ay bu ne güzel karsılama böyleeeMerhaba hayatsevgidir...Bu saatte online birini bulmak beni cok sevindirdi dogrusu8.takimin gecekusuyum ben :82: Canimcigim yine aksam yemegine davetteydim , et olarak cigeri sevdigim icin sagolsun ablam benim icin özel yapmisti . Yerken biraz kacinmadim yagsiz oldugu icin :93: Bir de saat olarak 4 de yedim ,yemekten sonra disarlarda gezdim durdum cigerleri erittigimi hissediyorum
Kilom hakkinda da ..Sen söylemeden birkac dk önce tickerimi yapmistim tesadüf oldu sorman. Bende zaten kaptanima bildirim yapacaktim hedef kilomu iyi oldu simdi yazayim64.8 kilodayim hedef kilom 56 insallah..
Hee bu arada bana kisaca yasemin diyebilirsin canimcigim.. takimimiza hosgeldin... Kendini buralardan eksik etme hep böyle.. eminim sana coookk faydali olacaktir bu
Pazartesi baslayan diyetlerin % 80 i basaramadan bitermistabi sen %20 olan kisma gectin buraya gelerek sanslisin.. Bardagin dolu kismini sende görüyormusun Artik burda eriyeceksin canim benim eriyeceksiiinnn... hayatsevgi olacakkkk gercekten tekrarr hosgeldin canim:82:
ay bu ne güzel karsılama böyleeeçok mutlu oldummm
bugun denk geldik ben normalde aksamları geziyorum hep
gezmelerde olmuyo gerçekten düzenli
ama gene de bence güzeldi menun kilona göre iyi spor yapmak lazım işte ben nefret ediyorum spordan onu bi aşsam sanırım olacak bu iş
yok artık buralardayım bırakmam sizi :) siz de benden eksik etmeyin elinizi
pazartesi baslayan diyet sona eriyosa salı baslıyım ben
Anneler günün kutlu olsun seninde canimm benimmBöyle düsünme hayatim yaa.. Kilo veremiyorum diye sinirlenip yedikce yine kendi kendimize ediyoruz kötülügü... Bu kilolardan kurtulma zamanimiz uzadikca uzuyor sonra.. Diyetisyeninle görüsmeye git tabi tekrar ama bence son 2 haftadir yediklerinin listesini ( hergün buraya yaziyorsun zaten) gösterirsen eger nerde hata yaptigini diyetisyen sana söyleyecektir.. Kilo vermeye tekrar baslarsin o zaman eminim
saol canımmmmmrb hashaslı nedir bilemedimeğer çok kalorili birşey değilse kilona göre çok yememişsin
mrbbbb hoşbulduk güzel güzel kilolar gitsinn :)
ne dr u bu arada
mrb senın de anneler gunun kutlu olsun canım bnmmmm
kilona göre menün çok iyi yalnız bunları bi anda yemiyorsun değil mi? :90:
:86:
geleceğin anne adayı olaraktan üstüme alındım :86: senın de anneler gunun kutlu olsun canım bnmmen güzeli diyetisyen listesi ben de diyetisyen gibi oldum 3 4 aydır gidiyorum bikaç diyetisyene gittim ama bozuyorum yiyorum olmuyo bi türlü basaramadım.. buraya üyeydim ama burayı görmemişim yeni gördüm beraber zayıflama fikri güzel olmus el ele güzel günlere diyelimmm :) :90:
Gerberacigim ben yaptim ise yariyor cidden.. Ama hareketler oldukca iddiali dogrusuElifcigim yapmisti ilk günde belini incitmisti malesef.. Balerin gibi bacagini yukari kaldiriyorsun filan.. Bence yapabildigin kadar ,gücünün yettigi sayi kadar yapmaya calis.. kesinlikle incelme sagliyor . Ben 1 haftada bile bariz fark hissettim kendimde özellikle bel bölgemde..
Merhaba nev81 öncelikle takimindan ayrilma karari vermis olman kolay olmamistir eminim.. Yasadiklarinin seni cok üzmüs oldugu belli.. umarim tekrar yasamaz ve iyi takimda yer alirsin canimm..
Okuduklarimdan sonra sahsi fikrimi söylemek istiyorum.. Takimda yasadigin sıkıntıya ragmen kk dan ayrilmak yerine kendine baska cözüm aramaya calisman, diyetine olan azmin cok hosuma gitti canim.. 3 ayda vermis oldugun 12 kilo da bunun cok güzel bir örnegi zaten.. 8. takim da anlattigin 14. takim gibi sicakkanli ,seker gibi insanlarin oldugu bir yerdir.. Bakma hafta sonu oldugu icin bir sessizlik var tabi ama normalde böyle degiliz biz
Sorumlulugunu iyi yapan disiplinli bir kaptanimiz varresmen kendisi geldi ve takima yeniden bir güc verdi Zaten takim kaptani güzel kilo vermis deneyimli birisinden olusuyorsa oldukca faydali oluyor takima..
