsüm iyi olsun.. kendi adıma eleştiri gerekirse evden çıkmam pc basına burası ve msn ve photosohop derslerim için gecen biriyim:)) lakin ne bilim belli kisiler uğras çaba sarf ediyor .... BEN BİRAZDA KENDİMİ BİRSEYLERİ UNUTTURMAMAK İÇİN SUSTUM.. BEN ZAYIFLAMAK İSTİYORDUM SANKİ UNUTMUS GİBİYDİM .. BUNU HATIRLADIM:)) VE KARAR ALDIM NE OLURSA OLSUN 3 HAFT ÜST ÜSTE SABİT BİLDİRİM YAPARSAM ÇIKACAM TAKIMDAN OLMUYOR BÖYLE BİLİYORSUNUZ HİPOLUYUM VEREMİYOM DİYE BAHANE EDEMEM ÖNCEDEN NASIL VERDİM..? DEMEKKİ ÖZ VERİ YOKMUS DEMEK LAZIM DİMİ... EN AZINDAN BÖYLE Bİ DURUMDA ÇIKARIM SORUNLU Bİ ARKADASA YER AÇILIR BU MANTIĞI KABUL ETTİM KENDİMCE.. PAYLASIMA GELİNCE BU KONUDA ASLINDA NE KADAR KONUSSAKTA PAYLASIM OLUNCA MOTİVE VARMIS.. PAYLASIM YOKKEN BİSİ YOKMUS.. ÖNERİLER VARKEN YAPIYORMUSUM ... SİNDİLİK BU KADAR ÖPTÜM HEPİCENİZİ... BENİ SORAN ARKADASLAR TESEKKÜRLER BE YAAA :)) VALLA ACI PATLICANLAR HERZAMAN İYİ OLURMUS BU KANITLARDI YİNE YENİDEN :))) EDİ KIZISIM İYİ KUSUM HATTA TELİMİ YEMEGE ATACAKKADAR SAĞLAM:pp

Asicim seni görmek çok güzelŞeniz takımdan çıkmak nereden çıktı vücudun direniyor sabırla diyeti bozmadan devam etmen lazım a.s paylaşım konusuna gelince ben kendi adıma cevap vereyim, işlerden fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum inan bu mesajı ara vererek 15 dakkadır yazmaya çalışıyorum yazmayı düşündüğüm pek çok şeyide unuttum delikafadulden birde bunlara antika bilgisayarımın arızaları eklenince delikafadulden ama mutlaka geçmişi okuyorum bazen 1 gün sonra ama okuyorum o mesajlara cevap yazmıyorum çünkü artık zamanın geçtiğini düşünüyorum bunlara neden cevap yazdım takım içinde yanlış anlaşılmalar yaşanmasın diye. ve kızlar hepiniz benim için çok özel arkadaşlarsınız ve vazgeçilmezsinizŞeniz

evet akrepcim sünnet paniği sanırım çok istememe rağmen sünneti bu sene yapmayı korkuyorum ilk defa bir cemiyet yapacağım ve elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum

lubabe bence korkma yakın akrabaların, komşuların ve arkadaşların hepsi sana yardımcı olacaktır emin ol beklediğinden çok daha kolay atlatacağına eminim yardım istemekten çekinme yeter, hem bunlar çok güzel telaşlar ilerde hatırlayıp gülümseyeceğin anılar:teytey:

menemene bende bayılıyorum
geçen bol acılı yaptım
ama dediğin gibi felaket ekmek yediriyor kafamçokkarıştı
bu arada yanlız kalmak babanla san yradı heee iyi doydunuz birbirinize :asigim:

evet ablacım ama babam çok konuşan bi adam deildir malesef yemek yer oturur çay ister çay 1saat sona meyve ister banada zorla yedirir canım benim öle baba kız pek konuşmayız ikimiz çok benzeriz birbirimize :asigim:

iyidir gülayım yaaa ne olsun işte
sabahları kaçamak yapabiliyorum işte :1rolleyes:
kalktılarmı ev yerini değiştiriyor anacım yok kahvaltıya şu olsun şunu yap bunu isteriz :bbo:
çok ta geziyoruz yalanı yok yani
gezincede yiyoruz tabiii cokacimcoook
tinkim seninde işin zor anacım çok iyi anlıyorum seni -tatlicadiarzu-

sağol canım benim
sabah 2 kayısı yedim 1 dlim kepekli ekmek yedim çay içiyorum

evet akrepcim sünnet paniği sanırım çok istememe rağmen sünneti bu sene yapmayı korkuyorum ilk defa bir cemiyet yapacağım ve elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum

canım neden bu kadar geriyosun kendini..sen başla allah yardımcın olur..
allaha güven şeker..en büyük yardımcımız biliyrsun..hiç eline yüzüne bulaşmaz merak etme sen rahat ol

akrepim canım pazara gidiyorum haber veriyorum bak kızma bana a.s
lahana alıcam çorba için değil 4 yada 5 yaprak kaynatıcam
suyunu içicem benim akrabam yapmış lahana suyu içmiş sürekli
içine limon sıkmış onu deniycem umarım içebilirim
zayıflatıyor mutlaka iç dedi deneyeyim bakalım
imitte oturuyor pc den gördüm kız süper olmuş lahana suyuyla
darısı başımıza :Saruboceq::Saruboceq:

Back