Daha fazla arti sayi almadigima sükrediyorum... ben yine de mutluyum.. tek kaygim takima bunu yansitmis olmak
Ama kizlar görürsünüz insallah haftaya bu liste farkli olacak.. En dibe vurmadan yukari itemezsin kendini...
Kilo veren arkadaslarimin hepsini ayri ayri tebrik ediyorum..Gülsen ve Batuhanima sariliyorummm
fazlasıyla yeterli :) hepte sevdiğim şeyler sanırım damak zevklerimiz uyuyoriyiki yarın sende değilim
canın isteyince çok güzel menüler oluşturuyosun :) bugünkü menünede bayıldım , devamını bekliyorum
yarın acısını çıkarmazsın umarım
aynı hatayı maalesef bende yapıyorum ara öğün olayına giremiyorum pekgünde 2 öğün yiyodum ondan hep bu kilolar ...
ayy inşallah kaybetmeyiz bu azmi yoksa bu yazıda şişko geçiririz:18: siz bu yaza mezun olursunuzda benim işim biraz daha uzar :26:
Sabah :
1 haslanmis yumurta
5 cherry domates
3 salatalik
2 catal peynir
1 dilim siyah ekmek
1 bardak limon cayi
Ara :1 yesil elma
Ara :1 avuc kadar patlamis misir
Ara :1 bardak taze meyve suyu (elma, mango , armut , yeni dünya)
Ögle/ Aksam (16:00) :
3 catal yumurtali sucuk
1 tabak salata
1 dilim beyaz ekmek
Ara :2 kupa sekersiz limonlu cay
Ara :1 bardak sade kahve
Ara :1 bardak caffee Latte
Ara :3 nektarin
Ara :1 bardak yesil cay
Ara :1 bardak form cayi
Caylar ,kahve harici tabi 3 litre su , 1 saat pilates... bugün ne cok sivi tüketmisim masallah
hani bana hani bana küstüm sanaaaaaaaaa
Sabah :
1 haslanmis yumurta
5 cherry domates
3 salatalik
2 catal peynir
1 dilim siyah ekmek
1 bardak limon cayi
Ara :1 yesil elma
Ara :1 avuc kadar patlamis misir
Ara :1 bardak taze meyve suyu (elma, mango , armut , yeni dünya)
Ögle/ Aksam (16:00) :
3 catal yumurtali sucuk
1 tabak salata
1 dilim beyaz ekmek
Ara :2 kupa sekersiz limonlu cay
Ara :1 bardak sade kahve
Ara :1 bardak caffee Latte
Ara :3 nektarin
Ara :1 bardak yesil cay
Ara :1 bardak form cayi
Caylar ,kahve harici tabi 3 litre su , 1 saat pilates... bugün ne cok sivi tüketmisim masallah
gelelim bugünkü yediklerimeeeee
[1] Milföy 2 adet 380
[2] Puding (çikolatalı) 0.50 81.5
[3] Kısır 7 yemek kaşığı 437.5
[4] Yoğurtlu makarna 0.25 136.5
[5] Sade Kek 1 dilim 146
[6] Puding (çilekli) 0.50 81.5
[7] Çay (şekersiz) 0.25 LİTRE 2.5
Toplam : 1265.5 kal.
ayrana bayılırım ama hazır ayran olacak.bazen 1 lt içtiğim bile oluyor.eşimde sevmez içmez hiç yoğurt ta yemez.ben ikisini de çok severim çok tüketirim bu yüzden kemeiklerim çok güçlüdür hamilelikte çok faydasını gördüm cnm hiç kalsiyum ilacı kullanmadım hamileyken.alıştır kendini cnm kahve yerine ayran iç.ben çay kahve yerine içiyorum.kolayı bırakalı da çok düştüm ayrana neredeyse 3 aydır hiç kola içmedimcok güzel bir menü olmus canim... Ne güzel sen ayran seviyorsun yaa bayildim.. Ben icemiyorum malesef :26: misafirlikte yemegin yanina koydularsa belki icerim..
