• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Daha fazla arti sayi almadigima sükrediyorum... ben yine de mutluyum.. tek kaygim takima bunu yansitmis olmak :59:

Ama kizlar görürsünüz insallah haftaya bu liste farkli olacak.. En dibe vurmadan yukari itemezsin kendini... :52:

Kilo veren arkadaslarimin hepsini ayri ayri tebrik ediyorum.. :71::71: Gülsen ve Batuhanima sariliyorummm:65::70::54:

hani bana hani bana küstüm sanaaaaaaaaa:19::19::19:

evet dünki menümü yerine getiremedim yanımda müsli getirmiştim ama yiyemedim iş çıkışı kardeşimle kümpir yedik ama hepsini bitirmedim tabiii:26::26::26:ama daha sonra küçük bir kase profitrol yemek zorunda kaldım biraz mecburi oldu :1::1::1:bu gün sabah biraz peynir domates slatalık yumurta felan kahvaltımı yaptım işe geldim aman allahım ne kalabalık ne kalabalık recep tayyip erdoğan gelmiş aaayyy çarşı ana baba günü gibi bir ara müslimi yedim akşam üstü 2 dilim kek tırtıkladım 3 tanede N**** (Siyahi) yedim :59::59::59:ama hala karnım aç:59::59:ooooooooooffff niye yaaaaaaa:44::44::44:

fazlasıyla yeterli :) hepte sevdiğim şeyler sanırım damak zevklerimiz uyuyor :61: iyiki yarın sende değilim :33:

canın isteyince çok güzel menüler oluşturuyosun :) bugünkü menünede bayıldım , devamını bekliyorum :54:

yarın acısını çıkarmazsın umarım :9:

aynı hatayı maalesef bende yapıyorum ara öğün olayına giremiyorum pek :( günde 2 öğün yiyodum ondan hep bu kilolar ...

ayy inşallah kaybetmeyiz bu azmi yoksa bu yazıda şişko geçiririz :52: :18: siz bu yaza mezun olursunuzda benim işim biraz daha uzar :26:

evettt bende çok seviyorum aaayyy keşke sende olsaydın bugün ohhh bi yedim bi yedim :9:

Sabah :
1 haslanmis yumurta
5 cherry domates
3 salatalik
2 catal peynir
1 dilim siyah ekmek
1 bardak limon cayi

Ara :1 yesil elma

Ara :1 avuc kadar patlamis misir

Ara :1 bardak taze meyve suyu (elma, mango , armut , yeni dünya)

Ögle/ Aksam (16:00) :
3 catal yumurtali sucuk
1 tabak salata
1 dilim beyaz ekmek

Ara :2 kupa sekersiz limonlu cay

Ara :1 bardak sade kahve

Ara :1 bardak caffee Latte

Ara :3 nektarin

Ara :1 bardak yesil cay

Ara :1 bardak form cayi

Caylar ,kahve harici tabi 3 litre su , 1 saat pilates... bugün ne cok sivi tüketmisim masallah :27:

sucuklu yumurta bi yerden tanıdık geldi bana :1::1::1:

sen zaten canım aştın kendini ilk mezun olarak görüyoruz üzülme sakın :65::65::65:

gelelim bugünkü yediklerimeeeee :9:

[1] Milföy 2 adet 380
[2] Puding (çikolatalı) 0.50 81.5
[3] Kısır 7 yemek kaşığı 437.5
[4] Yoğurtlu makarna 0.25 136.5
[5] Sade Kek 1 dilim 146
[6] Puding (çilekli) 0.50 81.5
[7] Çay (şekersiz) 0.25 LİTRE 2.5

Toplam : 1265.5 kal.

Sabah :
1 haslanmis yumurta
5 cherry domates
3 salatalik
2 catal peynir
1 dilim siyah ekmek
1 bardak limon cayi

Ara :1 yesil elma

Ara :1 avuc kadar patlamis misir

Ara :1 bardak taze meyve suyu (elma, mango , armut , yeni dünya)

Ögle/ Aksam (16:00) :
3 catal yumurtali sucuk
1 tabak salata
1 dilim beyaz ekmek

Ara :2 kupa sekersiz limonlu cay

Ara :1 bardak sade kahve

Ara :1 bardak caffee Latte

Ara :3 nektarin

Ara :1 bardak yesil cay

Ara :1 bardak form cayi

Caylar ,kahve harici tabi 3 litre su , 1 saat pilates... bugün ne cok sivi tüketmisim masallah :27:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xetrax kız sen yemek yermiydinnn:53::53::53::53:ŞAŞIRDIMM:1::1::1:

[1] Milföy 2 adet 380
[5] Sade Kek 1 dilim 146

yine iyi kurtatmışsın:56::56::56:

cok güzel bir menü olmus canim... Ne güzel sen ayran seviyorsun yaa bayildim.. Ben icemiyorum malesef :26: misafirlikte yemegin yanina koydularsa belki icerim..
ayrana bayılırım ama hazır ayran olacak.bazen 1 lt içtiğim bile oluyor.eşimde sevmez içmez hiç yoğurt ta yemez.ben ikisini de çok severim çok tüketirim bu yüzden kemeiklerim çok güçlüdür hamilelikte çok faydasını gördüm cnm hiç kalsiyum ilacı kullanmadım hamileyken.alıştır kendini cnm kahve yerine ayran iç.ben çay kahve yerine içiyorum.kolayı bırakalı da çok düştüm ayrana neredeyse 3 aydır hiç kola içmedim :nazar::nazar:

[1] Milföy 2 adet 380
[5] Sade Kek 1 dilim 146

ben sana makarna ye yedim en az makarnayı yemişsin papatyacık:1:

oyy oyyy kiyamam ben sana..gel söyle yanima bakimmm:82: sarilip öpeyim gülümü :70::54: sen zaten takimin en önde kosanisin masallah.. Hatta ben seni daha cok öpeyimmm bunda sonra nasil olsa yakinda mezun olup buralara ugramayacaksin,bir daha bulamam senii :61: :54::54::54:

[1] Milföy 2 adet 380
[5] Sade Kek 1 dilim 146

Kaloriye bakarsak günü güzel kapatmis görünüyorsun canimm..Aferim kendini iyi dizginlemissin :60: Bugün yaglarindan yakacagini ,kilo verecegini sanmiyorum ama en azindan kilo almazsin bu menüyle :52:

Ohh miss gibi kahvalti yapmissin hayatim bayildim.. Umarim aksam güzel vakit gecirirsin.. Fotograflarini ekle de bizde seni görelim gülüm yaaaa :69:

Coooookkkk tatlisinn batuhanimm :70::54: Cok moral oldu söylediklerin.. insallah haftaya takimimiza güzel bir katkida bulunacagim :34: Vicdanimi sizlatan bu haftanin kilosu resmen azim yapti bende :52:

sende cok tatlisin canim kendine geldin ohhh haftaya güzel sonuc bekliyorum senden :)))

simdide menümü yazim cikacam bi arkadasim gelecek

sabah

1 yumurta
1 kepek ekmegi
domates
salatalik
kk peynir
1 bardak sekersiz cay

ara

yesil elma

öglen

yok malesef disardaydim

aksam

4 kasik makarna yagsiz
2 kasik kizarta yogurtlusu ( patlican , biber, kabak)

su 3 litre
spor 3 saat disarda gezinti :)))

hadin erken giderse gelirim arkadas öptüm hepinizi

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xetrax kız sen yemek yermiydinnn:53::53::53::53:ŞAŞIRDIMM:1::1::1:

Hani yemek mi yemisim cadii :86: malesef kahvalti menüleriyle idare ediyorum ben.. simdi aslinda söyle bir durum olusuyor canim. Yalniz yasadigim icin yemek yapmak biraz sorun oluyor. Yapiyorum 1 tabak yiyorum geri kalani kaliyor öyle.. benim yaptigim yemeklerde bol acili yada eksili olur :52: bir de simdi yagsiz yapiyorum tadi cok kuru oluyor haliyle.. komsularima da her yemekten veremiyorum. cöpe atiyorum üzülüyorum sonra da :59: ama söyle birsey de var sevenlerim cok fazla :61: durmadan yemek daveti aliyorum.. o zaman güzel yemekler yerim :52:

Papatyacigim dün sen sucuklu yumurta dedin yaa.. canim istemisti. Bugün sinavdan cikinca tanidigim birinin evine gittim o da hemen birseyler hazirladi, sucuklu yumurta da yapti :66: anlayacagin ben birseyi istiyorum Allah da hemen gönlüme göre veriyor walla :52:

ayrana bayılırım ama hazır ayran olacak.bazen 1 lt içtiğim bile oluyor.eşimde sevmez içmez hiç yoğurt ta yemez.ben ikisini de çok severim çok tüketirim bu yüzden kemeiklerim çok güçlüdür hamilelikte çok faydasını gördüm cnm hiç kalsiyum ilacı kullanmadım hamileyken.alıştır kendini cnm kahve yerine ayran iç.ben çay kahve yerine içiyorum.kolayı bırakalı da çok düştüm ayrana neredeyse 3 aydır hiç kola içmedim :nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar:hay maşşallah okurken nazarım değecek dedim keşke bende seni gibi içebilsem benimde dikkatimi çekmişti listende olan ayranlar sormaya vaktim olmadı bir türlü spersin ayşecim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
oyy oyyy kiyamam ben sana..gel söyle yanima bakimmm:82: sarilip öpeyim gülümü :70::54: sen zaten takimin en önde kosanisin masallah.. Hatta ben seni daha cok öpeyimmm bunda sonra nasil olsa yakinda mezun olup buralara ugramayacaksin,bir daha bulamam senii :61: :54::54::54:

Kaloriye bakarsak günü güzel kapatmis görünüyorsun canimm..Aferim kendini iyi dizginlemissin :60: Bugün yaglarindan yakacagini ,kilo verecegini sanmiyorum ama en azindan kilo almazsin bu menüyle :52:

yoook canım nerede bir ileri iki geri dönüp duruyorum :59::59::59:hem ben mezun olsam bile gelirim yine bırakamam sizleri takımımı :20::20::20:heh bidaha unutma beni:70::70::70::70::48::48::48:

Hani yemek mi yemisim cadii :86: malesef kahvalti menüleriyle idare ediyorum ben.. simdi aslinda söyle bir durum olusuyor canim. Yalniz yasadigim icin yemek yapmak biraz sorun oluyor. Yapiyorum 1 tabak yiyorum geri kalani kaliyor öyle.. benim yaptigim yemeklerde bol acili yada eksili olur :52: bir de simdi yagsiz yapiyorum tadi cok kuru oluyor haliyle.. komsularima da her yemekten veremiyorum. cöpe atiyorum üzülüyorum sonra da :59: ama söyle birsey de var sevenlerim cok fazla :61: durmadan yemek daveti aliyorum.. o zaman güzel yemekler yerim :52:

Papatyacigim dün sen sucuklu yumurta dedin yaa.. canim istemisti. Bugün sinavdan cikinca tanidigim birinin evine gittim o da hemen birseyler hazirladi, sucuklu yumurta da yapti :66: anlayacagin ben birseyi istiyorum Allah da hemen gönlüme göre veriyor walla :52:

ben ne çok ekşi ne de çok acı yiyebilirim tatlım demekki senin yemeklerini yiyemem ben.benimde dikkati çekiyordu menündeki acı biberler biber çayları limonlu salatalar.ben salataya limon sıkmam nar ekşişi dökerim onun yerine.maşallah sana acı biber zayıflamaya yardımcı oluyormuş zaten.

şeymacım ne yapayım çok seviyorum ayranı bıkmıyorum da hiç.

bu arada ben uruzumu çok özledim hiç uğramıyor:5:

papatyacım günün nasıl geçti tutabildinmi o mis gibi pastaların arasında kendini:44::44::44:

valla tutmaya çalıştım ve galiba o güzelim börek çöreklerin içinden zaferle çıktım :65:

ben sana makarna ye yedim en az makarnayı yemişsin papatyacık:1:

canım biliyorum ama yoğurtlu makarnanın içinde garnitür falan vardı bende fazla yemek istemedim bir de kısırı çok seviyorum ama bugün bi hesapladım maşallah baya kaloriliymiş :23::9:

hiç zorlanmadım tabi koşturmaktan acıktığını anlamıyorsun ki :52: evet ya bnde kilo almak istemiyorum zaten:16:

ben ne çok ekşi ne de çok acı yiyebilirim tatlım demekki senin yemeklerini yiyemem ben.benimde dikkati çekiyordu menündeki acı biberler biber çayları limonlu salatalar.ben salataya limon sıkmam nar ekşişi dökerim onun yerine.maşallah sana acı biber zayıflamaya yardımcı oluyormuş zaten.

aynen ayşecim bende acı falan sevmem bnm daha çok abur cubur tarzı şeyler hoşuma gidiyor :9::9::9:

selam menümü tam olrak bir yazayım arkadaşlar.. baş ağrısı mahfetti beni.. sabahtan beri.. of:(

sabah: 1 poğça domates salatalık bir bardak süt
arada: eti form büskvilerinden portakallı 3 adet
akşama doğru 4 gibi 8 parça kanat 2 y.k. pilav salata ve ayran
akşam:kıyma soslu makarna ve bir bardak gazoz
saat 8 gibi çok ince bir dilim tiramsu

1 bçk litre su içtim.. tüm gün de dışardaydm baya koşuşturdum.umarm yarında hava böyle olur...

Evet canim limon ve aci biber vazgecemeyecegim iki sey:52: temel faydalarini bilmiyorum ama bagisikliklik sistemim kuvvetli görünüyor cok sükür :61:

Uruzu bende cok özledim aysem yaa.. nerelerde bu kiz :59: hic mi 2 dk bos vakti olmuyor.. yoksa bizi unuttu mu :59:

selam menümü tam olrak bir yazayım arkadaşlar.. baş ağrısı mahfetti beni.. sabahtan beri.. of:(

sabah: 1 poğça domates salatalık bir bardak süt
arada: eti form büskvilerinden portakallı 3 adet
akşama doğru 4 gibi 8 parça kanat 2 y.k. pilav salata ve ayran
akşam:kıyma soslu makarna ve bir bardak gazoz
saat 8 gibi çok ince bir dilim tiramsu

1 bçk litre su içtim.. tüm gün de dışardaydm baya koşuşturdum.umarm yarında hava böyle olur...

Gecmis olsun canim umarim sabaha agrisiz uyanirsin.. Az su icmissin bu da basagrina sebep olabilir..

Back