oooo süperiz herkesi teker teker kutluyorum haftaya daha da iyi olacağız!
3 saattir temizlik yapıyorum yarın günüm var dayarın ola hayr ola diyorum ama öldüm bittim
yarın fazla kaçırma papatyaanladın sen...
bilemem bilememyarın ki menüm nasıl bak bakim yeterli mi?
*poğaça
*kısır
*kakaolu kek
*sütlü tatlı
*yoğurtlu makarna
*kurabiye
*milyöf börek
bencede inşallah abartmam
poğacanın tamamını yemmedim canım poğaca çok küçüktü zaten yarısını kızım yedi 2 ısırıkta bana kaldıkeşke poğaça ve kurabiyeyi 1er tane yeseydin :) bulgur köftesinden kaç tane yedin ??
canım benim çok seviyorum ben senilisteye artı olarak girdin diye üzülme zaman zaman hepimiz yaşadık bunu..önemli olan yenidn toparlanabilmek hadi menünü yazda yorum yapayım ,bende şimdi yazıcam
2 dilim ekmek
yarım haşlanmış yumurta
2 şer çatal peynir ,helva
3 zeytin
1 çay kaşığı bal
şkersiz çay
öğlen dışarda idim 4 adet eti burçak
1 saat sonra 1 simit
1 bardak çay (tek şekerli )
akşam
1 küçük tabak zeytinyağlı fasülye
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
inşallah günü böyle kaparım :97:
Buna gün mü diyorsunuz siz yaaaresmen hafta bu hafta yarin bunlarin hepsinden yemek yasak sana papatyaa :90:
menüm az ama yarınla dengelemeye çalıştım
[1] Sucuklu Yumurta 0.50 PORSİYON 170
[2] yesil cay 1 adet 0
[3] CEVİZ 2 adet 54
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Sütaş Lor Peyniri 35 GRAM 41.3
[6] yesil cay 1 adet 0
[7] Ekmek 5 dilim 415
[8] Nescafe 3 ü Birarada 1 PAKET 78
[9] Çilek 100 gr 37
Toplam : 809.3 kal.
1 saat pilates + 3 saat dip köşe temizlik
slm kızlar
bugün arkadaşa gittim abartmamaya çalıştım umarım öyle olmuştur işte listem:18:
sabah
1 haşlanmış yumurta
40 gr peynir
salata
2 çatal patates kızartması
2 dilim k.ekmeği
öğlen
bugur köftesi
2 ısırık poğaça
2 kurabiye
toplam 1210 kl
ilerleyen saatlerde form çayı içeceğim yatmadan 1 tane de ayran içerim belki
2.5 lt su
Menünde en cok sucuklu yumurta ve dip köse temizlige bayildim canimm
Sabah :
8 cherry domates
1 salatalik
1 kirmizi biber
1 catal peynir
3 kasik melemen
2 dilim siyah ekmek
1 bardak yesilcay
Ara : 1 bardak ananas cayi
Ara : 2 adet hurma
Ara : 1 bardak karisik bitki cayi
Ögle/Aksam :
100 gr. karides izgara
1 tabak bol limonlu salata
1 dilim siyah ekmek
Ara : 1 bardak limonlu yesil cay
Ara : 1 bardak beyaz cay
Ara : 1 kutu activa yogurt
Ara : 1 bardak karisik bitki cayi
2 lt. su , 1 saat pilates
selam kızlar sabah kahvltımı sıkıca ettkten sonra bizmkiler hadiii dışarı ocakbaşına gidiyorz dediler.. benm ki,lo vermem öyle zorki.. çok seviyor bizmkiler yemeyi.. sevglm deseniz tatlı hastası bayılıyo tatlıya.. bugn gittm bir dürm urfa bir light kutu kola birde içli köfte yedim.aralarda hiç yemiyorm ben... farkettim... günde 2 öğün fln yiyorum düzeltmem lazım bu gidişi...
etracm menün çok güzel benmde böyle bir yeme düzeni olşturmam lazm sanırm..
papatyacım menü çok güzel sen yarın makarna salatası ye sadece hem tok tutar
Yedigin seylerin hepsi kalorili ama cok az yemissin canim.. Birseycik olmasin.. Kilo vermezsen bile bu menüyle alacagini sanmiyorum..
Canimcigimm seni cok iyi anliyorum.. malesef haftaya benimde ara menü yapmamin zor oldugu zamanlar geliyor.. Hani su yogun dönemlerim yine basliyor malesef..Herseye ragmen kararliyim azimliyim.. gerekirse sabah 5 de uyanip kahvaltimi yapacagim ,salatami cantamda tasiyacagim ama yemeyecegim insallah Zaten haftaya da ben böyle az yemek yiyerek o tempoda yasarsam ister istemez kilo verecegim insallah..
Karar ver önce.. önüne baklava koysalar bile yemeTekrar kilo vermeye baslayinca mutlu olacaksin.motivasyonun artacak.diyetine sadakatin artacak..
yarın sende yap ye canımben temizlik yapmaya bir başlıyorum kendimi kaybediyorum resmen bi elimde domestos bi elimde cif etrafa saldırıyorum
sen hiç bir zaman çok yemiyorsun ki aslında... hep çok az yiyosn.. bende az yiyorum ama çok kalorili şeyler yiyorum... bu yzden zorlaşıyo kilo vermemiz sanırm...sen callenetics i yapmış insansın.. azmine hayranımbir gün yapıym dedm belim tutuldu..
kararlılık herşeyden önmli gerçekten.. bugün kendimi çok şişko hissettim kıyafetlerimin içinde.. annem kilomu aldın hafiften fln dedi kudurdm iyice.. 1 kilo nasılda farkediyor hemen..şimdi yine eski kilo verdiğim zamanlardaki gibi, eski kola şişelerine su doldurup 3 litre içicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?