sağol canım söz veremicem ama dikkat ederim düşünceli arkadaşım benim iyi ki varsın
elifcim yanındaki insanlar öyle şeyler yeyince o kadar zor ki kendini tutmak hele de sevdiğin şeylerse ama eminim başarırsın çok güzel kg vermişsin bu zamana kadar çünküsen hiç bir zaman çok yemiyorsun ki aslında... hep çok az yiyosn.. bende az yiyorum ama çok kalorili şeyler yiyorum... bu yzden zorlaşıyo kilo vermemiz sanırm...sen callenetics i yapmış insansın.. azmine hayranımbir gün yapıym dedm belim tutuldu..
kararlılık herşeyden önmli gerçekten.. bugün kendimi çok şişko hissettim kıyafetlerimin içinde.. annem kilomu aldın hafiften fln dedi kudurdm iyice.. 1 kilo nasılda farkediyor hemen..şimdi yine eski kilo verdiğim zamanlardaki gibi, eski kola şişelerine su doldurup 3 litre içicem..
evet ya silkinip kendime geldim ya inş. bu sefer hepimiz başaracağız cnmCok sükür takima yeni bir güc geldi.. heves geldi yaa...
Aman lütfen kizlar bu azmimizi kaybetmeyelim.Gördük hepimiz eger bir kac kisi savsakladi mi diyetini diger kisilerde etkilenip cöküyor.. Takimi güclü tutalim.. Herkes birbirinin elinden tutsun kimse diyetinden vazgecmesin lütfen . Teker teker mezun olalim insallah
sende cnm
elifcim yanındaki insanlar öyle şeyler yeyince o kadar zor ki kendini tutmak hele de sevdiğin şeylerse ama eminim başarırsın çok güzel kg vermişsin bu zamana kadar çünkü
bugün arkadaşa gitmesen ayıp olacaktı gidipte yemeyince de olmuyor münkün olduğunca az yemeye çalıştım sadece kurabiyeyi 2 tane yedim uzun zamanadır yememiştim hurmalı kurabiyeneyseki akşam yemeği yemedim şimdi ayran içiyorum leblebi atıştırıyorum.vallahi kajudan bile vazgeçtim almıyorum artık yaz gelmeden istediğim kg da olacağım inş.
fazlasıyla yeterli :) hepte sevdiğim şeyler sanırım damak zevklerimiz uyuyorbilemem bilememyarın ki menüm nasıl bak bakim yeterli mi?
*poğaça
*kısır
*kakaolu kek
*sütlü tatlı
*yoğurtlu makarna
*kurabiye
*milyöf börek
bencede inşallah abartmam
canın isteyince çok güzel menüler oluşturuyosun :) bugünkü menünede bayıldım , devamını bekliyorumSabah :
8 cherry domates
1 salatalik
1 kirmizi biber
1 catal peynir
3 kasik melemen
2 dilim siyah ekmek
1 bardak yesilcay
Ara : 1 bardak ananas cayi
Ara : 2 adet hurma
Ara : 1 bardak karisik bitki cayi
Ögle/Aksam :
100 gr. karides izgara
1 tabak bol limonlu salata
1 dilim siyah ekmek
Ara : 1 bardak limonlu yesil cay
Ara : 1 bardak beyaz cay
Ara : 1 kutu activa yogurt
Ara : 1 bardak karisik bitki cayi
2 lt. su , 1 saat pilates
yarın acısını çıkarmazsın umarımmenüm az ama yarınla dengelemeye çalıştım
[1] Sucuklu Yumurta 0.50 PORSİYON 170
[2] yesil cay 1 adet 0
[3] CEVİZ 2 adet 54
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Sütaş Lor Peyniri 35 GRAM 41.3
[6] yesil cay 1 adet 0
[7] Ekmek 5 dilim 415
[8] Nescafe 3 ü Birarada 1 PAKET 78
[9] Çilek 100 gr 37
Toplam : 809.3 kal.