[1] Milföy 2 adet 380
[5] Sade Kek 1 dilim 146
hani bana hani bana küstüm sanaaaaaaaaa
[1] Milföy 2 adet 380
[5] Sade Kek 1 dilim 146
Ohh miss gibi kahvalti yapmissin hayatim bayildim.. Umarim aksam güzel vakit gecirirsin.. Fotograflarini ekle de bizde seni görelim gülüm yaaaa
Coooookkkk tatlisinn batuhanimmCok moral oldu söylediklerin.. insallah haftaya takimimiza güzel bir katkida bulunacagim Vicdanimi sizlatan bu haftanin kilosu resmen azim yapti bende
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xetrax kız sen yemek yermiydinnnŞAŞIRDIMM
ayrana bayılırım ama hazır ayran olacak.bazen 1 lt içtiğim bile oluyor.eşimde sevmez içmez hiç yoğurt ta yemez.ben ikisini de çok severim çok tüketirim bu yüzden kemeiklerim çok güçlüdür hamilelikte çok faydasını gördüm cnm hiç kalsiyum ilacı kullanmadım hamileyken.alıştır kendini cnm kahve yerine ayran iç.ben çay kahve yerine içiyorum.kolayı bırakalı da çok düştüm ayrana neredeyse 3 aydır hiç kola içmedim
oyy oyyy kiyamam ben sana..gel söyle yanima bakimmm:82: sarilip öpeyim gülümüsen zaten takimin en önde kosanisin masallah.. Hatta ben seni daha cok öpeyimmm bunda sonra nasil olsa yakinda mezun olup buralara ugramayacaksin,bir daha bulamam senii
Kaloriye bakarsak günü güzel kapatmis görünüyorsun canimm..Aferim kendini iyi dizginlemissinBugün yaglarindan yakacagini ,kilo verecegini sanmiyorum ama en azindan kilo almazsin bu menüyle
Hani yemek mi yemisim cadii :86: malesef kahvalti menüleriyle idare ediyorum ben.. simdi aslinda söyle bir durum olusuyor canim. Yalniz yasadigim icin yemek yapmak biraz sorun oluyor. Yapiyorum 1 tabak yiyorum geri kalani kaliyor öyle.. benim yaptigim yemeklerde bol acili yada eksili olurbir de simdi yagsiz yapiyorum tadi cok kuru oluyor haliyle.. komsularima da her yemekten veremiyorum. cöpe atiyorum üzülüyorum sonra da ama söyle birsey de var sevenlerim cok fazla durmadan yemek daveti aliyorum.. o zaman güzel yemekler yerim
Papatyacigim dün sen sucuklu yumurta dedin yaa.. canim istemisti. Bugün sinavdan cikinca tanidigim birinin evine gittim o da hemen birseyler hazirladi, sucuklu yumurta da yaptianlayacagin ben birseyi istiyorum Allah da hemen gönlüme göre veriyor walla
papatyacım günün nasıl geçti tutabildinmi o mis gibi pastaların arasında kendini:44::44::44:
ben sana makarna ye yedim en az makarnayı yemişsin papatyacık
oyy oyyy kiyamam ben sana..gel söyle yanima bakimmm:82: sarilip öpeyim gülümüsen zaten takimin en önde kosanisin masallah.. Hatta ben seni daha cok öpeyimmm bunda sonra nasil olsa yakinda mezun olup buralara ugramayacaksin,bir daha bulamam senii
Kaloriye bakarsak günü güzel kapatmis görünüyorsun canimm..Aferim kendini iyi dizginlemissinBugün yaglarindan yakacagini ,kilo verecegini sanmiyorum ama en azindan kilo almazsin bu menüyle
ben ne çok ekşi ne de çok acı yiyebilirim tatlım demekki senin yemeklerini yiyemem ben.benimde dikkati çekiyordu menündeki acı biberler biber çayları limonlu salatalar.ben salataya limon sıkmam nar ekşişi dökerim onun yerine.maşallah sana acı biber zayıflamaya yardımcı oluyormuş zaten.
şeymacım ne yapayım çok seviyorum ayranı bıkmıyorum da hiç.
bu arada ben uruzumu çok özledim hiç uğramıyor
ben ne çok ekşi ne de çok acı yiyebilirim tatlım demekki senin yemeklerini yiyemem ben.benimde dikkati çekiyordu menündeki acı biberler biber çayları limonlu salatalar.ben salataya limon sıkmam nar ekşişi dökerim onun yerine.maşallah sana acı biber zayıflamaya yardımcı oluyormuş zaten.
şeymacım ne yapayım çok seviyorum ayranı bıkmıyorum da hiç.
bu arada ben uruzumu çok özledim hiç uğramıyor
selam menümü tam olrak bir yazayım arkadaşlar.. baş ağrısı mahfetti beni.. sabahtan beri.. of
sabah: 1 poğça domates salatalık bir bardak süt
arada: eti form büskvilerinden portakallı 3 adet
akşama doğru 4 gibi 8 parça kanat 2 y.k. pilav salata ve ayran
akşam:kıyma soslu makarna ve bir bardak gazoz
saat 8 gibi çok ince bir dilim tiramsu
1 bçk litre su içtim.. tüm gün de dışardaydm baya koşuşturdum.umarm yarında hava böyle olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?