Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ay bu ne güzel karsılama böyleee çok mutlu oldummm
bugun denk geldik ben normalde aksamları geziyorum hep
gezmelerde olmuyo gerçekten düzenli
ama gene de bence güzeldi menun kilona göre iyi spor yapmak lazım işte ben nefret ediyorum spordan onu bi aşsam sanırım olacak bu iş
yok artık buralardayım bırakmam sizi :) siz de benden eksik etmeyin elinizi
pazartesi baslayan diyet sona eriyosa salı baslıyım ben

Kizlar saatler oldu hala KK da geziniyorum gözümden uyku akiyor olmasina ragmen... Nev81 arkadasin dediklerini okuyunca ne yalan söyleyeyim ne olmus bu 14.takimda diye baktim okudukca okudum sayfalari... Bazen girip baska takimlarin topic lerine bakarsak cidden yararlanabilecegimiz güzel seyler bulabiliriz.. Bir de elimizdekilerin kiymetini biliriz (Kaptanim.. seni seviyorum )

Dikkatimi ceken güzel seyleri söyleyeyim..mesela herkesin birbirine isimleriyle hitap etmesi cok hosuma gitti.. daha sicak samimi bir hava olmus. Motivasyonlari cok iyi diyetlerine karsi. kilo veren kizlarin bir cogu cidden iyi kilolar vermisler 10-15 kilo gibi.. (takim kardesligimiz daha fazla kuvvetlenmeli.. ben yasemin )

Birbirlerine cuma yarismasi sonrasi bireyselde iyi olan arkadaslarin programlarina bakmamiz gerekiyor gibi seyler söylemeleri.. cok hosuma gitti ( biraz arastirmaci olalim ! :82:)

Ve bir de anladigim kadariyla kizlar haftalik devamlilik listesi düzenliyorlarmis.. Her hafta bir kisi yapiyor. Bu yöntem benim cok hosuma gitti dogrusu.. Takim kaptaninin sorumluluklarina yardim etmis olabilecegimiz gibi.. herbirimize de takima karsi sorumluluk kazandirir bu.. Isterseniz bu konunun detaylarini 14. takimdan ögrenip uygulayabiliriz ?

Son düzenleme:

sen iste hergün karsilayayim ben seni böyle hayatim

spor konusunda evet haklisin canim cok gerekli birsey de.. biraz keyif biraz da zaman isi.. simdi yarin yine yogun tempolu hayatim basliyor tatil dönemim bitti.. spor yapmama zaman kalmiyor yogunluktan ,kosturmacadan innsallah gücümün yettigi kadar buraya gelip sorumluluklarimi ve diyetimi aksatmayacagimm

Sali günü filan deyip kacma cadii yarin sen bana sali sallanir dersin sonra yarin güzelcee basla diyetine.. miss gibi salata ,sebze yiyip gelmeye calis buraya aksam menünü yaz güzelce. Biz senin elinden tutariz taaa kiii hedef kilona ulasana kadar...

Sen kendini tanitirmisin canim.. kac kilosun ve hedef kilon ??

günaydın güzel takımımın şeker kızları gününüz ve haftamız güzel geçsin cumaya hepimiz güzel sonuçlar alalım

canım diyetisyene geçen sene gitmiştim o zamanda 87 ile başladım diyete 81 e düştüm ve bıraktım aynı listeyi uygulamayı düşünüyorum yine

kızlar bugünden itibaren uygulayacağım listem

sabah (07.00 - 09.00):
3 ekmek değişimi
1 et değişimi ( yumurta ve peynir bu gruba dahil)
1 yağ değişimi
1 süt grubu
yağsız salata serbest

ara (10.00 - 11.00):
2 meyve

öğle (12.30 - 13.30):
4 ekmek değişim
2 et değişimi
1/2 süt değişimi
2 yağ değişimi
1 meyve
salata yağsız serbest

ara (15.00 - 17.00) :
2 meyve

akşam (18.00 - 20.00) :
öğlen ile aynı

yatmadan önce
1 süt değişimi

toplamda 1800 kalori

geçen sene 1 ayda 5 kilo vermiştim tabii öğünlerde hepsini yiyemiyordum tekrar denicem umarım yine işe yarar

saol canımmmm tabi ki bir anda yemiyorum

yok canım ya tabiki eleştirin diye yazıyorum menümü gitsinde şu kilocuklarımız nasıl giderse gitsin valla
annemlerle dışarda küçük bir kutlama yaptım o yüzden dürüm yedim ama daha dikkat edicem çünkü 59 u inan bana çok görmek istiyorummmm

sabah çok iyi ama akşam dondurma olmamış ama bebeğim sende yeniden kendine geldin ve artık menülerini yazıyorsun bu bile çok önemli bir gelişme senin için umarım bu yoğun haftalarında da sağlıklı beslenirsin çünkü bu hafta senden güzel bir sonuç bekliyorum

günaydin kizlar dün giremedim misafirim vardi gril felan yaptik baya kalabalikti
aksamda artik pestilim cikmis sizip kalmisim :))
yeni gelenlerede hosgeldiniz diyorum insallah aradiginiz azmi bizim takimda bulacaksiniz

ohhh afiyet olsun şekerim

slm....................