Takim kaptanimiz neyneyse en güzel karari,cevabi zaten verecektir sana ama... senin aramizda olman beni memnun eder..aramiza hosgeldin demeyi cok isterim canim
Tüm annelerin anneler gününü gec olsa da kutluyorumm bendepapatyam gülüm bugünkü menünü cok begenmedim 2 patates, 4 dilim ekmek ,et dürüm filan derken karbonhidrat miktari olarak fazla görünüyor.. Malesef bu menüyle yürüyüse ragmen kilo verebilecegini sanmiyorum ama kilo almazsinda kesin Bunlari söylemis olmam azmini kesmek icin degil kamcilamak icin canimm.. tabi yavas yavas kilo verecegim acelem yok benim diyorsan da hic birsey dememisim farzet
Anneler günün kutlu olsun seninde canimm benimmBöyle düsünme hayatim yaa.. Kilo veremiyorum diye sinirlenip yedikce yine kendi kendimize ediyoruz kötülügü... Bu kilolardan kurtulma zamanimiz uzadikca uzuyor sonra.. Diyetisyeninle görüsmeye git tabi tekrar ama bence son 2 haftadir yediklerinin listesini ( hergün buraya yaziyorsun zaten) gösterirsen eger nerde hata yaptigini diyetisyen sana söyleyecektir.. Kilo vermeye tekrar baslarsin o zaman eminim
Gelelim xetrax'in hesap menüsünee
Sabah :
70g. Müsli
200ml süt
Ara : 250g. yogurt
Ara : 1 tane Wasa (fullcorn)
Ara : 1 bardak karisik bitki cayi
Ara : Cevizli kek (Ceyrek dilim kadar diyeyim 1 lokmaydi)
B]Ara :[/B] 2 bardak limonlu siyah cay
Ögle/Aksam ( 16:00):
150 gr. izgara kuzu cigeri
2 yemek kasigi sulu köfte
1 dilim siyah ekmek
Yarim tabak salata
Ara :
Dondurma (2 yuvarlak)
2 lt. su , spor malesef yine yok.. ama söyle diyebilirim tüm gün disarda kosturdum durdum evde oturmadigim icin menüm fena degil gibi geldi bana.. Dondurmayi kizlar keske yemeseydim ama
arkadasin birinin bana dondurma sözü vardi onu bugün ödeyecegim diye tutturdu..olmaz diyet miyet dediysem de türkiyeye gidiyorum sözümü tutamam diye zorla nerdeyse yedirttivallahi yedim ama dondurma da beni yedi en kücük porsiyonu istememe ragmen
günaydin kizlar dün giremedim misafirim vardi gril felan yaptik baya kalabalikti
aksamda artik pestilim cikmis sizip kalmisim :))
yeni gelenlerede hosgeldiniz diyorum insallah aradiginiz azmi bizim takimda bulacaksiniz
slm....................
slm kızlar kadın doğuma gittim sabah.doğumdan bu yana gidememiştim kontrole çok şükür hiç bişey ultrasonda çıkmadıöğleden sonra da kan sonuçlarım çıkacak
slm kızlar kadın doğuma gittim sabah.doğumdan bu yana gidememiştim kontrole çok şükür hiç bişey ultrasonda çıkmadıöğleden sonra da kan sonuçlarım çıkacak
:86: tmm pazartesi basladım bakalım ama bugun tartılmayı unutmusum en son 107 idimsen iste hergün karsilayayim ben seni böyle hayatim
spor konusunda evet haklisin canim cok gerekli birsey de.. biraz keyif biraz da zaman isi..simdi yarin yine yogun tempolu hayatim basliyor tatil dönemim bitti.. spor yapmama zaman kalmiyor yogunluktan ,kosturmacadan innsallah gücümün yettigi kadar buraya gelip sorumluluklarimi ve diyetimi aksatmayacagimm
Sali günü filan deyip kacma cadii yarin sen bana sali sallanir dersin sonrayarin güzelcee basla diyetine.. miss gibi salata ,sebze yiyip gelmeye calis buraya aksam menünü yaz güzelce. Biz senin elinden tutariz taaa kiii hedef kilona ulasana kadar...