1 saat pilates + 3 saat dip köşe temizlik
aynı hatayı maalesef bende yapıyorum ara öğün olayına giremiyorum pekselam kızlar sabah kahvltımı sıkıca ettkten sonra bizmkiler hadiii dışarı ocakbaşına gidiyorz dediler.. benm ki,lo vermem öyle zorki.. çok seviyor bizmkiler yemeyi.. sevglm deseniz tatlı hastası bayılıyo tatlıya.. bugn gittm bir dürm urfa bir light kutu kola birde içli köfte yedim.aralarda hiç yemiyorm ben... farkettim... günde 2 öğün fln yiyorum düzeltmem lazım bu gidişi...
etracm menün çok güzel benmde böyle bir yeme düzeni olşturmam lazm sanırm..
Cok sükür takima yeni bir güc geldi.. heves geldi yaa...
Aman lütfen kizlar bu azmimizi kaybetmeyelim.Gördük hepimiz eger bir kac kisi savsakladi mi diyetini diger kisilerde etkilenip cöküyor.. Takimi güclü tutalim.. Herkes birbirinin elinden tutsun kimse diyetinden vazgecmesin lütfen . Teker teker mezun olalim insallah
fazlasıyla yeterli :) hepte sevdiğim şeyler sanırım damak zevklerimiz uyuyoriyiki yarın sende değilim
canın isteyince çok güzel menüler oluşturuyosun :) bugünkü menünede bayıldım , devamını bekliyorum
yarın acısını çıkarmazsın umarım
aynı hatayı maalesef bende yapıyorum ara öğün olayına giremiyorum pekgünde 2 öğün yiyodum ondan hep bu kilolar ...
ayy inşallah kaybetmeyiz bu azmi yoksa bu yazıda şişko geçiririz:18: siz bu yaza mezun olursunuzda benim işim biraz daha uzar :26:
Canim keske mezun olabilsem.. Ben seni yalniz birakmam gelirim kiHem sende kisa süre sonra mezun olacaksin yillar yok ya önümüzde
günaydın şekerler
birazdan kahvaltımı yapacağım
ne yiyeceğim yazayım hemen
1.5 dilimk.ekmeği
1.5 haşlanmış yumurta
yeşillik tere,marul,domate,salatalık
beyaz peynir
günaydınlar kızlar:79:
Daha fazla arti sayi almadigima sükrediyorum... ben yine de mutluyum.. tek kaygim takima bunu yansitmis olmak
Ama kizlar görürsünüz insallah haftaya bu liste farkli olacak.. En dibe vurmadan yukari itemezsin kendini...
Kilo veren arkadaslarimin hepsini ayri ayri tebrik ediyorum..Gülsen ve Batuhanima sariliyorummm
günydın kaptanım ..ve günaydın benim güzel takımım..kahvaltımı yaptım ..2 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir,1 çay kaşığı bal ve şekersiz çay..bugün pek bişey yiyemicem , bir akrabamızın oğlu nişanlanıyo bu akşam ..saat 12 de kuaförde randevum var..yani gün boyu dışarıda olucam ,akşama görüşürüz artık gününüz güzel geçsin ...seviyorum hepinzi
SELAM BENIM CITIR DOLU TAKIMIM dün giremedim malesef netim sorunlu
bayada muhabet varmis :)))
bugün yine kendimi atacam disari valla yoksa benim evde spor yapacagim yok
aaaaaaaa bende sana kocaman sarildim hepimizin basarisi bu canim benim
ayrica takim iyi derece alinca iyi olacakta kötü derece alincami kötü olacak canim benim :))
biz bir takimiz iyi veya kötü derecemizde olsa takimiz iste
bugün
sabah
2 dilik k.ekmeği
1.5 haşlanmış yumurta
yeşillik,domates
40 gr peynir
öğlen
1 avuç leblebi
1 bardak ayran
öğlen sonu
2 parça yağsız et
2 bardak ayran
5 kaşık çorba
akşam
2 dilim yumurtalı peynirli ekmek
2 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?