selammm canım nasıl gidiyor dünkü menünü görelim bakalım

slm kızlar kadın doğuma gittim sabah.doğumdan bu yana gidememiştim kontrole çok şükür hiç bişey ultrasonda çıkmadı öğleden sonra da kan sonuçlarım çıkacak

maşallah canım ya ne güzel sonuçların temiz çıkmış kansızlık falan var mı sende?

:86: tmm pazartesi basladım bakalım ama bugun tartılmayı unutmusum en son 107 idim
ilk hedef kilom şuanda 100 kendimi korkutmiyim diye :)
60 a düşsem yeter
canım bnm ya ne kadar motive ediyosun çok tsk ederm tmm simdi güzelce yedim yemegimi pazı gibi bişey var onu da yiycem zorla (pek sevmiyorum sebze)
canım bnm diyetisyen mi verdi bu listeyi
kilona göre çok gibi geldi ama ama tabi doktor daha iyi bilir
diyetisyen bana bile 1600-1800 cal vermişti o yuzden (ben 107 kiloyum)
günaydin kizlar dün giremedim misafirim vardi gril felan yaptik baya kalabalikti
aksamda artik pestilim cikmis sizip kalmisim :))
yeni gelenlerede hosgeldiniz diyorum insallah aradiginiz azmi bizim takimda bulacaksiniz
hoşbuldukkkk
slm....................
selammmm :)
slm kızlar kadın doğuma gittim sabah.doğumdan bu yana gidememiştim kontrole çok şükür hiç bişey ultrasonda çıkmadı öğleden sonra da kan sonuçlarım çıkacak
maşaAllah inşaAllah kan tahlilleri de güzel çıkar

Son düzenleme:
iyi o zaman eşim bana sabah yemiyim öglen pilavı çok yiyim der de acaba öyle mi dedim

canım bnm diyetisyen mi verdi bu listeyi
kilona göre çok gibi geldi ama ama tabi doktor daha iyi bilir
diyetisyen bana bile 1600-1800 cal vermişti o yuzden (ben 107 kiloyum)

evet canım diyetisyen verdi boyum 170 o zaman kilom 87 idi masabaşı çalışıyorum
aslında 1800 banada çok geliyor mantık olarak ama nasıl verdim bilemiyorum hoş öğündeki herşeyi birden çoğu zaman yiyemiyorum ama kalori sayımı ile denedim nedense çok yavaş gitti mart başından beri 4 kg verebildim o yüzden tekrar bunu denemeye karar verdim

bnm boyum 1 62 bi de :) dene bakalım bi bazen vücut az yiyince kıtlık var zannediyo sanki vermicez
o zaman yagları tutuyormus öyle bişey olmus olabilir senınkı en iyisi diyetsiyen listelerine uymak
eğer gene az kilo verirsen baska diyetisyene daha gidersin ya da 1500 cal falan düşürürsün
spor yapmak da şart
eğer akşamda çok yemiyorsa bence öğlen yemesi daha iyi az ve sık yemeye çalışıyorum umarım başarılı olurum :90:
ona kalsa her an yiycek ama dur dedık 2 yıl oldu evlenelı 20 kiloya yakın aldı
en güzeli az ve sık yemek lazım
zati bisürü dergi falan da okuyoreum bu konuyla ilgili bilgi var icraat yok

Haklisin canim dondurma iyi olmadi ama yapcak birsey yok olan oldu malesef neyseki cumaya kadar 4 günüm var simdi hemen corbami ,salatami yapip yola koyulmam gerekiyor malesef.. artik böyleee dikkatli ve düzenli beslenecegim yogunluguma ragmen .. hepinizi öpüyorum . aksam menümü yazmak icin gelecegim kizlar

sağolun kızlar.papatyacım kansızlık olabilirim cnm uzun süredir tahlilde yapmırmamıştım

inşallah yoktur annemde bana hep pekmez ye der ama inan hiiiç sevmiyorum

benimde 5 ay sonra 2 sene olcak ve bnde 10 kilo almıştım şimdilik bi 5 kilom kaldı onuda Allah'ın izniyle vericem eşimde aldı başını gitti ama halinden memnunmuş yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…