Sen kendini tanitirmisin canim.. kac kilosun ve hedef kilon ??
canım bnm diyetisyen mi verdi bu listeyikızlar bugünden itibaren uygulayacağım listem
sabah (07.00 - 09.00):
3 ekmek değişimi
1 et değişimi ( yumurta ve peynir bu gruba dahil)
1 yağ değişimi
1 süt grubu
yağsız salata serbest
ara (10.00 - 11.00):
2 meyve
öğle (12.30 - 13.30):
4 ekmek değişim
2 et değişimi
1/2 süt değişimi
2 yağ değişimi
1 meyve
salata yağsız serbest
ara (15.00 - 17.00) :
2 meyve
akşam (18.00 - 20.00) :
öğlen ile aynı
yatmadan önce
1 süt değişimi
toplamda 1800 kalori
geçen sene 1 ayda 5 kilo vermiştim tabii öğünlerde hepsini yiyemiyordum tekrar denicem umarım yine işe yarar
hoşbuldukkkkgünaydin kizlar dün giremedim misafirim vardi gril felan yaptik baya kalabalikti
aksamda artik pestilim cikmis sizip kalmisim :))
yeni gelenlerede hosgeldiniz diyorum insallah aradiginiz azmi bizim takimda bulacaksiniz
selammmm :)slm....................
maşaAllah inşaAllah kan tahlilleri de güzel çıkarslm kızlar kadın doğuma gittim sabah.doğumdan bu yana gidememiştim kontrole çok şükür hiç bişey ultrasonda çıkmadıöğleden sonra da kan sonuçlarım çıkacak
iyi o zaman eşim bana sabah yemiyim öglen pilavı çok yiyim der de acaba öyle mi dedimsaol canımmmmtabi ki bir anda yemiyorum
yok canım ya tabiki eleştirin diye yazıyorum menümü gitsinde şu kilocuklarımız nasıl giderse gitsin valla
annemlerle dışarda küçük bir kutlama yaptım o yüzden dürüm yedim ama daha dikkat edicem çünkü 59 u inan bana çok görmek istiyorummmm
sabah çok iyi ama akşam dondurma olmamışama bebeğim sende yeniden kendine geldin ve artık menülerini yazıyorsun bu bile çok önemli bir gelişme senin için umarım bu yoğun haftalarında da sağlıklı beslenirsin çünkü bu hafta senden güzel bir sonuç bekliyorum
canım bnm diyetisyen mi verdi bu listeyi
kilona göre çok gibi geldi ama ama tabi doktor daha iyi bilir
diyetisyen bana bile 1600-1800 cal vermişti o yuzden (ben 107 kiloyum)
iyi o zaman eşim bana sabah yemiyim öglen pilavı çok yiyim der de acaba öyle mi dedim
bnm boyum 1 62 bi de :) dene bakalım bi bazen vücut az yiyince kıtlık var zannediyo sanki vermicezevet canım diyetisyen verdi boyum 170 o zaman kilom 87 idi masabaşı çalışıyorum
aslında 1800 banada çok geliyor mantık olarak ama nasıl verdim bilemiyorum hoş öğündeki herşeyi birden çoğu zaman yiyemiyorum ama kalori sayımı ile denedim nedense çok yavaş gitti mart başından beri 4 kg verebildim o yüzden tekrar bunu denemeye karar verdim
ona kalsa her an yiycekeğer akşamda çok yemiyorsa bence öğlen yemesi daha iyiaz ve sık yemeye çalışıyorum umarım başarılı olurum :90:
saol canımmmmtabi ki bir anda yemiyorum
yok canım ya tabiki eleştirin diye yazıyorum menümü gitsinde şu kilocuklarımız nasıl giderse gitsin valla
annemlerle dışarda küçük bir kutlama yaptım o yüzden dürüm yedim ama daha dikkat edicem çünkü 59 u inan bana çok görmek istiyorummmm
sabah çok iyi ama akşam dondurma olmamışama bebeğim sende yeniden kendine geldin ve artık menülerini yazıyorsun bu bile çok önemli bir gelişme senin için umarım bu yoğun haftalarında da sağlıklı beslenirsin çünkü bu hafta senden güzel bir sonuç bekliyorum
sağolun kızlar.papatyacım kansızlık olabilirim cnm uzun süredir tahlilde yapmırmamıştım
bnm boyum 1 62 bi de :) dene bakalım bi bazen vücut az yiyince kıtlık var zannediyo sanki vermicez
o zaman yagları tutuyormus öyle bişey olmus olabilir senınkı en iyisi diyetsiyen listelerine uymak
eğer gene az kilo verirsen baska diyetisyene daha gidersin ya da 1500 cal falan düşürürsün
spor yapmak da şart
ona kalsa her an yiycekama dur dedık 2 yıl oldu evlenelı 20 kiloya yakın aldı
en güzeli az ve sık yemek lazım
zati bisürü dergi falan da okuyoreum bu konuyla ilgili bilgi var icraat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?